Προς το περιεχόμενο

Oneplus 8 η oneplus nord 2?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έχω καταλήξει στη μάρκα αλλά όχι στο μοντέλο. Oneplus 8 που είναι μοντέλο του 20 android 10 η oneplus nord 2 που είναι φρέσκο android 11? 8/128 και τα 2. Ευχαριστώ. 

ΥΓ Είπα να βάλω και το Samsung a72 ως κάτοχος άλλου μοντέλου που έχω και είμαι ικανοποιημένος, αλλά νομίζω υστερεί στην σύγκριση. 

Επεξ/σία από notist
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το OnePlus 8 αυτήν την στιγμή τρέχει την 11 έκδοση και θα πάρει σύμφωνα με την OnePlus 3 major updates, οπότε θα πάει μέχρι την 13 έκδοση.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, notist είπε

Καλησπέρα. Έχω καταλήξει στη μάρκα αλλά όχι στο μοντέλο. Oneplus 8 που είναι μοντέλο του 20 android 10 η oneplus nord 2 που είναι φρέσκο android 11? 8/128 και τα 2. Ευχαριστώ. 

ΥΓ Είπα να βάλω και το Samsung a72 ως κάτοχος άλλου μοντέλου που έχω και είμαι ικανοποιημένος, αλλά νομίζω υστερεί στην σύγκριση. 

Η διαφορές είναι ελάχιστες.

Για φωτογραφίες μέρα/νύχτα κερδίζει το nord.

Για Selfie/φλας το 8.

Μπαταρία 4500(Nord)

4300(8)

Σε οθόνη το 8 Amoled το Nord Super Amoled • Samsung E3

Aluminium alloy, Glass το 8

Plastic, Glass το Nord 

Snapdragon 865 το 8

MediaTek Dimensity 1200 το Nord 

Antutu το 8 637,893

Antutu το Nord 624,572

Η επιλογή δική σου τη θες .

Τα βλέπεις και από κοντά και οποίο σου κάνει κλικ το παίρνεις.

• Like 2
Δημοσ.

Όπως είπε και ένα παιδί ποιο πάνω δεν υπάρχει λόγος να πάρεις επεξεργαστή με προβλήματα θέρμανσης μεγαλύτερα και πολύ κακές κεραίες

Δημοσ.

Επειδη και εγω βρισκομαι σε παρομοιο διλημμα, δεν αξιζει πιστευετε το καινουργιο Νord 2? Πριν ειχα το πρωτο Νord 12/256 αλλα επειδη μου εσπασε κοιταω να το αντικαταστησω. Αξιζει να ξαναπαρω το ιδιο?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, GATE123 είπε

Η διαφορές είναι ελάχιστες.

Για φωτογραφίες μέρα/νύχτα κερδίζει το nord.

Για Selfie/φλας το 8.

Μπαταρία 4500(Nord)

4300(8)

Σε οθόνη το 8 Amoled το Nord Super Amoled • Samsung E3

Aluminium alloy, Glass το 8

Plastic, Glass το Nord 

Snapdragon 865 το 8

MediaTek Dimensity 1200 το Nord 

Antutu το 8 637,893

Antutu το Nord 624,572

Η επιλογή δική σου τη θες .

Τα βλέπεις και από κοντά και οποίο σου κάνει κλικ το παίρνεις.

Σωστά τα λες διάβασα και σε ξένα site συγκριτικά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τα βρίσκω να τα δω από κοντά. Το nord 2 δεν έχει έρθει ακόμα. Το 8 σε κότσο και mediamarkt που πήγα στην Αγία Παρασκευή δεν το είχαν καν.

1 ώρα πριν, κουξκουκ είπε

Όπως είπε και ένα παιδί ποιο πάνω δεν υπάρχει λόγος να πάρεις επεξεργαστή με προβλήματα θέρμανσης μεγαλύτερα και πολύ κακές κεραίες

Εννοείς να μην πάρω το nord 2 ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, notist είπε

Σωστά τα λες διάβασα και σε ξένα site συγκριτικά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τα βρίσκω να τα δω από κοντά. Το nord 2 δεν έχει έρθει ακόμα. Το 8 σε κότσο και mediamarkt που πήγα στην Αγία Παρασκευή δεν το είχαν καν.

Εννοείς να μην πάρω το nord 2 ?

Ναι εκτός και αν θες να δώσεις ευκαιρία στον επεξεργαστή εγώ δεν θα στο πρότεινα 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/8/2021 στις 9:28 ΜΜ, notist είπε

Είμαι και εγώ στο ίδιο δίλλημα...

Αν το ΟΡ 8 ήταν ομορφότερο εμφανισιακά θα το προτιμούσα σίγουρα (έχει πιο αξιόπιστο επεξεργαστή, περισσότερα χρόνια ενημερώσεις και θεωρητικά είναι flagship μοντέλο και όχι mid-range συσκευή). Με χαλάει όμως λίγο η σχεδίαση του (μπορεί να φταίει που θυμίζει και το παλιό μου κινητό, ένα Redmi Note 4x). 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sentenced13 είπε

Και εγώ ανάμεσα στα δυο είμαι, μάλλον για 8Τ θα πάω λόγω flat οθόνης.

Επίσης https://www.mysmartprice.com/gear/oneplus-nord-2-explodes-again/?fbclid=IwAR3S5SfXyaDeXA-B2VmqPeWU-a__oGbxBQij4FD3XEz-vwj7oanbIQSJeFc

Από ό,τι φαίνεται το κινητό έχει όντως θέμα. Κρίμα και φαινόνταν πολύ vfm 😑

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lon-zet είπε

Από ό,τι φαίνεται το κινητό έχει όντως θέμα. Κρίμα και φαινόνταν πολύ vfm 😑

Άστα ξενέρωσα. Επίσης έχει κάποιες προσφορές στο Bangood 9r και 8t αλλά δεν μπλέκω με αυτούς.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sentenced13 είπε

Άστα ξενέρωσα. Επίσης έχει κάποιες προσφορές στο Bangood 9r και 8t αλλά δεν μπλέκω με αυτούς.

Ίσως όντως να μην αξίζει το ρίσκο με τόσο ακριβές συσκευές από Banggood. Με το λειτουργικό τι γίνεται και με την υποστήριξη service στην Ελλάδα; Αλλάζει κάτι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...