Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθωντας να συνδεθω σε σερβερ της 2Κ(για να παιξω Civilization 6 Multiplayer, epic) , το Pingtest ,μου βγαζει 20 packets send, 0 received 100% loss. Eχω δοκιμασει οτι εχω βρει στο ιντερνετ, αναβαθμισα ολα τα drivers δεν εχω καταφερει τιποτα. Η 2Κ μου λεει ειναι δικο σου το προβλημα, ο ΟΤΕ μου λεει βλεπουμε με το traceroute μια static IP που κολλαει το path αλλα δεν ειναι κατι δικο μας ειναι της 2Κ, και εγω δεν εχω βγαλει ακρη. Υπαρχει καποιος που να εχει καποια ιδεα, καποια συμβουλη, οτιδηποτε?

Δημοσ.

Καλημέρα, με το traceroute μπορείς να δεις ποιος είναι ο τελευταίος κόμβος που απαντάει στην διαδρομή προς τον server. Αυτό το στοιχείο ίσως σου δώσει κάποια πληροφορία, ίσως και όχι. Αν θέλεις δώσε την παρακάτω εντολή σε ένα command prompt "tracert <IP>", όπου <IP> την IP του server της 2K και post-αρε εδώ το output. Κάτι άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να κάνεις ping από το κινητό σου μέσω 4G και να δεις άμα σου απαντάει.

Δημοσ.

Δοκιμασα και τα 2. Και με το wifi και μεσω 4g το traceroute σταματει στο hop.11 στην ιδια IP [209.200.173.116]. Μετα μονο "request timed out"

Δημοσ.

Αυτή η IP ανήκει στο prolexic δίκτυο της akamai, προφανώς η εταιρεία που θέλεις να συνδεθείς έχει αγοράσει υπηρεσιες dDoS protection από την akamai. Ζητησε τους ευγενικα να ρωτησουν την ακαμαι η να δουν απο την κονσολα διαχειρισης εαν οι IPs που παιρνεις συνηθως απο τον πάροχο σου ανήκουν σε κάποιο δίκτυο που έχει γίνει blacklisted από την ακαμαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μένα δεν μου απαντάει, στο trace σταματάει στην 23.57.104.243 (po110.bs-a.sech-vie.netarch.akamai.com). Δοκίμασε με VPN μέσω Αμερικής να κάνεις ping, μήπως έχουν geolocation restrictions.

Επεξ/σία από m4is
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ping δεν απαντάει ο server αλλά σε http(s) απαντάει κανονικά και μάλιστα άμα μπεις από browser ανοίγει η σελίδα nba2k(dot)com. Για δοκίμασε και εσύ γιατί μάλλον το support της 2k σου είπε να κάνεις ping test σε server που δεν απαντάει σε ping.

Επεξ/σία από m4is
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Gogotsa είπε

Oι ip's απο 192.χχχ δε δινονται σε wan οποτε μη τη ψαχνεις.

Η IP που του έδωσαν από την 2K (192.81.242.57) είναι Public routable διεύθυνση, δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...