chvet Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Από τα χτες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον internet explorer. Σε όποιος σελίδα και εάν προσπαθώ να μπω. Μου βγάζει πρόβλημα με το DNS ότι δεν μπορεί να ανοίξει καμία σελίδα. Απ' ότι διαπίστωσα ένα site μου την έκανε την δουλειά και συγκεκριμένα το incredifind.com Υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσω τον IE στην παλιά του κατάσταση για λειτουργία. Έχω win2000 εάν παίζει ρόλο. Ευχαριστώ.
cybereddie Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 an xereis apo registry, mpes ekei , phgaine sto parakatw key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{89820200-ECBD-11cf-8B85-00AA005B4383} kai sto isinstalled allaxe thn timi apo 1 se 0 (oti kai na einai dekaeksadiko - dekadiko den exei shmasia). auto sou epitrepei na xanakaneis egkatastash ton internet explorer apo to update ths microsoft xana. Mporei na ftiaxei...
chvet Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Την επαναγκετάσταση την έκανα χωρίς πρόβλημα το απόγευμα, αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε.
cybereddie Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 dokimase kapoio firewall , gia na deis an kapoio prog prospathei na elenksei to internet. bale zone alarm kalytera kai ena ena ta programmata pou prospathoun na bgoun sto internet , tsekare ta ti einai
chvet Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Όχι ούτε αυτή η λύση είναι. Για firewall έχω το Hacker Eliminator. Αλλά δεν είναι ούτε εκεί το πρόβλημα αν και το είχα σκεφτεί. Αλλά δεν μπορεί να κάνει από μόνο του block κάποιο πρόγραμμα εάν δεν του το πω εγώ, δεν έχει καμιά σχέση όπως λειτουργεί το zonealarm. Αυτό ναι, πράγματι τότε που το είχα μου έκανε κάτι τέτοια κολπάκια χωρίς καν να πάρω χαμπάρι και μετά ψαχνόμουνα να δω τι συμβαίνει. Για μένα το Hacker Eliminator και παλιά το Signal9 που είχα είναι τα καλύτερα firewall, όπου και να τεστάρισα του υπολογιστή μου, μόνο σε αυτά τα δυο με έβγαζε ασφαλή. Όλα τα άλλα, όλο και κάποιο port είχαν ανοικτό. Πάντως για να μην κουράζω δεν είναι ούτε εκεί το πρόβλημα.
andrip Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 file mou mipos einai kanena hijack programma? psakse gia cwshredder kai psakse (panta se safe mode e)
chvet Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Το πιο πιθανό να είναι αυτό που λες. Δώσμου οδηγίες σε παρακαλώ περισσότερες. Δηλαδή κάνω reboot, μπαίνω με savemode και πως θα βγω εάν είναι αυτό που λες. Πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα ή τι;
andrip Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 katarxin psakse kai katebase to cwshredder (sto google psakse tha to breis sigoura liga kb einai). Mpes se safe mode kai trexto tha brei opoio hijack exeis ston ypologisti kai tha to afairesei.
MAFIA Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Kai an breis lush 8a eisai yper tuxeros..... eixa akribos to idio problhma file... EIXA DOKIMASEI APOLYTOS TA PANTA ! OTI KYKLOFOREI APO PROGRAMMATA....... EIXA PSAXEI OLA TA XENA FORUMS...... Kai h lush....FORMAT !
andrip Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 MAFIA profanos i lisi einai format (kai einai panta euprosdekti ) alla ki ego pou eixa to problima ksekoumpistike me to parapano programmataki. Min ton apogoiteuoume ton anthropo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.