Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Υπαρχει προγραμμα να γραφω φωτο σε cd ή dvd και να παιζει μετα τις φωτο στην tv με επιτραπεζιο dvd player ??? Σιγουρα το κανουν το picture to tv και αλλα αλλα δεν μπορω να βρω ενα που να μπορω να συμπληρωσω καποια στιγμη και αλλες φωτο σε αλλο directory του αποθηκευτικου μεσου και να προβαλλοντε επιλεκτικα στην tv.Αν καποιος ξερει καποιο θα με βοηθησει.Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 http://www.photo-to-dvd.com/Εμπορικό... Ευχαριστω Μαριε !!!!!!
polidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Photo2VCD Professional exo gianni poli kalo me pola efe kai ensomatosi mousikis
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Photo2VCD Professional exo gianni poli kalo me pola efe kai ensomatosi mousikis Μπορεις να προσθετεις φωτο οταν θελεις στις ηδη υπαρχουσες????Σε DVD γραφει?Ευχαριστω.
axidous Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 βρε παιδια που το πουλάνε εδώ? η υπάρχει καποιου ??? φιλικα
polidis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Photo2VCD Professional exo gianni poli kalo me pola efe kai ensomatosi mousikis Μπορεις να προσθετεις φωτο οταν θελεις στις ηδη υπαρχουσες????Σε DVD γραφει?Ευχαριστω. Nai Gianni mporis oti ora thelis na prostheseis kai na afereseis fotos. Oxi se DVD diskakia den grafi pros to paron toulaxiston tin version pou exo.
polidis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 βρε παιδια που το πουλάνε εδώ? η υπάρχει καποιου ??? φιλικα File den xero an to poulane kapou alla sto google an psaxeis tha to vris sigoura. Dokimaseto tis 15 meroules pou sou dinoune kai epita agoraseto an thelis h mporeis na to kaneis diko sou kai me alo tropo(Pstttttt Piperi)
karib Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δεν βγαζει και η ulead ενα πολυ ευχρηστο προγραμμα γι'αυτη τη δουλεια?
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δεν βγαζει και η ulead ενα πολυ ευχρηστο προγραμμα γι'αυτη τη δουλεια? Νομιζω το Ulead DVD moovie factory 2 στην επιλογη για slideshow κανει κατι τετοιο.
axidous Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Λοιπόν παιδια το προγραμμα σκιζει !!!! photo2dvd πολυ καλο το μονο που δεν εχω καταφερει να βαλω και την μουσική επένδυση Δεν χαλαει το format των φωτογραφιων και σε dvd ειναι αψογο μπραβο σε καποια ατομα που βοηθήσαν με πιανεις ? ετσι , ετσι... φιλικα
karib Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Παιδια και εμένα μου αρέσουν τα slideshow με εικονες σε dvd. Αλλα δεν εχουν 1 μειονεκτημα? (διορθωστε με αν κανω λαθος) Βλεπεις σε προκαθορισμενο χρονο καθε φωτο. Δηλαδή πχ. καθε 10 sec. Σκεφτομαι ομως -για οταν θα μετατρεψω τις συλλογες μου σε dvd- οτι θα θελω-οπως και στα συμβατικα/φυσικα αλμπουμ, οτι θα θελω σε καποιες φωτο να τις δω πιο πολυ ωρα. Το slideshow ομως θα θελει να προχωρησει να δειξει την επομενη φωτο. Οποτε, τι κανω τοτε? Παγωνω (pause) το παιξιμο του dvd? Ειναι λυση αυτη? Η υπάρχει κατι που μου διαφεύγει?
invaider Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 ama balete tis fotografies se JPG format kai to balete sto dvd den tis paizei me slideshow? emena to kanei to Crypto pou exw, logika prepei na paizoun se dvd ta jpg opos kai ta mp3!
bazexa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 marie exo ena dvd me vieo clip.otan to bazo sto player prepei na pathso to 1 kai meta ksekinaei kanonika.ego thelo na ksekinaei apo thn arxh xoris na pathso to 1 apo to thlecontrol.to dvd exei 3 arxeia se morfh vob to kaue vob exei 7 video clip.mporo na balo ego me th seira poy thelo ta video clip.se eyxaristo.
marios1957 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 marie ..... Για κοίτα ρε συ που έχω γίνει και σημείο αναφοράς,εγώ ο ζος!!! Βάζελε,δεν έχω κάνει ποτέ αυτό που ζητάς,μέσες άκρες μπορώ όμως να σκεφτώ κάτι για σένα. Πρώτα βρίσκεις που είναι χωμένα τα video-clips που θες.Ανοίγεις τα vob με κάποιον player που υποστηρίζει.Τσεκάρεις ποιό είναι τι.Φτιάχνεις folders χώνοντας μέσα όποιο vob χρειαστεί για το κάθε video-clip σου ξεχωριστά.Copy+paste.Φτιάχνεις ας πούμε τρία folders με κάμποσα vob το καθένα μέσα.Πρέπει να δημιουργήσεις την πλοήγηση, φτιάχνοντας τα ifo+bup που αντιστοιχούν στο κάθε folder που έβαλες.Δηλαδή πρέπει να φτιάξεις κάμποσα VIDEO_TS,όπου μέσα στο καθένα θα είναι τα ifo,τα bup και τα vob που θα απαρτίζουν το κάθε video-clip ,ξεχωριστά.Δηλαδή τρία(ας πούμε) videάκια θα αντιστοιχούν σε τρία Video-clip. Εργαλείο: Ifoedit.Δωρεάν. Μετά αφού διαλέξεις τη σειρά που θες να παίζονται,βάζεις το Dvd2one να τα ενώσει σε μία ταινία.Νομίζω και το shrink έχει τέτοια επιλογή. Και τέλος γράφεις με το γραφτικό της αρεσκείας σου. "Σαν πας στον πηγαιμό για το encoding,ναύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος..." :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.