Figantu Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα! Ξερει κανενας κανα μαγαζι στην Θεσσαλονίκη που να πουλαει τσιμουχες? Εχω κατι τσιμουχες ιδιαιτερες και δεν γνωριζω αν θα τις βρω καπου. Δεν ειναι απο αυτοκινητο ή οχημα γενικοτερα αυτο της φωτογραφίας Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2021 από Figantu
greekfragma Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 μπορείς να μετρήσεις τη τσιμούχα με παχύμετρο και να κάνεις αναζήτηση βάση διαστάσεων. αυτή μοιάζει με τσιμούχα για μπροστινή ανάρτηση από μηχανή πάντως. https://www.skroutz.gr/c/3307/tsimouches-motosykletas.html?from=catspan&o=τσιμουχα
Figantu Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μοιαζουν πολυ με αυτες στον σύνδεσμο. Οι τσιμουχες αυτες ειναι απο πτυσσομενο παλουκοσελο ποδηλατου το οποιο θεωρητικά ανηκει στο γκρουπ των αναρτησεων. Δυστυχως παχυμετρο δεν εχω.
pavloa Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ψάξε για τον Σταματιάδη και ο άλλος είναι ο κετσετζιδη Αφοί, και οι δύο Θεσσαλονίκη είναι. Εγώ τους γρύλους που εχω στο μαγαζί μου από εκεί αγοράζω τσιμουχες και έχει μεγάλη ποικιλία. Λογικά μια από τις δύο μεριές θα γράφει τις διαστάσεις. Αν όχι τότε θα πρέπει να πας με το δείγμα σε ένα κατάστημα να το μετρήσει με παχύμετρο. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2021 από pavloa
mihanikos1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Από την άλλη μεριά πρέπει να γράφει τις διαστάσεις της.
Joshua21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Figantu είπε Μοιαζουν πολυ με αυτες στον σύνδεσμο. Οι τσιμουχες αυτες ειναι απο πτυσσομενο παλουκοσελο ποδηλατου το οποιο θεωρητικά ανηκει στο γκρουπ των αναρτησεων. Δυστυχως παχυμετρο δεν εχω. Παχύμετρο έχουν όλα τα καταστήματα με βιομηχανικά είδη/ανταλλακτικά. Επίσης οι διαστάσεις της το πιθανότερο είναι να είναι γραμμένες στην εξωτερική της μεριά.
esertas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Χάλασε το ρουλεμάν από το πατίνι του παιδιού. Πήγα σε ήδη με ρουλεμάν είχε τα πάντα εκτός από αυτό. Μου λέει πήγαινε σε ποδηλατάδικο. Και όντως στον πρώτο που πήγα το βρήκα. Με ένα 2ευρω καθάρισα. Μήπως να πας και εσύ σε εξειδικευμένο κατάστημα.
Figantu Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Ευχαριστω για την βοήθεια σας. Τις τσιμουχες τωρα τις ξαναεβαλα στην θεση του μιας και το χρειαζομαι το συστημα που εχω. Απο εβδομαδα θα το ξαναδω μιας και πολλα μαγαζια ειναι κλειστα τωρα. Αν καποιος αλλος γνωριζει καποιο αλλο μαγαζι ας προτεινει🙂
lasithi12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Figantu είπε Ευχαριστω για την βοήθεια σας. Τις τσιμουχες τωρα τις ξαναεβαλα στην θεση του μιας και το χρειαζομαι το συστημα που εχω. Απο εβδομαδα θα το ξαναδω μιας και πολλα μαγαζια ειναι κλειστα τωρα. Αν καποιος αλλος γνωριζει καποιο αλλο μαγαζι ας προτεινει🙂 υδραυλικο παλουκοσελο εχεις;
Figantu Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, lasithi12 είπε υδραυλικο παλουκοσελο εχεις; Ακριβως!
lasithi12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Figantu είπε Ακριβως! τωρα τα μαουντενάδικα φαντάζομαι τα ξέρεις... δυστηχώς αναμονή... ισως στο manual το seat post να αναγράφει προδιαγραφές / maintanance μπας και βοηθηθεις.. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από lasithi12
Figantu Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Να ερθει το σαββατο γρηγορα και να μην παρει κι αλλη παραταση η απαγορευση. Μεχρι τοτε urban στην πολη Το συστημα ειναι κλειστο θεωρητικα. Δεν πουλαει ουτε service kit ουτε τιποτα παρα μονο ολοκληρο το συστημα που δεν συμφερει οικονομικα μιας ειναι παλιο το παλουκοσελο. Με πατεντες το κανουμε service ουσιαστικα. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από Figantu
nick#18 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Απο ενα καταστημα που συνεργαζομαι στον Πειραια και εχει στη Θεσσαλονικη.. NGP Netidis Καπου εκει στα τρενα ειναι απο οτι βλεπω στο maps.. Αν τα βρεις σκουρα googlαρε "skf θεσσαλονικη" η "ρουλεμαν θεσσαλονικη" δεν παιζει να μη βρεις..
Figantu Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nick#18 είπε Απο ενα καταστημα που συνεργαζομαι στον Πειραια και εχει στη Θεσσαλονικη.. NGP Netidis Καπου εκει στα τρενα ειναι απο οτι βλεπω στο maps.. Αν τα βρεις σκουρα googlαρε "skf θεσσαλονικη" η "ρουλεμαν θεσσαλονικη" δεν παιζει να μη βρεις.. Tα καταστηματα που πουλανε ρουλεμαν εχουν και τσιμουχες? Αν ειναι παρω τηλεφωνο να ρωτησω στο μαγαζι που πηγαινω μηπως εχει καθως φερνει skf ρουλεμαν Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από Figantu
nick#18 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Figantu είπε Tα καταστηματα που πουλανε ρουλεμαν εχουν και τσιμουχες? Αν ειναι παρω τηλεφωνο να ρωτησω στο μαγαζι που πηγαινω μηπως εχει καθως φερνει skf ρουλεμαν Ναι πουλανε και τσιμουχες.. το καθε ρουλεμαν εχει και την τσιμουχα του αν χρειαζεται! skf & koyo ειναι οι καλυτερες σου επιλογες ποιοτικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα