frosini63 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 ΈΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ . ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠ' ΤΑ Ε.Λ.Τ.Α ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ; ΓΙΝΕΤΑΙ ;
Phoenix7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να μπεις στην διαδικασία αυτή. Όταν το κούριερ θα αναλάβει να το παραδώσει θα τους καλέσει έτσι και αλλιώς στο τηλέφωνο. Η άλλη λύση είναι ότι εφόσον έχετε τον κωδικό αποστολής, μπορεί να το αναζητήσει η ίδια από την κούριερ. Έτσι και αλλιώς ούτε καν θα ασχοληθεί η κούριερ με το επίθετο εφόσον τους βρει στην παράδοση Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από Phoenix7
w95chris Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 35 λεπτά πριν, frosini63 είπε ΈΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ . ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠ' ΤΑ Ε.Λ.Τ.Α ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ; ΓΙΝΕΤΑΙ ; Αν είναι ταχυδρομείο και δεν το παραδώσει ο ταχυδρόμος, δε ξέρω κατά πόσο θα το δεχτούν. Δηλαδή αν το παραλάβει από το κατάστημα. Στην προκειμένη περίπτωση καλό είναι να τους κάνεις ένα τηλεφώνημα να δεις τι μπορεί να γίνει Αν από την άλλη είναι ταχυμεταφορές (Courier) τότε μην ασχολείσαι. Θα έρθει ο μεταφορέας, θα το παραδώσει στο σπίτι και τέλος. Ούτε ταυτότητα ούτε τίποτα. Απλά θα πάρει ένα τηλέφωνο πριν έρθει για να παραλάβει
StamTheMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Όταν το κούριερ θα αναλάβει να το παραδώσει θα τους καλέσει έτσι και αλλιώς στο τηλέφωνο. ΕΛΤΑ λεει. 3 ώρες πριν, frosini63 είπε ΈΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ . ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠ' ΤΑ Ε.Λ.Τ.Α ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ; ΓΙΝΕΤΑΙ ; Αν τη βρουν στο σπιτι,με αναλογο κουδουνι,ισως να μην εχει προβλημα. Αν χρειαστει να παει να το παραλαβει απο ΕΛΤΑ πιθανως να εχει προβλημα. Μονο με δικο σου τηλεφωνο θα βγειακρη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα