Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να μοιραστώ μια "εμπειρία" μου πάνω σε αυτό το θέμα και αν θέλετε να μου πείτε και εσείς την δικιά σας. 

Πριν βγει το ps5 όλοι τρέχανε να το κάνουν pre order, εγώ απλά περίμενα να το πάρω από online κατάστημα και έτσι για να συμπληρώσω το ποσό για να πάρω το digital edition έδωσα το ps4 pro μου σε έναν ξάδερφο μου "ναι το έδωσα νωρίς χωρίς να έχω εγγύηση ότι θα πάρω το ps5 λάθος μου" εφόσον από μεγάλες προσπάθειες και ψάξιμο δεν κατάφερα να πάρω ένα, είμαι κλασικός κονσολακιας και το καλύτερο PC να μου έχεις εγώ θα παίζω με την κονσόλα, 

Στο τέλος κατέληξα να δώσω μια ευκαιρία στην Microsoft" πότε δεν έκανα console wars" πήρα το νέο Xbox Series S και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος, 

Μετά από μήνες μιλάω με τον ξάδερφο μου που του έδωσα το ps4 και την ρωτάω αν το δίνει πίσω ναι το είχα σκεφτεί να ξανά πάρω ένα μικρό ps4 slim για τα exclusive, εφόσον η απάντηση του ηταν θετική το πήρα πισω. 

Μετά από λίγο καιρό άρχισαν τα προβλήματα άρχισα να δίνω πιο πολύ ενδιαφέρον στο PS4 πάτα στο xbox, και έχω πει ότι το ps4 θα το έχω για τα exclusive και το xbox για τα γενικά games αλλά και εκεί το χαλάω κάπως κάποια παιχνίδια που είναι multiple platforms ειναι πιο φτηνά στο ps4 πάρα στο xbox και το αντίθετο. 

Ευχαριστώ και ελπίζω να διαβάσω και τις δικές σας εμπειρίες πάνω σε αυτό το Θέμα. 

Επεξ/σία από tzobilias
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Το πρόβλημα σου δεν η κατοχή πολλών gaming συστημάτων, αλλά η διαθεσιμότητα τίτλων.

Στο ps4 pro, μπορείς να βρεις αμέτρητα παιχνίδια σε physical μορφή και σε αρκετά δελεαστική τιμή (είτε καινούρια είτε μεταχειρισμένα)

Στο series s, αν δεν έχεις πάρει κάποια προσφορά για gamepass , είσαι αναγκασμένος να αγοράζεις από το store σε τιμή πρώτης κυκλοφορίας ακόμα και 6 μήνες μετά.

Επίσης, στο series s/x δεν έχουν βγει ακόμα αρκετά exclusives πέρα από τα κλασσικά ip της microsoft

• Like 3
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ μετά από 8 μήνες στην next Gen και συνηθισμένος πια δεν θα γύριζα ποτέ σε Last gen λόγω ssd.

Βρεθηκα για μία εβδομάδα εκτός σπιτιού παίζοντας λίγο με το One S και ένα σοκ το υπέστην.

Από εκεί και πέρα το game pass έχει περίπου 300 τίτλους. Έχω παίξει πολλούς από αυτούς όλα αυτά τα χρόνια που είμαι συνδρομητής και νιώθω ότι δεν έχει κορεστει καθόλου σαν υπηρεσία, ίσα ίσα που τώρα τον Αύγουστο περιμένω με ανυπομονησία το 12 minutes και φυσικά το psychonauts 2.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, tzobilias είπε

Ευχαριστώ και ελπίζω να διαβάσω και τις δικές σας εμπειρίες πάνω σε αυτό το Θέμα. 

First world problems.

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα! Διάβασα με προσοχή το θέμα σου γιατί είναι κάτι που μου γυρνάει στο μυαλό αυτές τις μέρες. Κάτοχος PS4 PRO, gaming pc δεκαετίας (που δε βιάζομαι σε καμία περίπτωση να το αναβαθμισω), και Nintendo switch.

Όταν βγήκε (? 😂)  το PS5 δεν βιαζόμουν σε καμία περίπτωση να το πάρω. Το προ αρκεί πολύ! Όποτε δε προχώρησα σε πώληση και ψάξιμο. Όμως κάπου το καλοκαίρι το PRO άρχισε να κάνει σαν αεροπλάνο. Εκανα καθαρισμό και αλλαγή πάστας αλλά πάλι τα ίδια. Έτσι σκεφτόμουν να πάω σε Xbox series S να δω και τα παιχνίδια από εκεί μέχρι να πάρω το PS5. Αλλά όταν είδα το γαματο gamepass με πάνω από 100 τίτλους.. σκέφτηκα το switch.. κάποιοι είχαν σχολιάσει ότι είχαν παρατήσει τελειως το switch γιατί κόλλησαν με το Xbox !

Όντως έβαλα φρένο και δεν πήρα το Xbox γιατί ξέρω ότι θα ήταν «καταστροφικό» για εμενα. Τι θα προλάβαινα να πρώτο παίξω.. άσε που θεωρώ πως είναι πιο οικονομικά ανεκτό να παίξω τα παιχνίδια του plus (όσο αντέξω ακόμα με το PS4) και τις τρελές προσφορές που βγάζει η Nintendo. :-) Από την άποψη ότι δεν μπορώ τώρα αυτή τη περίοδο να δώσω μεγάλο ποσο μαζεμένο για αγορές. 

Δημοσ.
Στις 19/8/2021 στις 1:09 ΠΜ, chrisgewrgi είπε

Δεν χρειαζεσαι πολλαπλες κονσολες..ενα series x μονο. Τα υπολοιπα ολα φαγανε τα λεφτα τσαμπα παναθεμα τα

Αν και εχω PS5 ,άλλαξα το series S με το Χ για διάφορους λόγους και πλέον σχεδόν απορώ γιατι πηρα το πλει

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...