Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα! Ξερει κανενας κανα μαγαζι στην Θεσσαλονίκη που να πουλαει τσιμουχες? Εχω κατι τσιμουχες ιδιαιτερες και δεν γνωριζω αν θα τις βρω καπου. Δεν ειναι απο αυτοκινητο ή οχημα γενικοτερα αυτο της φωτογραφίας

IMG_20210817_171340.jpg

Επεξ/σία από Figantu
Δημοσ.

μπορείς να μετρήσεις τη τσιμούχα με παχύμετρο και να κάνεις αναζήτηση βάση διαστάσεων.

αυτή μοιάζει με τσιμούχα για μπροστινή ανάρτηση από μηχανή πάντως.

https://www.skroutz.gr/c/3307/tsimouches-motosykletas.html?from=catspan&o=τσιμουχα

Δημοσ.

Μοιαζουν πολυ με αυτες στον σύνδεσμο. Οι τσιμουχες αυτες ειναι απο πτυσσομενο παλουκοσελο ποδηλατου το οποιο θεωρητικά ανηκει στο γκρουπ των αναρτησεων. Δυστυχως παχυμετρο δεν εχω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάξε για τον  Σταματιάδη και ο άλλος είναι ο κετσετζιδη Αφοί, και οι δύο Θεσσαλονίκη είναι. 

Εγώ τους γρύλους που εχω στο μαγαζί μου από εκεί αγοράζω τσιμουχες και έχει μεγάλη ποικιλία.

Λογικά μια από τις δύο μεριές θα γράφει τις διαστάσεις. Αν όχι τότε θα πρέπει να πας με το δείγμα σε ένα κατάστημα να το μετρήσει με παχύμετρο. 

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Figantu είπε

Μοιαζουν πολυ με αυτες στον σύνδεσμο. Οι τσιμουχες αυτες ειναι απο πτυσσομενο παλουκοσελο ποδηλατου το οποιο θεωρητικά ανηκει στο γκρουπ των αναρτησεων. Δυστυχως παχυμετρο δεν εχω.

Παχύμετρο έχουν όλα τα καταστήματα με βιομηχανικά είδη/ανταλλακτικά.

Επίσης οι διαστάσεις της το πιθανότερο είναι να είναι γραμμένες στην εξωτερική της μεριά.

page_1.jpg.3c2c27600abbf938bf061146af37f80b.jpg

Δημοσ.

Χάλασε το ρουλεμάν από το πατίνι του παιδιού. Πήγα σε ήδη με ρουλεμάν είχε τα πάντα εκτός από αυτό. Μου λέει πήγαινε σε ποδηλατάδικο. Και όντως στον πρώτο που πήγα το βρήκα. Με ένα 2ευρω καθάρισα. Μήπως να πας και εσύ σε εξειδικευμένο κατάστημα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την βοήθεια σας. Τις τσιμουχες τωρα τις ξαναεβαλα στην θεση του μιας και το χρειαζομαι το συστημα που εχω. Απο εβδομαδα θα το ξαναδω μιας και πολλα μαγαζια ειναι κλειστα τωρα. Αν καποιος αλλος γνωριζει καποιο αλλο μαγαζι ας προτεινει🙂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Figantu είπε

Ευχαριστω για την βοήθεια σας. Τις τσιμουχες τωρα τις ξαναεβαλα στην θεση του μιας και το χρειαζομαι το συστημα που εχω. Απο εβδομαδα θα το ξαναδω μιας και πολλα μαγαζια ειναι κλειστα τωρα. Αν καποιος αλλος γνωριζει καποιο αλλο μαγαζι ας προτεινει🙂

υδραυλικο παλουκοσελο εχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Figantu είπε

Ακριβως!

τωρα τα μαουντενάδικα φαντάζομαι τα ξέρεις... δυστηχώς αναμονή...

ισως στο manual το seat post να αναγράφει προδιαγραφές / maintanance μπας και βοηθηθεις..

Επεξ/σία από lasithi12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ερθει το σαββατο γρηγορα και να μην παρει κι αλλη παραταση η απαγορευση. Μεχρι τοτε urban στην πολη

Το συστημα ειναι κλειστο θεωρητικα. Δεν πουλαει ουτε service kit ουτε τιποτα παρα μονο ολοκληρο το συστημα που δεν συμφερει οικονομικα μιας ειναι παλιο το παλουκοσελο. Με πατεντες το κανουμε service ουσιαστικα.

Επεξ/σία από Figantu
Δημοσ.

Απο ενα καταστημα που συνεργαζομαι στον Πειραια και εχει στη Θεσσαλονικη.. NGP Netidis Καπου εκει στα τρενα ειναι απο οτι βλεπω στο maps.. Αν τα βρεις σκουρα googlαρε "skf θεσσαλονικη" η "ρουλεμαν θεσσαλονικη" δεν παιζει να μη βρεις.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, nick#18 είπε

Απο ενα καταστημα που συνεργαζομαι στον Πειραια και εχει στη Θεσσαλονικη.. NGP Netidis Καπου εκει στα τρενα ειναι απο οτι βλεπω στο maps.. Αν τα βρεις σκουρα googlαρε "skf θεσσαλονικη" η "ρουλεμαν θεσσαλονικη" δεν παιζει να μη βρεις.. 

Tα καταστηματα που πουλανε ρουλεμαν εχουν και τσιμουχες? Αν ειναι παρω τηλεφωνο να ρωτησω στο μαγαζι που πηγαινω μηπως εχει καθως φερνει skf ρουλεμαν

Επεξ/σία από Figantu
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Figantu είπε

Tα καταστηματα που πουλανε ρουλεμαν εχουν και τσιμουχες? Αν ειναι παρω τηλεφωνο να ρωτησω στο μαγαζι που πηγαινω μηπως εχει καθως φερνει skf ρουλεμαν

Ναι πουλανε και τσιμουχες.. το καθε ρουλεμαν εχει και την τσιμουχα του αν χρειαζεται! skf & koyo ειναι οι καλυτερες σου επιλογες ποιοτικα.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...