papresa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Πριν μερικά χρόνια διαγνώστηκα με Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου (ΣΕΕ), αλλά δεν ξέρω έχω την εντύπωση ή ότι συνυπάρχει με κάτι άλλο ή είναι κάτι άλλο. Παρακαλώ όσοι γνωρίζουν, να μου πουν σε τι γιατρό να απευθυνθώ, γαστρενερολόγο ή παθολόγο και τι εξετάσεις να ζητήσω;
djcat Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 γενικά, οταν δε γνωριζεις που να απευθυνθείς, πας σε παθολόγο και αυτός σε καθοδηγεί. 1
dionisis1925 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Όταν διαγνώστηκες σε τι γιατρό είχες πάει ? Αν όντως έχει πρέπει να πας σε Γαστρεντερολόγο , αιματολογικές θα σου κάνει και αν κρίνει και κολονοσκόπηση. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από dionisis1925
Kostasspil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Σε παθολόγο θα πας κι αυτός θα σε παραπέμψει στον κατάλληλο
papresa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Πήγα σε παθολόγο οικογενειακό μας γιατρό πολύ καλό επιστήμονα (μέσα στην κρίση πήγε σε γερμανικό ιατρικό όμιλο και τον έστειλε Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι κλπ). Με το που του είχα πει τα συμπτώματα πριν με εξετάσει μου είπε ΣΕΕ, αφού μου έκανε υπέρηχους, το ίδιο, μου έγραψε Ibutin. Τα οποία μόλις τα έπαιρνα (όχι τακτικά και για 4-5 μέρες) ήμουν οκ. Μετά από 1-2 χρόνια πήγα Διαβαλκανικό για μία θεραπεία στα πόδια, πήγα και σε έναν γαστρεντερολόγο, χωρίς πολλές εξετάσεις μου λέει ΣΕΕ ήπιας μορφής, να συνεχίσω τα Ibutin και κάθε 6-7 μήνες για 5 μέρες μου έγραψε αντιβίωση. Βλέπω όμως ότι αν και υπέρβαρος ότι έχω ένα μόνιμο πρήξιμο, με και χωρίς συμπτώματα είτε φάω είτε όχι τροφές που πειράζουν στο ΣΕΕ. Για αυτό λέω μήπως είναι κάτι άλλο ή και κάτι άλλο. Σεπτέμβριο θα πάω πάλι Διαβαλκανικό για την θεραπεία στα πόδια και για αυτό ρώτησα. Λέτε να ζητήσω μία κολονοσκόπηση; Είμαι 45.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα