berserker7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Απλα απαραδεκτοι. Ειχα κλεισει εισητηρια μετ' επιστροφης για Αθηνα-Θεσσαλονικη, Σαββατο 7/8 πηγαινε, Κυριακη 8/8 ελα. Λογω των πυρκαγιων ακυρωθηκαν τα δρομολογια του Σαββατου, χωρις βεβαια να υπαρξει ειδοποιηση σε κινητο ή μειλ, αλλα επρεπε να μπεις μονος σου στο σαιτ να δεις τις εξελιιξεις. Αντιστοιχη ανακοινωση υπηρχε και για την Κυριακη, οποτε δεν προχωρησα σε ακυρωση των εισητηριων της επιστροφης μιας και αυτη γινεται αυτοματα απο την εταιρεια. Ελα ομως που την Κυριακη βγηκε εκτακτη ανακοινωση στις 5 το απογευμα οτι τα εναπομεινοντα δρομολογια της Κυριακης θα γινουν κανονικα και τωρα αρνουνται να αποζημιωσουν τα εισητηρια της επιστροφης. Καθομαι και περιμενω απο την προηγουμενη Δευτερα να με παρουν τηλεφωνο, μιας και υπεβαλα καταγγελια στο σαιτ τους. Πραγματικα απαραδεκτοι. Κοιταζα σαν χανος την υπαλληλο στις πληροφοριες οταν μου ελεγε οτι τα δρομολογια της Κυριακης γιναν κανονικα οπουε δεν τα αποζημιωνουν. Ποσο αισχροκερδια πια.
AristidisZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δηλαδή όταν σηκώνει απαγορευτικό για τα καράβια παίρνουν οι ακτοπλοϊκές έναν έναν τους επιβάτες τηλέφωνο ; 5
Kostasspil Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 24 minutes ago, berserker7 said: χωρις βεβαια να υπαρξει ειδοποιηση σε κινητο ή μειλ Μα προφανώς και δεν συμβαίνει αυτό, η εταιρία αναρτά την ανακοίνωση και ενημερώνει.
fmarulezkd Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δηλαδή όταν σηκώνει απαγορευτικό για τα καράβια παίρνουν οι ακτοπλοϊκές έναν έναν τους επιβάτες τηλέφωνο ; Καλα πες αντε και να το πάρεις απο αυτή τη πλευρα (δεν ειναι δύσκολο να στέλνετε μειλ/σμς), αφου ο αλλος δε ταξίδεψε ουτε με το πρώτο, ουτε με το δεύτερο δρομολόγιο για τους ανωτέρω λόγους, είναι λογικό να μη δίνουν επιστροφή χρημάτων;
ioankav Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, fmarulezkd είπε Καλα πες αντε και να το πάρεις απο αυτή τη πλευρα (δεν ειναι δύσκολο να στέλνετε μειλ/σμς), αφου ο αλλος δε ταξίδεψε ουτε με το πρώτο, ουτε με το δεύτερο δρομολόγιο για τους ανωτέρω λόγους, είναι λογικό να μη δίνουν επιστροφή χρημάτων; Εάν είναι σε μια κράτηση, θα πρέπει να γίνει επιστροφή χρημάτων. Εάν είναι σε δύο ξεχωριστές, δεν νομίζω να είναι υποχρεωμένοι γιατί το δρομολόγιο έγινε κανονικά. 1
berserker7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δηλαδή όταν σηκώνει απαγορευτικό για τα καράβια παίρνουν οι ακτοπλοϊκές έναν έναν τους επιβάτες τηλέφωνο ; Ενα αυτοματοποιημενο μηνυμα σε καθε μειλ που υπαρχει στην βαση δεδομενων τους δεν ειναι κανας μεγαλος κοπος. 4 λεπτά πριν, ioankav είπε Εάν είναι σε μια κράτηση, θα πρέπει να γίνει επιστροφή χρημάτων. Εάν είναι σε δύο ξεχωριστές, δεν νομίζω να είναι υποχρεωμένοι γιατί το δρομολόγιο έγινε κανονικά. Σε μια κρατηση ειναι. Αν ηταν σε ξεχωριστη προφανως θα ηταν κατανοητη η πολιτικη. Που και παλι δηλαδη οταν αλλαζει τελευταια στιγμη η κατασταση των γραμμων το σωστο ειναι να γινεται επιστροφη σε οποιον δεν ταξιδεψε. Στις 11 το πρωι υπηρχε ανακοινωση οτι ακυρωνονται τα δρομολογια κια στις 5 το απογευμα βγηκε εκτακτη ανακοινωση οτι θα γινουν. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2021 από berserker7
mike299 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Δηλαδή όταν σηκώνει απαγορευτικό για τα καράβια παίρνουν οι ακτοπλοϊκές έναν έναν τους επιβάτες τηλέφωνο ; Πριν ένα μήνα πάντως μου ήρθε μύνημα SMS για αλλαγή στην ώρα αναχώρησης
SabotazNic Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Δηλαδή όταν σηκώνει απαγορευτικό για τα καράβια παίρνουν οι ακτοπλοϊκές έναν έναν τους επιβάτες τηλέφωνο ; Βασικα ναι. Σου ερχεται μηνυμα στο κινητο που δηλωσες για τυχων αλλαγες. Op, δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι αφου το δρομολογιο σου εγινε. Δεν εχει σημασια αν ησουν εκει ή οχι για να επιβιβαστεις. Επρεπε να το ειχες αλλαξει σε ανοιχτο το εισιτηριο ωστε να το κλεισεις αλλη στιγμη (κτελ γινεται, παιζει και οσε) Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2021 από SabotazNic
GREGORYMO Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, berserker7 είπε Απλα απαραδεκτοι. Ειχα κλεισει εισητηρια μετ' επιστροφης για Αθηνα-Θεσσαλονικη, Σαββατο 7/8 πηγαινε, Κυριακη 8/8 ελα. Λογω των πυρκαγιων ακυρωθηκαν τα δρομολογια του Σαββατου, χωρις βεβαια να υπαρξει ειδοποιηση σε κινητο ή μειλ, αλλα επρεπε να μπεις μονος σου στο σαιτ να δεις τις εξελιιξεις. Αντιστοιχη ανακοινωση υπηρχε και για την Κυριακη, οποτε δεν προχωρησα σε ακυρωση των εισητηριων της επιστροφης μιας και αυτη γινεται αυτοματα απο την εταιρεια. Ελα ομως που την Κυριακη βγηκε εκτακτη ανακοινωση στις 5 το απογευμα οτι τα εναπομεινοντα δρομολογια της Κυριακης θα γινουν κανονικα και τωρα αρνουνται να αποζημιωσουν τα εισητηρια της επιστροφης. Καθομαι και περιμενω απο την προηγουμενη Δευτερα να με παρουν τηλεφωνο, μιας και υπεβαλα καταγγελια στο σαιτ τους. Πραγματικα απαραδεκτοι. Κοιταζα σαν χανος την υπαλληλο στις πληροφοριες οταν μου ελεγε οτι τα δρομολογια της Κυριακης γιναν κανονικα οπουε δεν τα αποζημιωνουν. Ποσο αισχροκερδια πια. Είχες δώσει email, κατά την έκδοση του εισητηρίου ? 2 ώρες πριν, berserker7 είπε Απλα απαραδεκτοι. Ειχα κλεισει εισητηρια μετ' επιστροφης για Αθηνα-Θεσσαλονικη, Σαββατο 7/8 πηγαινε, Κυριακη 8/8 ελα. Λογω των πυρκαγιων ακυρωθηκαν τα δρομολογια του Σαββατου, χωρις βεβαια να υπαρξει ειδοποιηση σε κινητο ή μειλ, αλλα επρεπε να μπεις μονος σου στο σαιτ να δεις τις εξελιιξεις. Αντιστοιχη ανακοινωση υπηρχε και για την Κυριακη, οποτε δεν προχωρησα σε ακυρωση των εισητηριων της επιστροφης μιας και αυτη γινεται αυτοματα απο την εταιρεια. Ελα ομως που την Κυριακη βγηκε εκτακτη ανακοινωση στις 5 το απογευμα οτι τα εναπομεινοντα δρομολογια της Κυριακης θα γινουν κανονικα και τωρα αρνουνται να αποζημιωσουν τα εισητηρια της επιστροφης. Καθομαι και περιμενω απο την προηγουμενη Δευτερα να με παρουν τηλεφωνο, μιας και υπεβαλα καταγγελια στο σαιτ τους. Πραγματικα απαραδεκτοι. Κοιταζα σαν χανος την υπαλληλο στις πληροφοριες οταν μου ελεγε οτι τα δρομολογια της Κυριακης γιναν κανονικα οπουε δεν τα αποζημιωνουν. Ποσο αισχροκερδια πια. Το ιδανικό θα ήταν αυτό. Δεν ξέρω αν θα ήταν εφικτό. Η κάλυψη της αξίας του εισητηρίου είναι άλλη ιστορία. Εννοω, τι επειχηρηματα υπάρχουν υπέρ και κατά.
_Biohazard_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Εγώ θα έλεγα να προσφύγει και στο συνήγορο του καταναλωτή.
berserker7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 30 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Είχες δώσει email, κατά την έκδοση του εισητηρίου ? Το ιδανικό θα ήταν αυτό. Δεν ξέρω αν θα ήταν εφικτό. Η κάλυψη της αξίας του εισητηρίου είναι άλλη ιστορία. Εννοω, τι επειχηρηματα υπάρχουν υπέρ και κατά. Ναι και μειλ και κινητό, εξάλλου είναι υποχρεωτικά πεδία όταν κλείνεις εισιτήριο.
onelonelystar Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, berserker7 είπε Ενα αυτοματοποιημενο μηνυμα σε καθε μειλ που υπαρχει στην βαση δεδομενων τους δεν ειναι κανας μεγαλος κοπος. live your myth in Greece. 1
DrLo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Το λογικό προσωπικά εμένα μου φαίνεται η στιγμή που θα κρίνεται αν ένα εισιτήριο δικαιουται επιστροφή είναι να είναι ένα "εύλογο" διάστημα πριν την ώρα αναχώρησης. Ας πούμε 12 ώρες. Γιατί αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα να ανακοινώνεις ότι δε θα γίνουν δρομολόγια. Μπορείς να τα έχεις όλα ότι θα γίνουν μέχρι ένα λεπτό πριν που θα είναι στην αποβάθρα ο άλλος και να του λες "ευχαριστώ τώρα πήγαινε σπίτι σου". Επίσης άσχετα αν γίνει ή δε γίνει το δρομολόγιο τελικά κάποιος μπορεί πριν το δρομολόγιο να επιλέξει και πληρώσει άλλη εναλλακτική (αεροπλάνο, ΚΤΕΛ κλπ) Επίσης όταν τον παίζει η οποία υπηρεσία βγάζει απαγορευτικά (πχ πολιτική προστασία) αλλάζοντας τα απαγορευτικα τελευταία στιγμή να πληρώνει αυτή τα εισιτήρια και ότι ζημιές μπορεί να προκαλούνται σε μια εταιρεία από αυτό. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2021 από DrLo 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Στις 18/8/2021 στις 11:45 ΠΜ, AristidisZ είπε Δηλαδή όταν σηκώνει απαγορευτικό για τα καράβια παίρνουν οι ακτοπλοϊκές έναν έναν τους επιβάτες τηλέφωνο ; αυτοματοποιημενη ενημερωση SMS ερχεται χρονια τωρα, για καθε αλλαγη ωρας ή ακυρωση δρομολογιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα