JohnConstantine Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι κατοχος ενος golf 5αριου fsi και σε 1200 χιλιαδες χιλιομετρα ειναι το γενικό σερβις. Στο γενικό σερβις τι ακριβως κοιτανε και τι αλλαζουν; Και πόσο μπορει να κοστίσει; Ο κυριος που το παω εχω να πω τα καλυτερα και παντα για να μην με αγχωσει μου λεει να μην ανησυχω για την τιμη. Αλλα παντα θελω να ειμαι τιμιος και να πληρωνω παντα μετρητα και οχι να καθυστερω. Οποτε εαν ειναι ολα καλα σχετικα το μινιμουμ με το max ποσο μπορει να παει.;;; Τον Απριλιο ειχα περασει ΚΤΕΟ και δεν ειχανε βρει το παραμικρο στις παρατηρησεις απεναντιας ακουσα ευσημα για την κατασταση του. Το αγορασα μεταχειρισμενο και θελω να το εχω οπως και ο προκατοχος του. Ευχαριστω εκ των προτερων
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε Καλησπερα σε ολους. Ειμαι κατοχος ενος golf 5αριου fsi και σε 1200 χιλιαδες χιλιομετρα ειναι το γενικό σερβις. Στο γενικό σερβις τι ακριβως κοιτανε και τι αλλαζουν; Και πόσο μπορει να κοστίσει; Ο κυριος που το παω εχω να πω τα καλυτερα και παντα για να μην με αγχωσει μου λεει να μην ανησυχω για την τιμη. Αλλα παντα θελω να ειμαι τιμιος και να πληρωνω παντα μετρητα και οχι να καθυστερω. Οποτε εαν ειναι ολα καλα σχετικα το μινιμουμ με το max ποσο μπορει να παει.;;; Τον Απριλιο ειχα περασει ΚΤΕΟ και δεν ειχανε βρει το παραμικρο στις παρατηρησεις απεναντιας ακουσα ευσημα για την κατασταση του. Το αγορασα μεταχειρισμενο και θελω να το εχω οπως και ο προκατοχος του. Ευχαριστω εκ των προτερων Καπου έχεις κάνει λάθος με τα χλμ. Το τι κοιτάνε το γραφει το βιβλιαράκι.Επίσης μπορείς να ζητήσεις ενα κοστολόγιο απο τον μηχανικό αλλά και να σε ρωτήσει σε ότι χρειαζεται πριν το φτιάξει. Επισης το ΚΤΕΟ μονο πολύ χοντρά πράγματα θα σου πει ότι θέλουν φτιάξιμο,πχ κανενα ψαλίδι,καμιά φούσκα μπιλιοφορου.Και αυτό αν δεν βαριέται ο ελεγκτης. 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, JohnConstantine είπε Καλησπερα σε ολους. Ειμαι κατοχος ενος golf 5αριου fsi και σε 1200 χιλιαδες χιλιομετρα ειναι το γενικό σερβις. Στο γενικό σερβις τι ακριβως κοιτανε και τι αλλαζουν; Και πόσο μπορει να κοστίσει; Ο κυριος που το παω εχω να πω τα καλυτερα και παντα για να μην με αγχωσει μου λεει να μην ανησυχω για την τιμη. Αλλα παντα θελω να ειμαι τιμιος και να πληρωνω παντα μετρητα και οχι να καθυστερω. Οποτε εαν ειναι ολα καλα σχετικα το μινιμουμ με το max ποσο μπορει να παει.;;; Τον Απριλιο ειχα περασει ΚΤΕΟ και δεν ειχανε βρει το παραμικρο στις παρατηρησεις απεναντιας ακουσα ευσημα για την κατασταση του. Το αγορασα μεταχειρισμενο και θελω να το εχω οπως και ο προκατοχος του. Ευχαριστω εκ των προτερων Το manual του αυτοκινήτου το έχεις ; αν ναι υπάρχουν όλα αναλυτικά το τι πρέπει να αλλαχθεί στα πόσα κμ στα πόσα χρόνια κτλ κτλ.
JohnConstantine Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 17 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε Το manual του αυτοκινήτου το έχεις ; αν ναι υπάρχουν όλα αναλυτικά το τι πρέπει να αλλαχθεί στα πόσα κμ στα πόσα χρόνια κτλ κτλ. Εννοειται αυτο. Ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν ειχε χασει το παραμικρο. ολα ειναι γραμμενα. και στην ωρα τους
zourman1981 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 λαδια φιλτρα μπουζι ιμαντες αντλια νερου ισως τακακια και δισκοπλακες απο 200 εως 800
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα