Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αλήθεια τώρα;  είναι καλύτερο να περάσεις την custom rom κάθε αγνώστου ινδού developer πάρα να πάρεις επίσημο update από τη μαμά εταιρία σε κινητό εξαετίας;; 🤔 

Ειναι καλυτερα να εχεις την επιλογη να κανεις οτι θες εσύ και όχι οτι σου πλασάρει ο κατασκευαστής. Μπορεις να βρεις οτιδηποτε θες να ειναι στα μετρα σου. Υπαρχουν ολοκληρα teams απο developers που φτιαχνουν πολυ αξιολογα πραγματα και το source code ειναι εκει να το δεις. Αν εγω πχ θελω μια custom rom degoogled μπορω να την εχω. Στο ios παλι περιμενε το update με το σκαναρισμα των εικονων στο cloud 😂

• Sad 3
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οταν καταφεύγουν σε τέτοιες απεγνωσμένες ηλιθιότητες, καταλαβαίνεις οτι ο ανταγωνισμός στην συγκεκριμένη αγορά είναι μεγάλος...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NadaGR είπε

Στο ios παλι περιμενε το update με το σκαναρισμα των εικονων στο cloud 😂

Για πες, ποτε θα σας δωσει επιλογη να μην μπορει να σας κατασκοπευει το fb και η google και ολες οι εφαρμογες γενικα, γιατι εμεις την χουμε ηδη την επιλογη. 

ποιου αγιου ανήμερα θα σας το δωσει η google

• Like 3
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, koutsis είπε

Αλήθεια τώρα;  είναι καλύτερο να περάσεις την custom rom κάθε αγνώστου ινδού developer πάρα να πάρεις επίσημο update από τη μαμά εταιρία σε κινητό εξαετίας;; 🤔 

Ο Ινδός developer όμως δεν θα πετσοκοψει χαρακτηριστικά σε κινητό 6ετιας 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Radiatedsoul είπε

Για πες, ποτε θα σας δωσει επιλογη να μην μπορει να σας κατασκοπευει το fb και η google και ολες οι εφαρμογες γενικα, γιατι εμεις την χουμε ηδη την επιλογη. 

ποιου αγιου ανήμερα θα σας το δωσει η google

Αυτό με εσάς τα fanboys που υποστηρίζετε ένθερμα πολυεθνικές ποτέ δεν το κατάλαβα. Aν εσύ πιστεύεις οτι το fb συλλέγει δεδομένα μονο απο android και οχι απο ios τοτε εισαι βαθιά νυχτωμενος.

https://www.tomsguide.com/news/iphone-flaw-lets-hackers-steal-your-personal-data-dont-do-this-in-safari

https://www.forbes.com/sites/daveywinder/2019/06/02/your-iphone-is-spying-on-you-heres-how-to-stop-it/?sh=115e16312ddc

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Panikas13 είπε

Ο Ινδός developer όμως δεν θα πετσοκοψει χαρακτηριστικά σε κινητό 6ετιας 

Τα κομμένα χαρακτηριστικά είναι αυτά που είναι hardware based. Μήπως ο ινδος devoloper θα σου αλλάξει και το hardware και θα βάλει καλύτερες κάμερες και extra αισθητήρες?

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αυτό τι σημαίνει;  μάλλον ότι δεν έχεις να πεις κάτι καλύτερο...

Πρέπει να είσαι η καρδιά της παρέας εσύ, ή σε έφαγε η σοβαρότητα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, NadaGR είπε

Ευτυχως δεν εγιναν apple , γιατι θα μπορουν ακομα και σε παλιά κινητα να περασουν custom rom με android 12.

Αμπράβο , θα περάσει και η θεία μου Custom Rom , αφού της εξήγησα πως θα βάλει twrp , τώρα ψάχνει από xda ποια rom της αρέσει.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε

ξεκαθαρα εχεις μπερδεψει το insomnia με το fb εσυ

Αρκετά μέλη έγραψαν κάτι χιουμοριστικό, ακόμη και την φάτσα του bean άλλος ένας στην δεύτερη σελίδα και τα βάζετε μαζί μου που έβαλα την εικόνα του με βάση τον τίτλο του θέματος;

10 λεπτά πριν, koutsis είπε

Ε ναι, εκεί που υποτίθεται έγραψες μια σοβαρή άποψη και σου απάντησα, μετά μου έβαλες τον mister bean. Πόσων χρονών είσαι; 15?? Τέλος πάντων, δεν φταίνε σε κάτι οι υπόλοιποι να μας διαβάζουν. Καλό απόγευμα.

Σου δείχνω ταυτότητα σε pm αν θες να δεις αν είμαι 15-20. Λήγει. Καλή συνέχεια

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.
18 ώρες πριν, letsplay είπε

ενδέχεται να βλέπουμε ανθρώπους γύρω μας (ή και εμάς) να κάνουν περίεργους μορφασμούς, πράγμα που οπωσδήποτε θα είναι αφύσικο.

όχι φίλτατε, εσύ θα είσαι «αφύσικος» γιατί δε θα κάνεις μορφασμούς όπως όλοι γύρω σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...