Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα τη μηχανη (z750 09) για Service τη περασμενη βδομαδα και εκτοτε το λαμπακι του ABS δε σβηνει οταν παρει μπρος και βρεθει σε κινηση.

Εκανα την ιδια μερα ενα φρεναρισμα πανικου και ενιωσα τους τροχους να μπλοκαρουν και μου φανηκε περιεργο. Και σημερα που την ξαναπηρα το παρατηρησα πως το λαμπακι ειναι μονιμως ανοικτο

Δεν εκανα και κανα μεγαλο σερβις απλως λαδια αλλαξα και εκανε ο μαστορας και μερικους ελεγχους..

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ξαναπας να το κοιτάξει,μπορεί να εχει κοπεί το καλώδιο του αισθητηρα.

15 ώρες πριν, therock είπε

Πηγα τη μηχανη (z750 09) για Service τη περασμενη βδομαδα και εκτοτε το λαμπακι του ABS δε σβηνει οταν παρει μπρος και βρεθει σε κινηση.

Εκανα την ιδια μερα ενα φρεναρισμα πανικου και ενιωσα τους τροχους να μπλοκαρουν και μου φανηκε περιεργο. Και σημερα που την ξαναπηρα το παρατηρησα πως το λαμπακι ειναι μονιμως ανοικτο

Δεν εκανα και κανα μεγαλο σερβις απλως λαδια αλλαξα και εκανε ο μαστορας και μερικους ελεγχους..

αν πηγες για σερβις και απο τοτε στο αναβει του το πας πισω να το φτιαξει μην εκανε καμμια #@ια ΕΦΟΣΟΝ ειχες παρει αποδειξη και πληρωσες ΦΠΑ...

Μπορει να ειναι ο αισθητηρας μπορει να πηραξαν κατι στα ηλεκτρονικα μπορει ακομα και ο μινι εγκεφαλος

Δημοσ.

Γυρισε ο μαστορας απο τις διακοπες και την πηγα να την κοιταξει. Εν τελη ειχε καει η ασφαλεια του ABS, και η πιθανη εξηγηση ειναι επειδη εχω φαγωμενα λαστιχα, οτι διαβαζε συνεχως τις οδηγικες συνθηκες και το abs δουλευε υπερωριες σε πιθανα φρεναρισματα (ειδικα αν πατιοταν πολυ το πισω) και την εκαψε. Δεν μου πηρε κατι, γιατι απλα αλλαξε μια ασφαλεια και ειναι και γνωστος, απλα για να ξερω και γω τι μου γινεται θελω να μαθβ κατα ποσο ειναι αυτο πιθανο. Καλοκαιρι δεν την κινουσα, αλλα εννοειται πως τωρα χειμωνα θα αλλαξω και Λαστιχα για να ειμαι πιο ασφαλης

Δημοσ.
1 minute ago, therock said:

Γυρισε ο μαστορας απο τις διακοπες και την πηγα να την κοιταξει. Εν τελη ειχε καει η ασφαλεια του ABS, και η πιθανη εξηγηση ειναι επειδη εχω φαγωμενα λαστιχα, οτι διαβαζε συνεχως τις οδηγικες συνθηκες και το abs δουλευε υπερωριες σε πιθανα φρεναρισματα (ειδικα αν πατιοταν πολυ το πισω) και την εκαψε. Δεν μου πηρε κατι, γιατι απλα αλλαξε μια ασφαλεια και ειναι και γνωστος, απλα για να ξερω και γω τι μου γινεται θελω να μαθβ κατα ποσο ειναι αυτο πιθανο. Καλοκαιρι δεν την κινουσα, αλλα εννοειται πως τωρα χειμωνα θα αλλαξω και Λαστιχα για να ειμαι πιο ασφαλης

αμα ηταν οι ασφαλειες να καιγονται ετσι....

δηλαδη και τα φωτα μην τα λειτουργεις συνεχεια θα καει η ασφαλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Οντως κουλο αλλα απο την αλλη αν σκεφτει κανεις αυτο που πρωτοανεφερε οτι κλειδωσαν οι τροχοι απο φρεναρισμα και δε δουλεψε το ABS ισως εκει να καψε την ασφαλεια. Μπορει δηλαση το λαστιχο να ταν χαλια, και μολις το πλακωσα να τα παιξε ο αισθητηρας απο τα readings και να την εκαψε. Τουλαχιστο αναφορικα με αυτο που ακουσα. Και ισως οχι απιθανο δεδομενου οτι το φωτακι το δα μετα απο αυτο το συμβαν

Δημοσ.

Βλακειες σου ειπε.

Αμα ειναι να καιει την ασφαλεια οταν φρεναρεις και μπαινει τοτε θα ηταν αναξιοπιστο συστημα.

Η καμια βλακεια εκανε η κατι αλλο.

Εφοσον δουλευει τωρα παντως αστο,αλλα κατ εμε μη το ξαναπας εκει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, therock είπε

Οντως κουλο αλλα απο την αλλη αν σκεφτει κανεις αυτο που πρωτοανεφερε οτι κλειδωσαν οι τροχοι απο φρεναρισμα και δε δουλεψε το ABS ισως εκει να καψε την ασφαλεια. Μπορει δηλαση το λαστιχο να ταν χαλια, και μολις το πλακωσα να τα παιξε ο αισθητηρας απο τα readings και να την εκαψε. Τουλαχιστο αναφορικα με αυτο που ακουσα. Και ισως οχι απιθανο δεδομενου οτι το φωτακι το δα μετα απο αυτο το συμβαν

Καλό θα ήταν να κάνεις έναν έλεγχο/καθαρισμό σε ότι φύσα έχει να κάνει με το ABS, αν υπήρχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα θα στην είχε ξανά κάψει ήδη.

Δημοσ.
23 minutes ago, therock said:

δεν παιζει αυτο.ξεχασε το.να ετυχε ναι.εκτος αν αναθεωρησουμε το τι κανει μια ασφαλεια ειτε στην μηχανη ειτε γενικα

Δημοσ.

Δεν γνωριζω, δεν εχω αποψη. Κουλο μου ακουγεται και μενα. Απο την αλλη πως γινεται να μην επιασε το ABS οταν φρεναρα αποτομα, να μου πεταξε κωλο η μηχανη, και να καηκε και η ασφαλεια? (εκτος αν ειχε λαμπακι πριν το φρεναρισμα, που δεν προσεξα κατι εκεινη την στιγμη) Ρωταω απλα, δεν καταληγω σε καποιο συμπερασμα.

Δημοσ.
6 minutes ago, therock said:

Δεν γνωριζω, δεν εχω αποψη. Κουλο μου ακουγεται και μενα. Απο την αλλη πως γινεται να μην επιασε το ABS οταν φρεναρα αποτομα, να μου πεταξε κωλο η μηχανη, και να καηκε και η ασφαλεια? (εκτος αν ειχε λαμπακι πριν το φρεναρισμα, που δεν προσεξα κατι εκεινη την στιγμη) Ρωταω απλα, δεν καταληγω σε καποιο συμπερασμα.

το abs εφοσον λειτουργει τωρα σημαινει οτι δεν εχει κολλησει.ειτε σου καψε ασφαλεια εκεινη την στιγμη ειτε πριν απο αυτο και το ειδες μετα.εφοσον αλλαψε το λαμπακι το  abs δεν λειτουργει.αν και αμα κολλησει παλι δεν θα λειτουργει αλλα δεν θα αναψει το λαμπακι δυστυχως(παθων)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...