t54g05 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα. Έχω το TV box mag420 της infomir και έχω πρόβλημα στο να συνδεθώ σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο. Το δίκτυο είναι ανοιχτό αλλά όταν συνδεθείς (από άλλη συσκευή) σου πετάει ένα pop-up παράθυρο που ζητάει έναν κωδικό. Τον κωδικό τον έχω και έχω συνδέσει τις υπόλοιπες συσκευές μου αλλά δεν μπορώ να συνδέσω το tv box. Για την ακρίβεια συνδέεται αλλά όταν πάει να φορτώσει το portal μου ανοίγει ένα παράθυρο που ζητάει τον κωδικό αλλά εκεί δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Καμιά ιδέα;
jkoukos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Έτσι δουλεύουν σχεδόν όλα τα hotspot, αλλά πολλές συσκευές όπως το TV Box, δεν έχουν δυνατότητα σύνδεσης όπως τα κινητά ή οι υπολογιστές. Λύση θα βρεις με έναν Router. Αυτός μόνο θα συνδέεται στο hotspot και όλες οι συσκευές σου θα παίρνουν σύνδεση από αυτόν. Απλά θα πρέπει την πρώτη φορά να κάνει την σύνδεση με το pop-up ένα κινητό ή υπολογιστής. Και αυτό διότι το hotpot βλέπει μόνο μία συσκευή να προέρχεται από σένα, που είναι ο Router.
t54g05 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Κάτσε και με μπέρδεψες τώρα. Έχω ένα wifi extender..... μας κάνει κάτι τέτοιο; Βασικά πήγα να το δοκιμάσω και μου λέει ότι δεν συνδέεται σε ανοιχτά δίκτυα
jkoukos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Όχι! Δουλειά θα κάνεις με ένα Access Point που μπορεί αν δουλέψει ως AP Client Router ( ή WISP Client Router). Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από jkoukos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα