argyland Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα αγαπητό φόρουμ. Πιστεύετε πως θα υπάρξουν προσφορές σε λάπτοπ μιας και μπαίνω και εγώ στα φοιτητικά μου χρόνια; Υπάρχουν κάθε χρόνο κάποιο είδος προσφορών μίας και φαντάζομαι ανεβαίνει η ζήτηση; Ψάχνομαι και εγώ για ενα λάπτοπ να τα βγάλει πέρα αλλά δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο. Υπάρχει περίπτωση να πέσουν η τιμές; Ή ακόμα και αν υπάρξουν θα είναι "προσφορές" που δεν αξίζουν; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
technology_guy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Ναι, αλλά συνήθως αφορούν budget laptops ή πολύ συγκεκριμένα μηχανήματα. Οι καλές προσφορές σε ακριβές συσκευές είναι λίγες και έρχονται μόνο από μεγάλες αλυσίδες, που μπορεί να συμφέρει περισσότερο το skroutz εκεί. Ξεκίνα αναζήτηση από τώρα και μέχρι τον Οκτώβρη θα χεις βρει σίγουρα κάτι καλό.
Kthulhou Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 κοίτα να βρεις μια κοπέλα στη σχολή, ωραία, ΜΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ κ ας έχει κ ΗΥ...... τρολλ mode OFF / λοιπόν όπως είπε κ ο φίλος από πάνω, συνήθως βγάζουν προσφορές, αλλά ουσιαστικά είναι ξεστοκάρισμα, όπως γίνεται πάντα με black friday κλπ κλπ κλπ ληστρικές επιθέσεις στα αυτιά μας. ψάξε ήρεμα, δες τι διαθέτεις, με αυτά που διαθέτεις ποιο είναι το πιο αξιοπιστο σύστημα που μπορείς να πάρεις, τι υποστήριξη μπορείς να έχεις εκεί που θα σπουδάσεις κλπ κλπ. Αν τώρα είσαι σε μεγάλη πόλη, λογικά θα βρεις καλύτερες τιμές, αλλά θέλει κ ψάξιμι, όχι μόνο μεγάλες αλυσίδες....
argyland Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 33 λεπτά πριν, technology_guy είπε Ναι, αλλά συνήθως αφορούν budget laptops ή πολύ συγκεκριμένα μηχανήματα. Οι καλές προσφορές σε ακριβές συσκευές είναι λίγες και έρχονται μόνο από μεγάλες αλυσίδες, που μπορεί να συμφέρει περισσότερο το skroutz εκεί. Ξεκίνα αναζήτηση από τώρα και μέχρι τον Οκτώβρη θα χεις βρει σίγουρα κάτι καλό. Έχω ξεκινήσει αναζήτηση αλλά πέρα από ένα που έχω βρεί στα 500€ δεν βρίσκω κάτι που να με καλύπτει. Τουλάχιστον οχι κάτι ουαου. Προφανώς δνε έχω και τρελές απαιτήσεις αλλά πολλά πράγματα οου βλέπω απλά μου φαίνονται σαν "κοροϊδία". Θα συνεχίσω όμως να ψάχνω. 5 λεπτά πριν, Kthulhou είπε κοίτα να βρεις μια κοπέλα στη σχολή, ωραία, ΜΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ κ ας έχει κ ΗΥ...... τρολλ mode OFF / λοιπόν όπως είπε κ ο φίλος από πάνω, συνήθως βγάζουν προσφορές, αλλά ουσιαστικά είναι ξεστοκάρισμα, όπως γίνεται πάντα με black friday κλπ κλπ κλπ ληστρικές επιθέσεις στα αυτιά μας. ψάξε ήρεμα, δες τι διαθέτεις, με αυτά που διαθέτεις ποιο είναι το πιο αξιοπιστο σύστημα που μπορείς να πάρεις, τι υποστήριξη μπορείς να έχεις εκεί που θα σπουδάσεις κλπ κλπ. Αν τώρα είσαι σε μεγάλη πόλη, λογικά θα βρεις καλύτερες τιμές, αλλά θέλει κ ψάξιμι, όχι μόνο μεγάλες αλυσίδες.... Χαχα, έχουμε πλυντήριο εντάξει 😂 Αυτο ακριβώς πιστεύω και εγώ ότι ίσως είναι απλά για να τα διώξουν και δεν είναι κάτι που όντως θα συμφέρει. Θεσσαλονίκη είναι η πόλη οπότε θα το ψάξω και εκεί περισσότερο. Ψάχνομαι και στα μεταχειρισμένα αλλά το φοβάμαι η αλήθεια, παρόλο που έχω αγοράσει και ΗΥ και κάμερα από τις αγγελίες του φόρουμ.
lector Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Πρωτα απ'ολα αποφασισε για τι χρηση το θες, και εχε στο νου σου και την επιλογη του refurbished.
argyland Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, lector είπε Πρωτα απ'ολα αποφασισε για τι χρηση το θες, και εχε στο νου σου και την επιλογη του refurbished. Υπάρχουν καλές επιλογές σε refurbished στα 5-6 κατοσταρικα;
lector Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 17 ώρες πριν, argyland είπε Υπάρχουν καλές επιλογές σε refurbished στα 5-6 κατοσταρικα; Με 5-6 κατοσταρικα μπορεις να παρεις τουμπανο refurbished και πολλα ειναι κιολας. Αλλα ξαναλεω εξαρταται για τι το θες. Αν θες gaming δε θα το προτεινα, αν ομως θες office internet youtube facebook ταινιες κλπ ειναι υπεραρκετα.
argyland Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 6 ώρες πριν, lector είπε Με 5-6 κατοσταρικα μπορεις να παρεις τουμπανο refurbished και πολλα ειναι κιολας. Αλλα ξαναλεω εξαρταται για τι το θες. Αν θες gaming δε θα το προτεινα, αν ομως θες office internet youtube facebook ταινιες κλπ ειναι υπεραρκετα. Δεν θα το πάρω μόνο και μόνο για gaming αλλά για Πανεπιστήμιο και Photoshop-Lightroom-Premiere. Χωρίς τρελές απαιτήσεις. Κάνω αυτές τις εργασίες με ι3-2120 και γτ730 αλλά προφανώς θα ήθελα μία αναβάθμιση γι'αυτό το ψάχνω λίγο.
lector Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 18 ώρες πριν, argyland είπε Δεν θα το πάρω μόνο και μόνο για gaming αλλά για Πανεπιστήμιο και Photoshop-Lightroom-Premiere. Χωρίς τρελές απαιτήσεις. Κάνω αυτές τις εργασίες με ι3-2120 και γτ730 αλλά προφανώς θα ήθελα μία αναβάθμιση γι'αυτό το ψάχνω λίγο. Δουλεψες τετοιες εφαρμογες με i3-2120 ρε θηριο; Ε αρα αμα πας σε 5-6 γενια θα εισαι κομπλε. Το νου σου στη μνημη και τον ssd.
argyland Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, lector είπε Δουλεψες τετοιες εφαρμογες με i3-2120 ρε θηριο; Ε αρα αμα πας σε 5-6 γενια θα εισαι κομπλε. Το νου σου στη μνημη και τον ssd. Μόνο δούλεψα; Τι βιντεάκια στο γιουτιουμπ,τι φωτό στο ινσταγκραμ όλα με αυτό έγιναν. Είναι της υπομονής αλλά με έχει βγάλει ασπροπροσωπο,και με 500αρι hdd σχεδόν γεμάτο. Αλλά είναι και σταθερός και νιώθω πως τα έχει φάει το ψωμιά του γι'αυτό βγήκα και εγώ στην γύρα για τίποτα καλύτερο. Να παίζουμε και κάνα παιχνίδι τον χειμώνα στην καραμπίνα 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα