Alessionew Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σας, στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας, θα σας παρακαλούσα να απαντήσετε σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, σχετικά με την απελευθέρωση ηλεκτρικής ενέργειας. Το μεταπτυχιακό μου ονομάζεται Οικονομικά και Δίκαιο στις Ενεργειακές Αγορές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. https://forms.gle/PZr4Z46Evz1r7HcV8 Φυσικά, οτιδήποτε χρειαστείτε, είμαι εδώ για να το συζήτησουμε. 1
korakios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 όπως έγραψα και στο προηγούμενο ποστ , το εργαλείο της ΡΑΕ για σύγκριση είναι παρωχημένο επίσης δεν καταλαβαίνω την ερώτηση Αναφορά σε κείμενο Έχετε αντιληφθεί το οικονομικό όφελος των διασυνδέσεων στο λογαριασμό του ρεύματος σας; ποιες είναι οι διασυνδέσεις ?
Alessionew Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, korakios είπε όπως έγραψα και στο προηγούμενο ποστ , το εργαλείο της ΡΑΕ για σύγκριση είναι παρωχημένο επίσης δεν καταλαβαίνω την ερώτηση ποιες είναι οι διασυνδέσεις ? Οι διασυνδέσεις την νησιών με την ηπειρωτική χώρα. Αυτό είχε σαν αν αποτέλεσμα τη μείωση των ρυθμιζόμενων χρεώσεων καθώς σταμάτησαν στα νησιά να καίνε πετρέλαιο για ηλεκτροπαραγωγή και συνδέθηκαν με την ηπειρωτική χώρα. 1
Αντώνης Τ. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Τι να καταλάβουμε ρε φίλος, μπορεί να έπεσαν 1-2 ευρώ οι ρυθμιζόμενες και ανέβηκαν 100% οι χρεωσεις ΟΤΣ. 1
korakios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε Τι να καταλάβουμε ρε φίλος, μπορεί να έπεσαν 1-2 ευρώ οι ρυθμιζόμενες και ανέβηκαν 100% οι χρεωσεις ΟΤΣ. δυστυχώς στην Ελλάδα ή δημόσιο που δε λειτουργεί θα έχουμε ή καρτέλ ιδιωτικών ,μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα Στις 18/8/2021 στις 11:22 ΠΜ, Alessionew είπε Οι διασυνδέσεις την νησιών με την ηπειρωτική χώρα. Αυτό είχε σαν αν αποτέλεσμα τη μείωση των ρυθμιζόμενων χρεώσεων καθώς σταμάτησαν στα νησιά να καίνε πετρέλαιο για ηλεκτροπαραγωγή και συνδέθηκαν με την ηπειρωτική χώρα. ευχαριστώ, το συμπλήρωσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα