Nabuko Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 23 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Η εργασία για παιδιά άνω των 16 δεν είναι παράνομη στην Ελλάδα. Ωραία, και?
StamTheMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 5 hours ago, malmsteen1984 said: Fun fact 2: το να ηταν κάποιος προσκοπακι μικρος επισης βοηθαει. Αν σηκωνεσαι να κατσουν οι γριουλες στο λεωφορείο εννοειται θα το βαλεις! Βοηθουσες το μπαμπα σου να πλυνει το αυτοκινητο του και σε εδινε χαρτζιλικι; hell yeah ησουν εργατικος. Στην εκκλησία ησουν παπαδακι; Ανοιξαν ολες οι πορτες για σενα. Αναρωτιέμαι αν τρολαρετε και δεν το εχω καταλαβει αλλα ας πως κι'εγω μερικα που βοηθανε να ξεχωρισει ενα βιογραφικο μιας φιλολογου Σταματα να γράφεις μαν μου. 1 ώρα πριν, hln3 είπε Όχι. Έχουν περάσει πάνω από 3 χρόνια, δεν έχει σχέση με το αντικείμενο, δεν μπορείς να το αποδείξεις αφού δεν έχεις ένσημα, μάλλον είναι και παράνομο αφού αφορά παιδική εργασία. Το θεμα δεν ειναι να το αποδειξει,αλλα να δειξει οτι εχει κανει κατι. Και οχι,δεν ειναι παρανομη αυτη η "παιδικη εργασια",επιτρεπεται ανω των 16. Επισης, λεει οτι πηρε πτυχιο και οτι αυτο ηταν πριν 3 χρονια,οποτε ηταν γυρω στα 17-18 τοτε. 1 1
mxpert Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 17 ώρες πριν, mary123_3 είπε Καλησπέρα σας πολλά χρόνια απο μικρή είχαμε καπνά δικά μας και δούλευα όλα τα καλοκαίρια στα καπνά στα χωράφια πρίν 3 χρόνια σταματήσαμε να παράγουμε καπνά τώρα εγώ σπούδασα τελείωσα πρέπει να το αναφέρω στα βιογραφικά η όχι ? συγγνώμη αν είναι αστείο αυτό που ρωτάω άλλα θέλω να ξέρω αν αυτό είναι κείμενο φιλολόγου (σύνταξη, γραμματική κλπ) ...μείνε στα καπνά !
valkon Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Αν δεν μπορείς να γεμίσεις με τίποτα αυτή τη σελίδα του βιογραφικού, ίσως. Βέβαια, σπούδασες φιλολογία αλλά δεν νομίζω ότι έγραψες πουθενά τι δουλειά ψάχνεις (εκτός αν το έχασα). Αν στείλεις στον Παπαστράτο και στον Καρέλια ίσως έχει νόημα. Αν δεν γεμίζει με τίποτα το βιογραφικό, ίσως να άξιζε να κοιτάξεις certificates και τα λοιπά. Γενικά τα βιογραφικά πρέπει να είναι στοχευμένα και να μη κουράζουν, αν η δουλειά που ψάχνεις δεν έχει σχέση με τα καπνά απλά θα το αγνοήσουν αυτό το κομμάτι. Ίσως να γίνει θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων αλλά τίποτα περισσότερο. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2021 από valkon 1
Asevastos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Αν έχεις πολλή εμπειρία κλπ να μη το βάλεις γιατί έχεις πιο ουσιώδη πράγματα να δείξεις. Αν όχι, εννοείται να το βάλεις. Αντιλαμβανεστε μερικοί ότι σε μια δουλειά δε ζητείται μόνο να έχεις γνώση πάνω στο αντικείμενο και κοιτάνε και αλλά πράγματα (εκτός αν ψάχνουν περιπτερά); Εσείς όταν πηγαίνατε για συνέντευξη το μόνο που σας ρωτούσαν ήταν specific work related; Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2021 από Asevastos
vs_skg Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε ήταν μία υπερβολή για να δείξω ότι απέχει από την πραγματικότητα αυτό που υποστηρίζεις. Εθελοντισμος παντως ειναι κατι που μπαινει, και δινει και ποντους στο βιογραφικο. Για προσκοπους οταν ησουν μικρος δεν ξερω. Και το σερβιτορος επισης θα πρεπε να το χεις βαλει, δεδομενου οτι υπηρχε χωρος στο βιογραφικο. Νομιζετε ολα ασπρο μαυρο ειναι. Αλλα θα γραψεις για την πρώτη αναζητηση, αλλα για την τριτη, αλλα για την 20η. Αμα εισαι 40 πχ μπορει να μην βαλεις καν το πτυχιο παρα μονο το ίδρυμα. Αμα εισαι 22 θα βαλεις το πτυχιο το βαθμο και τίτλους απο σχετικες εργασίες στη σχολη. Απλα ειναι, λιγη λογικη θελει και να χεις δει περισσότερα πραγματικά βιογραφικα απ οτι blog post how to prepare your cv 2
panagiotis1988 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Ωραία, και? Τι και; Εσύ που ήθελες να καταλήξεις με αυτό που έγραψες; Εγώ απλά επισήμανα το λάθος σου.
Nabuko Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Τι και; Εσύ που ήθελες να καταλήξεις με αυτό που έγραψες; Εγώ απλά επισήμανα το λάθος σου. 19 ώρες πριν, mary123_3 είπε πολλά χρόνια απο μικρή είχαμε καπνά δικά μας και δούλευα όλα τα καλοκαίρια στα καπνά στα χωράφια
StamTheMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, vs_skg είπε Εθελοντισμος παντως ειναι κατι που μπαινει, και δινει και ποντους στο βιογραφικο. Αυτοι που δεν το εχουν κανει ως ενηλικες,ειναι αδυνατον να γνωριζουν την αξια και τη σημασια του. Ασε το προσκοπακι να λεει τα δικα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις