Doubt Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, jkainmosni είπε ναι διαβάζει και .prf αλλά "χάνει" κάποιες ωραίες λειτουργίες που έχουν τα άλλα φορμάτ, όπως αναζήτηση στο wiki μιας λέξης, μετάφραση / ετοιμηγορία κλπ .pdf και ετυμολογία να υποθέσω;; 1
jkainmosni Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Doubt είπε .pdf και ετυμολογία να υποθέσω;; Ναι, πωπω έγραψα ότι να ΄ναι!
rodosf1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 έχω kindle χρόνια! το paperwhite αξίζει αν θες να ακούς audible books. Οχι μόνο audio books, αλλά να σου διαβάζει το βιβλίο με Bluetooth ακουστικά όταν πχ πας βόλτα κλπ. Ο φωτισμός ο οπίσθιος δεν αξίζει, γ αυτό άλλωστε είναι κ το μεγάλο ατού του κανονικού Kindle που είναι ΟΤΙ πιο ξεκούραστο σε διάβασμα, είναι σαν χαρτί κ διαβάζω με πορτατιφ στο σκοτάδι αφού δεν έχει οπίσθιο φωτισμό κ δεν κουράζει καθόλου το μάτι. Τα pdf τα στέλνεις με email στον εαυτό σου στη διεύθυνση [email protected] και τα μετατρέπει σε Kindle format κ στα στέλνει στη συσκευή βελτιστοποιημενα. Για ταξίδια, καράβια, αεροπλάνα, παραλία δεν συγκρίνεται απλά με τίποτα το kindle!! 2
Dunyas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δεν ήξερα ότι μπορουσα να κατεβασω βιβλια από την Εθνική Βιβλιοθηκη και το δοκίμασα τωρα... Πρόσθεσα το βιβλιο στο ράφι μου αλλά όταν πατάω download, μου κατεβάζει ένα αρχειο acsm. Τι φάση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις