Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάμερα για το σπίτι

Gunix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας.

Ένας πολύ καλός μου φίλος θέλει να βάλει μια κάμερα μέσα στο σπίτι του για να βλέπει τον πατέρα του που είναι σε μεγάλη ηλικία και έχει σπασμένο πόδι.

Γιατί σε δύο εβδομάδες ο φίλος μου θα ξεκινήσει να πηγαίνει στο σχολείο λόγο που είναι καθηγητής και θέλει να βάλει μια κάμερα να βλέπει τον πατέρα του από το κινητό. Ευτυχώς από το σπίτι με το σχολείο είναι κοντά 10 λεπτά.

Θέλω εδώ την βοήθεια σας. Στην κάμερα τι μάρκα να πάρω και τι πρέπει να προσέξω; Στην κάμερα θέλω να έχει πολύ καλή εικόνα για να τον βλέπω και αν υπάρχει η δυνατότητα zoom in.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προτείνω την Tapo C200 της TP-Link γύρω στα 30 ευρώ. Είναι τίμια για τα χρήματα της, με καλή εφαρμογή για android και δυνατότητα καταγραφής video σε SD εκτός από το Live View (δεν συμπεριλαμβάνεται η SD). Υποστηρίζει νυχτερινή λήψη, έχει καλή ποιότητα εικόνας (Full HD - 1080p), έχει μικρόφωνο και μεγάφωνο για να ακούς και να μιλάς αν χρειαστεί, έχει περιστροφή 360 μοίρες και υποστηρίζει και ψηφιακό ζουμ. Σε σχέση με την αντίστοιχη της Xiaomi έχει καλύτερη ανταπόκριση στο Live View και καλύτερη συνδεσιμότητα (δεν κάνει αποσυνδέσεις). Γενικά όλες αυτές οι κάμερες απαιτούν καλή κάλυψη WiFi μιας και σε αυτήν την κατηγορία συχνά είναι ο μόνος τρόπος λειτουργίας, μιας και δεν έχουν θύρα ethernet. Πιστεύω θα τον καλύψει.

Η https://www.emimikos.gr/VStarcam-CS24B-Wireless-Indoor-IP-Camera-With-Rechargeable-Battery-Full-HD-1080p/ ειναι οτι πρεπει. Εχω βαλει πανω απο 20 τετοιες σε διαφορα μερη. Εχει αμφιδρομο ηχο για να ακους τον χωρο και να σε ακουνε. Ειναι περιστροφική και εχει μπαταρια μεσα που σε διακοπη ρευματος δουλευει κανονικα και αν εχεις ups στο ρουτερ μπορεις να βλεπεις κανονικα. Κοιταξε την δεν θα το μετανιώσεις.. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...