Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα 

Υπαρχει κάποιος που να γνωρίζει τι ισχύει σε περίπτωση απώλειας δέματος από ταχυμεταφορική; Ισχυρίζεται ότι παρέλαβα ενώ δεν έχω παραλάβει μιας και ήμουν εκτός νόμου.

Απλα καταγγελία; Φαντάζομαι υπάρχει και δικαίωμα αποζημίωσης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Postal/FAQ/index.html#Question15

16. Ποιο είναι το ποσό της αποζημίωσης που δικαιούμαι σε κάθε περίπτωση;

Η ταχυδρομική επιχείρηση

για αποδεδειγμένη απώλεια ή ολική κλοπή ή ολική καταστροφή του περιεχομένου
φακέλου, το οποίο φέρει μονοσήμαντα ορισμένο αριθμό αποστολής, καταβάλλει ελάχιστη αποζημίωση 50€ και μέγιστη αποζημίωση 70€ και επιστρέφει το ταχυδρομικό τέλος για τη συγκεκριμένη αποστολή.
δέματος καταβάλλει ελάχιστη αποζημίωση 100€ και μέγιστη αποζημίωση 400€ και επιστρέφει το καταβληθέν ταχυδρομικό τέλος για τη συγκεκριμένη αποστολή.
για αποδεδειγμένη μερική απώλεια ή μερική κλοπή ή μερική καταστροφή περιεχομένου φακέλου με μονοσήμαντα ορισμένο αριθμό αποστολής και δέματος, καταβάλλει αποζημίωση ίση με την πραγματική αξία της απώλειας ή κλοπής ή καταστροφής με την προϋπόθεση ότι δεν υπερβαίνει το ποσό της αποζημίωσης για απώλεια ή ολική κλοπή ή ολική καταστροφή.

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε

Καλημέρα 

Υπαρχει κάποιος που να γνωρίζει τι ισχύει σε περίπτωση απώλειας δέματος από ταχυμεταφορική; Ισχυρίζεται ότι παρέλαβα ενώ δεν έχω παραλάβει μιας και ήμουν εκτός νόμου.

Απλα καταγγελία; Φαντάζομαι υπάρχει και δικαίωμα αποζημίωσης. 

Speedex η άλλη? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Υπάρχει απόδειξη (υπογραφή σου) ότι παρέλαβες;

Πώς το ισχυρίζεται;

Οχι δεν υπαρχει

32 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Speedex η άλλη? 

Αλλη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...