Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει κανενα συμπληρωμα διατροφης που το κουμπωνεις και σε boostarei λιγο για να μην με παιρνει ο υπνος στην δουλεια και να νιωθω κοπωση ολη μερα; Το tonotil και παρεμφερη προιοντα κανουν καμια διαφορα; Επισης, το εχει δοκιμασει κανεις αυτο; Eχει σχετικα καλες κριτικες.

https://www.skroutz.gr/s/3371103/Power-Health-Energy-Now-20-αναβράζοντα-δισκία.html

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, colombiano747 είπε

Υπαρχει κανενα συμπληρωμα διατροφης που το κουμπωνεις και σε boostarei λιγο για να μην με παιρνει ο υπνος στην δουλεια και να νιωθω κοπωση ολη μερα; Το tonotil και παρεμφερη προιοντα κανουν καμια διαφορα; Επισης, το εχει δοκιμασει κανεις αυτο; Eχει σχετικα καλες κριτικες.

https://www.skroutz.gr/s/3371103/Power-Health-Energy-Now-20-αναβράζοντα-δισκία.html

Φίλε μου αν σε παίρνει ο ύπνος στην δουλειά και αισθάνεσαι κόπωση όλη μέρα καλό θα είναι να κάνεις κάποιες γενικές εξετάσεις αίματος και ούρων σε συνεννόηση με τον προσωπικό σου γιατρό πριν προβείς σε οποιαδήποτε αγορά φαρμακευτικού σκευάσματος. 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Darth_Nihilus είπε

Φίλε μου αν σε παίρνει ο ύπνος στην δουλειά και αισθάνεσαι κόπωση όλη μέρα καλό θα είναι να κάνεις κάποιες γενικές εξετάσεις αίματος και ούρων σε συνεννόηση με τον προσωπικό σου γιατρό πριν προβείς σε οποιαδήποτε αγορά φαρμακευτικού σκευάσματος. 

εχω κανει γενικες αιματος και διαφορες εξετασεις προσφατα και ολα βγηκαν καλα. Μαλλον θα πρεπει να κανω και εξετασεις να δω αμα μου λειπει καποια βιταμινη. απλα τωρα χρειαζομαι κατι να με τονωνει και να με ξυπναει οπως ο καφες.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, colombiano747 είπε

εχω κανει γενικες αιματος και διαφορες εξετασεις προσφατα και ολα βγηκαν καλα. Μαλλον θα πρεπει να κανω και εξετασεις να δω αμα μου λειπει καποια βιταμινη. απλα τωρα χρειαζομαι κατι να με τονωνει και να με ξυπναει οπως ο καφες.

Εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά. Η κοπέλα μου που είναι γιατρός όμως λόγω των πολλών εφημεριών τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιούσε το Tonotil Plus ως ένα extra boost και έμεινε ευχαριστημένη. Ας μας πει και κάποιο άλλο μέλος βέβαια την δική του άποψη.  

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε να κόψεις εντελώς τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα που περιέχουν αυτή ή υποκατάσταστα αυτής. Η ζάχαρη δημιουργεί το λεγόμενο sugar crash που ο οργανισμός μετά από κατανάλωση ζάχαρης στην αρχή νιώθει ένα μεγάλο boost, μετά πέφτει πάρα πολύ σε επίπεδα ενέργειας και χρειάζεται και άλλη δόση ζάχαρης, δημιουργώντας έναν αέναο κύκλο εθισμού.

Η διαλλειματική νηστεία επίσης βοηθάει τον οργανισμό να κρατάει σταθερά επίπεδα ενέργειας.

• Like 1
Δημοσ.

Αν Παρ όλα όσα σου είπαν παραπάνω δεν σου είναι εύκολο να τα κάνεις, δοκίμασε και το Solgar Gin Seng. 

Σε μένα σε περιόδους που χρειάζομαι έξτρα πνευματική εγρήγορση και βοήθεια σε μάθηση, απόδοση σε δουλειά, μελέτη κλπ με βοηθάει σε ένα βαθμό. 

Δημοσ.

Ασε τα συμπληρωματα και ξεκινα τη γυμναστικη.

Ενα καλο τρεξιμο ( οχι μαραθωνιος ) πριν τη δουλεια θα σε κανει να δεις διαφορα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή παίρνω συμπληρώματα λόγω ανεπάρκειας Β12 και κατι αλλα, θα σου πω το εξής. 

Προς το παρών, άσε τα συμπληρώματα. Πήγαινε να κάνεις εξετάσεις αίματος και ούρων, στο αίμα θα πρέπει να εξετάσουν διάφορες βιταμίνες με κυριότερες την Β12, Β9, άλλες Β, μετά την D και κάποιες άλλες που θα σου γράψει ο γιατρός. 

Αν έχεις ανεπαρκεια τότε θα σου συστήσει αγωγή, σκεύασμα, ποσότητα και δοσολογία. Να πούμε ότι τα συμπληρώματα δεν είναι φαρμακευτικά σκευάσματα. 

Ελεγξε και την διατροφή σου γιατί σχεδόν σε όλους από εκεί προέρχεται το πρόβλημα εκτός αν υπάρχουν άλλα θέματα στο γαστρεντερικο σύστημα, δυσαπορροφηση και μείωση λόγω χρήσης φαρμάκων και άλλα ειδικότερα θέματα υγείας. 

Απέφυγε κάτι πολυβιταμηνουχα σκευάσματα διότι από την μία μπορεί να βοηθήσουν από την άλλη αυξάνουν το ρισκο για προβλήματα σε νεφρά και συκώτι. Πρέπει να λάβεις όσες βιταμίνες λείπουν και στην αναγκαία δοσολογία και να αποφύγεις μαζική λήψη σε μεγαλες ποσότητες. 

Αν τελικά δεν έχεις θέματα από βιταμίνες η κατι αλλο υγείας. Έλεγξε τις ώρες που κοιμάσαι ως προς το σύνολο του καθημερινού ωραρίου και φόρτου εργασίας. 

Tonotil ελάμβανα πριν πολλά χρόνια όταν ήμουν φοιτητής και μαθητής, είναι κάτι που σε βοηθάει και σου δίνει μια ώθηση το πρωι που ξυπνάς βαριεστημένος με υποτονια και πρέπει να πας στην δουλειά. Περιέχει περίπου 2μgr Β12 και κάποια αμινοξέα. Είναι όμως ένα ακριβό σκεύασμα και δεν λειτουργεί για όλη την ημέρα, δεν είναι λύση να πληρώνεις 10-15 ευρώ για κάθε 10-15 ημέρες. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα συμπληρώματα αλλά δεν είναι λύση για μακροχρόνια λήψη, πρέπει να εξαλείψεις την αιτία που προκαλεί το πρόβλημα και το συμπλήρωμα είναι η τελευταία λύση. 

Από εταιρείες, οτιδήποτε γνωστο και επώνυμο έχει κάποια αξιοπιστία. Η Solgar είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες, επίσης Lanes, Lamberts, Unifarma, Power health.

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...