Grim Ripper Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Off-topic (στην αγορά): Παιδιά αν δεν γίνουν σωστές μετρήσεις από το εσωτερικό της κονσόλας δεν γίνεται να λέμε ότι το revision είναι καλύτερο ή χειρότερο, το να μετράμε μόνο τον αέρα που βγαίνει στις γρυλιες δεν βοηθάει πάρα πολύ. 3
netgeo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Στημένο είναι από τους σκαλπερ, για να κρατήσουν τις τιμές στα ύψη 🤣
argosixna Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, zaratustra είπε wow. Αφαίρεσαν το μισό heatsink στις νέες παρτίδες. Τώρα, όσοι έχουν την v1 θα την πουλάνε χρυσάφι (ή χαλκό😁) στις αγγελίες. Θα φτάσει να έχει και συλλεκτική αξία άμεσα. Σκανδαλώδης υποβάθμιση hardware Στο βιντεο δειχνει διαφορα 52 με 55 βαθμους , αλλα δεν μετραει στο ιδιο σημειο . Σιγουρα δεν ξερει τι κανει η εταιρεια και ξερουν 2 τυχαια ατομα στο youtube 1
manosmanos13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Κοστίζει πιο πολύ ο χαλκός .. ελάφρυναν το ps5 και βάρυναν την τσέπη τους.
qwerty99 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Παιδιά αν δεν γίνουν σωστές μετρήσεις από το εσωτερικό της κονσόλας δεν γίνεται να λέμε ότι το revision είναι καλύτερο ή χειρότερο, το να μετράμε μόνο τον αέρα που βγαίνει στις γρυλιες δεν βοηθάει πάρα πολύ. Πολύ σωστά, γιατί τελικά απλά μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικό στο να βγάζει ζεστό αέρα. Εκτός από ελαφρύτερο, τα heatpipes φαίνονται να έχουν μεγαλύτερο μήκος, και καλύπτουν κάποια διαφορετικά σημεία της κονσόλας και δεν έχουν κενά. Εμένα μου φαίνεται πιο σοφιστικέ το νέο design. Μόνο με εσωτερικές μετρήσεις θα βγει άκρη, αλλιώς δεν λένε τίποτα οι μετρήσεις τους. Επίσης, τα 300 gr λιγότερο (και συνεπώς οι αλλαγές αυτές), αφορούν μόνο το digital version (το οποίο και δυσεύρετο είναι, και κακή ιδέα για αγορά σε σύγκριση με το disc). Με το disc version δεν αναφέρεται κάποια διαφορά στο βάρος, και μέχρι να ανοίξει κάποιος ένα, δεν έχουμε ιδέα αν έχει αλλαγές. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από qwerty99 3
elias99 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 παραλαμβάνω σήμερα απο public και μου είπαν δεν γίνεται επιστροφή το παιχνίδι είναι εντολή της sony. μου είπε ότι και οι πωλητές είναι ενήμεροι και το ταμείο. για πείτε κανένα trick μπας και γλυτώσω το παιχνίδι
madbeezboy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 38 λεπτά πριν, elias99 είπε παραλαμβάνω σήμερα απο public και μου είπαν δεν γίνεται επιστροφή το παιχνίδι είναι εντολή της sony. μου είπε ότι και οι πωλητές είναι ενήμεροι και το ταμείο. για πείτε κανένα trick μπας και γλυτώσω το παιχνίδι Δίνει εντολές η Sony για την εμπορική πολιτική του Public; Απλώς σε ξεφορτώθηκε μου φαίνεται γιατί το έκαναν πολλοί. Πες του θα στείλει μια νέα εντολή ο συνήγορος του καταναλωτή για μη εφαρμογή του δικαιώματος υπαναχώρησης εντός 14 ημερών. 1
BALABANIS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, elias99 είπε παραλαμβάνω σήμερα απο public και μου είπαν δεν γίνεται επιστροφή το παιχνίδι είναι εντολή της sony. μου είπε ότι και οι πωλητές είναι ενήμεροι και το ταμείο. για πείτε κανένα trick μπας και γλυτώσω το παιχνίδι Αυτό δεν υφίσταται. Απλά πήραν χαμπάρι, ότι τους πήραμε χαμπάρι 👌 Μη μασάς και επέμεινε, είναι νόμιμο δικαίωμα μας. 2
Fulgore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Πιο πολύ για εντολή του Public μου ακουγεται αυτό παρά για εντολη της Sony Hellas. Δεν είναι τυχαιο που Mediamarkt και Γερμανος δεν έβγαλαν πολλες κονσολες με παιχνιδι μαζι οπως εκαναν Public και Plaisio. 1
_Biohazard_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 16 λεπτά πριν, Fulgore είπε Πιο πολύ για εντολή του Public μου ακουγεται αυτό παρά για εντολη της Sony Hellas. Δεν είναι τυχαιο που Mediamarkt και Γερμανος δεν έβγαλαν πολλες κονσολες με παιχνιδι μαζι οπως εκαναν Public και Plaisio. Mediamarkt και Public πάντως είναι ένα μαγαζί... 1
specre Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 6 ώρες πριν, elias99 είπε παραλαμβάνω σήμερα απο public και μου είπαν δεν γίνεται επιστροφή το παιχνίδι είναι εντολή της sony. μου είπε ότι και οι πωλητές είναι ενήμεροι και το ταμείο. για πείτε κανένα trick μπας και γλυτώσω το παιχνίδι Είναι απλό φίλε μου. Βλέπεις στην απόδειξη αν είναι χρεωμένο ξεχωριστά το παιχνίδι στην κανονική του τιμή (και όχι κάτι 0.1€). Αν ναι, τότε το επιστρέφεις και δεν μπορούν να πουν και τίποτα. Αν θες μπορείς να περιμένεις και να το επιστρέψεις μετά από 1 ημέρα. Btw ποιός στο είπε αυτό (περί Sony); 1
LeoTheAkuma Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, specre είπε Είναι απλό φίλε μου. Βλέπεις στην απόδειξη αν είναι χρεωμένο ξεχωριστά το παιχνίδι στην κανονική του τιμή (και όχι κάτι 0.1€). Αν ναι, τότε το επιστρέφεις και δεν μπορούν να πουν και τίποτα. Αν θες μπορείς να περιμένεις και να το επιστρέψεις μετά από 1 ημέρα. Btw ποιός στο είπε αυτό (περί Sony); Μπορείς να το επιστρέψεις επιτόπου; δεν πήρα, αλλά αν πάρω το λέω.
specre Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Κανονικά ναι. Δε βλέπω τον λόγο γιατί όχι. 3 λεπτά πριν, LeoTheAkuma είπε Μπορείς να το επιστρέψεις επιτόπου; δεν πήρα, αλλά αν πάρω το λέω. Και πάντα εξαρτάται και σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις (κέφια κτλ ), Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από specre 2
argosixna Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 40 λεπτά πριν, specre είπε Κανονικά ναι. Δε βλέπω τον λόγο γιατί όχι. Και πάντα εξαρτάται και σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις (κέφια κτλ ), ΔΕΝ ειναι επισημο bundle απο την SONY που εχει και φωτο το παιχνιδι στο κουτι. Ειναι προωθητικη ενεργεια απο τα καταστηματα για εξτρα κερδος απο την πωληση των παιχνιδιων. Οπως ειπε και καποιος , η χρεωση γινεται ξεχωριστα οποτε 100% μπορει να γινει επιστροφη λογο υπαναχωρησης ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ . Μακαρι καποια στιγμη να φτασουνε στο LEVEL απο το καταστημα που χλευαζει ολη η ελλαδα ''lidl''. ουτε ερωτησεις ουτε τιποτα. Και αδεια συσκευασια να πας , θα το δεχτουνε :Ρ 3
thetiesthatbind Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, argosixna είπε ΔΕΝ ειναι επισημο bundle απο την SONY που εχει και φωτο το παιχνιδι στο κουτι. Ειναι προωθητικη ενεργεια απο τα καταστηματα για εξτρα κερδος απο την πωληση των παιχνιδιων. Οπως ειπε και καποιος , η χρεωση γινεται ξεχωριστα οποτε 100% μπορει να γινει επιστροφη λογο υπαναχωρησης ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ . Μακαρι καποια στιγμη να φτασουνε στο LEVEL απο το καταστημα που χλευαζει ολη η ελλαδα ''lidl''. ουτε ερωτησεις ουτε τιποτα. Και αδεια συσκευασια να πας , θα το δεχτουνε :Ρ Η LIDL ειναι τεράστια αλυσίδα, τι συγκρίνουμε τώρα. Δε τους βλέπει καν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις