Zerg13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Οταν βαζω αποφυγη διοδίων μου τα βγαζει ολα εξω. Εγω θελω μονο αποφυγη Αττικης οδου, να δω αν με συμφερει. Γινεται; υπαρχει κατι καλυτερο απο google maps?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 διάφορα προγράμματα πλοήγησης όπως π.χ. το Sygic (το οποίο έχω αγοράσει) αλλά δεν ξέρω αν κάνει για την περίπτωση σου καθώς έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο Google Maps όπως και στο Sygic φυσικά.
Zerg13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 22 λεπτά πριν, ikorolis είπε διάφορα προγράμματα πλοήγησης όπως π.χ. το Sygic (το οποίο έχω αγοράσει) αλλά δεν ξέρω αν κάνει για την περίπτωση σου καθώς έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο Google Maps όπως και στο Sygic φυσικά. Με την αποφυγη αττικης οδου τι γινεται σε καποιο απο τα 2?
SilentVoice Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Η λύση που κάνω εγώ, είναι αποφυγή διοδίων για να γλιτώσω την Αττική οδό και όταν φτάνω σε σημείο που θα με 'πετάξει' από την Εθνική Οδό, αφαιρώ το φίλτρο αποφυγή διοδίων. Π.χ. Από Χαλάνδρι , βγαίνω Εθνική Οδό από Κηφισιά με την αποφυγή διοδίων και μόλις βγω Εθνική Οδό, αφαιρώ το φίλτρο της αποφυγής διοδίων και ξανακάνω έναρξη τον προορισμό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα