jimaros69 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Το οποίο έχει κάτι παραπάνω ξέρεις; Σίγουρα έχει παρακάτω… 300 γραμμάρια 😄 1 2
Hlias-- Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Το οποίο έχει κάτι παραπάνω ξέρεις; Δεν έχω διαβάσει κάτι ουσιαστικό για την ωρα. Έχουν αλλάξει την βάση λίγο και την βίδα της για εύκολη τοποθέτηση χωρίς κατσαβίδι. Φαίνεται να είναι και 300gr πιο ελαφρύ. Θα κάνουν δοκιμές σε διάφορα site και θα μάθουμε περισσότερα. 1
qwerty99 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 11 ώρες πριν, Giannislo είπε CFI-1116A και το δικό μου απο Γερμανό. Απ'οτι φαινεται εχουν αρχίσει να φερνουν τις καινουριες παρτιδες CFI-1116A και το δικό μου από ΠΛΑΙΣΙΟ.
ImmortalR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Μιλησα σημερα με την *τραγικη εξυπηρετηση* ΠΛΑΙΣΙΟ και μου λεει ειναι πακετο και δεν γινεται επιστροφη το παιχνιδι ενω μου ηρθε email οτι γινεται επιστροφη κανονικα, τι κανω σε τετοια περιπτωση επειδη ειμαι επαρχια. Μολις με ξαναπηραν τηλ και μου λενε λογο λαθους πληροφορησης μπορειτε να τα γυρισετε. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από ImmortalR
lakisman46 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ImmortalR είπε Μιλησα σημερα με την *τραγικη εξυπηρετηση* ΠΛΑΙΣΙΟ και μου λεει ειναι πακετο και δεν γινεται επιστροφη το παιχνιδι ενω μου ηρθε email οτι γινεται επιστροφη κανονικα, τι κανω σε τετοια περιπτωση επειδη ειμαι επαρχια. 2 λεπτά πριν, lakisman46 είπε Ασκείς το δικαίωμα της υπαναχώρησης για αγορές απο απόσταση όπως αναγράφεται στους όρους. https://www.plaisio.gr/Terms-of-use Εννοείται εφόσον είναι δύο προϊόντα ξεχωριστά στην απόδειξη. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από lakisman46 1
BALABANIS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 39 λεπτά πριν, ImmortalR είπε Μιλησα σημερα με την *τραγικη εξυπηρετηση* ΠΛΑΙΣΙΟ και μου λεει ειναι πακετο και δεν γινεται επιστροφη το παιχνιδι ενω μου ηρθε email οτι γινεται επιστροφη κανονικα, τι κανω σε τετοια περιπτωση επειδη ειμαι επαρχια. Μολις με ξαναπηραν τηλ και μου λενε λογο λαθους πληροφορησης μπορειτε να τα γυρισετε. Στα τηλεφωνα ειναι ενα ρισκο ποιον θα πετύχεις. Μη πολυ σκάς, ηδη αναφερανε φιλοι εδω μεσα πως πηραν πιστωτικό, αρα δικαιουσαι επιστροφη χρηματων. Το γραφει και στους όρους. Πολυ απλά έχουμε αυτο το δικαίωμα. 1
ImmortalR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, BALABANIS είπε Στα τηλεφωνα ειναι ενα ρισκο ποιον θα πετύχεις. Μη πολυ σκάς, ηδη αναφερανε φιλοι εδω μεσα πως πηραν πιστωτικό, αρα δικαιουσαι επιστροφη χρηματων. Το γραφει και στους όρους. Πολυ απλά έχουμε αυτο το δικαίωμα. Με ξαναπηρε τηλεφωνο η ιδια και μου ειπε πως γινεται εν τελη. απλα πρεπει να πληρωσω εγω τα εξοδα επιστροφης που ειανι 10.50λεπτα. καλυτερα ενα χειριστηριο για το ps5 παρα ενα παιχνιδι που στο σπρωχνουν αναγκαστικα.
BALABANIS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, ImmortalR είπε Με ξαναπηρε τηλεφωνο η ιδια και μου ειπε πως γινεται εν τελη. απλα πρεπει να πληρωσω εγω τα εξοδα επιστροφης που ειανι 10.50λεπτα. καλυτερα ενα χειριστηριο για το ps5 παρα ενα παιχνιδι που στο σπρωχνουν αναγκαστικα. Και αυτό που σου πρότεινε ειναι αποτρεπτικό, ωστε να μην το κάνεις. Πολυ απλά πας σε ενα φυσικό κατάστημα (εαν εχεις κοντα σου) και το αλλάζεις με ότι θέλεις φίλε.
makis269 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 ακουσα οτι ειναι ξανά διαθέσιμο σε μεγαλες αλυσίδες.
Boubis1411 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 19 ώρες πριν, makis269 είπε ακουσα οτι ειναι ξανά διαθέσιμο σε μεγαλες αλυσίδες. Σε ποιο μαγαζί φίλε;
avacan23 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 φιλος αγόρασε από Γερμανο την εκδοση με 2 παχνιδια στα 580 ευρώ. Με ρώτησε αν μπορει να επιστρεψει τα παιχνίδια μόνο. εγω νομιζω οτι επειδή ειναι μεροσ του πακετου δεν μπορει. Ξέρει κανεις? P.S. version CFI-1116A
BALABANIS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 22 ώρες πριν, makis269 είπε ακουσα οτι ειναι ξανά διαθέσιμο σε μεγαλες αλυσίδες. Από την μέρα που το έγραψες αυτο φίλε, την ίδια στιγμη ειχε εξαντληθεί και απο το Πλαίσιο που ηταν η μόνη διαθεσιμότητα. 1 ώρα πριν, avacan23 είπε φιλος αγόρασε από Γερμανο την εκδοση με 2 παχνιδια στα 580 ευρώ. Με ρώτησε αν μπορει να επιστρεψει τα παιχνίδια μόνο. εγω νομιζω οτι επειδή ειναι μεροσ του πακετου δεν μπορει. Ξέρει κανεις? P.S. version CFI-1116A Να μήν ρωτάει κάν. Να πάει και να το επιστρέψει.
sp3cial Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, avacan23 είπε φιλος αγόρασε από Γερμανο την εκδοση με 2 παχνιδια στα 580 ευρώ. Με ρώτησε αν μπορει να επιστρεψει τα παιχνίδια μόνο. εγω νομιζω οτι επειδή ειναι μεροσ του πακετου δεν μπορει. Ξέρει κανεις? P.S. version CFI-1116A Εννοειται μπορεί.
zaratustra Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) wow. Αφαίρεσαν το μισό heatsink στις νέες παρτίδες. Τώρα, όσοι έχουν την v1 θα την πουλάνε χρυσάφι (ή χαλκό😁) στις αγγελίες. Θα φτάσει να έχει και συλλεκτική αξία άμεσα. Σκανδαλώδης υποβάθμιση hardware Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από zaratustra 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις