thetiesthatbind Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Καλημέρα Υπαρχει κάποιος που να γνωρίζει τι ισχύει σε περίπτωση απώλειας δέματος από ταχυμεταφορική; Ισχυρίζεται ότι παρέλαβα ενώ δεν έχω παραλάβει μιας και ήμουν εκτός νόμου. Απλα καταγγελία; Φαντάζομαι υπάρχει και δικαίωμα αποζημίωσης.
Kostasspil Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Postal/FAQ/index.html#Question15 Quote 16. Ποιο είναι το ποσό της αποζημίωσης που δικαιούμαι σε κάθε περίπτωση; Η ταχυδρομική επιχείρηση για αποδεδειγμένη απώλεια ή ολική κλοπή ή ολική καταστροφή του περιεχομένου φακέλου, το οποίο φέρει μονοσήμαντα ορισμένο αριθμό αποστολής, καταβάλλει ελάχιστη αποζημίωση 50€ και μέγιστη αποζημίωση 70€ και επιστρέφει το ταχυδρομικό τέλος για τη συγκεκριμένη αποστολή. δέματος καταβάλλει ελάχιστη αποζημίωση 100€ και μέγιστη αποζημίωση 400€ και επιστρέφει το καταβληθέν ταχυδρομικό τέλος για τη συγκεκριμένη αποστολή. για αποδεδειγμένη μερική απώλεια ή μερική κλοπή ή μερική καταστροφή περιεχομένου φακέλου με μονοσήμαντα ορισμένο αριθμό αποστολής και δέματος, καταβάλλει αποζημίωση ίση με την πραγματική αξία της απώλειας ή κλοπής ή καταστροφής με την προϋπόθεση ότι δεν υπερβαίνει το ποσό της αποζημίωσης για απώλεια ή ολική κλοπή ή ολική καταστροφή. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2021 από Kostasspil 1
phanispal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Υπάρχει απόδειξη (υπογραφή σου) ότι παρέλαβες; Πώς το ισχυρίζεται;
Kostasspil Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) delete Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2021 από Kostasspil
TheoAlex50 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε Καλημέρα Υπαρχει κάποιος που να γνωρίζει τι ισχύει σε περίπτωση απώλειας δέματος από ταχυμεταφορική; Ισχυρίζεται ότι παρέλαβα ενώ δεν έχω παραλάβει μιας και ήμουν εκτός νόμου. Απλα καταγγελία; Φαντάζομαι υπάρχει και δικαίωμα αποζημίωσης. Speedex η άλλη?
thetiesthatbind Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, phanispal είπε Υπάρχει απόδειξη (υπογραφή σου) ότι παρέλαβες; Πώς το ισχυρίζεται; Οχι δεν υπαρχει 32 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Speedex η άλλη? Αλλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα