Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Ενδιαφερομαι για αγορα κινητου εχοντας ως κυρια προτιμηση την καλη καμερα.Μεχρι στιγμης αγοραζω καθε χρονο τα καινουργια μοντελα της Xiaomi (Redmi note 7,8 Pro κτλπ) αλλα δεν ειμαι ικανοποιημενος γιατι μεχρι τον ενα χρονο κρατανε καλα αλλα μετα η καμερα χαλαει και γινεται εντελως θολη καμια σχεση οπως το πρωτοαγορασα.Θελω κατι που να μου κρατησει για καιρο ωστε να μην αλλαζω καθε χρονο κινητο.Οι φιλοι μου προτεινουν ολοι iphone για αυτον τον λογο αλλα εγω γενικα ποτε δεν ημουν προς αυτη την εταιρια,το θεωρω overpriced για αυτα που προσφερει. Αλλα βλεπω ειναι πολυ καλα σε αυτον τον τομεα (φωτογραφιες) και το ξανασκεφτομαι. Διαθετω μεχρι το πολυ 500-600 ευρω.Μπορειτε να μου προτεινεται κατι?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, GATE123 είπε

Samsung Galaxy S20 FE 5G 

Σκέφτομαι το Apple iPhone 11 γιατί βλέπω έχει ελάχιστα καλυτερη κάμερα φωτογραφίες και βίντεο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Vasilis_nakos είπε

Σκέφτομαι το Apple iPhone 11 γιατί βλέπω έχει ελάχιστα καλυτερη κάμερα φωτογραφίες και βίντεο. 

Γιατί να πάρεις μοντέλο του 2019 και με άθλια μπαταρία (3110 mAh)?

Και LCD οθόνη, ανάλυση 828 x 1792 px, χωρίς επέκταση sd, χώρις δακτυλικό αποτύπωμα.

Επίσης για να δούμε αν είναι καλύτερο από το Samsung......

Apple iPhone 11

Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.5 

Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 9.0 

Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.4 

Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.7 

DxOMark Score 119

PHOTO 112

VIDEO  101

Samsung Galaxy S20 FE 5G 

Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.6 

Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 9.0 

Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 8.7 

Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.3 

DxOMark Score 115

PHOTO 119

VIDEO 101

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Vasilis_nakos είπε

Να έλεγες τουλάχιστον για το iPhone 11 Pro με amoled, να το καταλάβω.

Είναι 2 διαφορετικά κινητά, η κύρια διαφορά τους είναι το λειτουργικό, το android είναι παραμετροποιήσημο, επίσης στο iPhone θα βλέπεις και το notch.

Εκτός αν έχεις και άλλες συσκευές της Apple και θες να συνεργάζονται.

Το Samsung παίρνει micro sd, μάλλον έχει ραδιόφωνο, καλή μπαταρία και τηλεφακό στην κάμερα.

Τα καλά μοντέλα της Apple είναι η σειρά 12 εκτός απο το mini, το 11 Pro και μετά το XS,-XS max, όλα πιο ακριβά απο το 11.

Εγώ πάντως κινητό με κάτω από 4.000 mAh δεν θα έπαιρνα, 4.500-5.000 είναι μια χαρά.

Δημοσ.
Στις 18/8/2021 στις 8:36 ΜΜ, GATE123 είπε

Γιατί να πάρεις μοντέλο του 2019 και με άθλια μπαταρία (3110 mAh)?

Άθλια μπαταρία; Φαίνεται πως έχεις μείνει μόνο στα χαρακτηριστικά φίλε... δυστυχώς δεν έχεις ιδέα. 

Πότε επιτέλους θα καταλάβεις και εσύ και τόσοι άλλοι ότι δεν έχουν σημασία τα mAh?

Δημοσ.

Καλά δεν την λες και καλή, άθλια είναι, τώρα αν οι λάτρεις των μήλων που έχουν συνηθίσει στις σάπιες μπαταρίες και φορτίζουν κάθε μέρα το κινητό, αυτό είναι άλλο θέμα.

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, chios είπε

Καλά δεν την λες και καλή, άθλια είναι, τώρα αν οι λάτρεις των μήλων που έχουν συνηθίσει στις σάπιες μπαταρίες και φορτίζουν κάθε μέρα το κινητό, αυτό είναι άλλο θέμα.

Είδαμε τα samsung ή τα άλλα κινητά τι μπαταρίες έχουν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...