Προς το περιεχόμενο

Ps5 disk edition Bundles Public *ΤΕΛΟΣ*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Το οποίο έχει κάτι παραπάνω ξέρεις; 

Δεν έχω διαβάσει κάτι ουσιαστικό για την ωρα. Έχουν αλλάξει την βάση λίγο και την βίδα της για εύκολη τοποθέτηση χωρίς κατσαβίδι. Φαίνεται να είναι και 300gr πιο ελαφρύ. Θα κάνουν δοκιμές σε διάφορα site και θα μάθουμε περισσότερα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Giannislo είπε

CFI-1116A και το δικό μου απο Γερμανό. Απ'οτι φαινεται εχουν αρχίσει να φερνουν τις καινουριες παρτιδες

CFI-1116A και το δικό μου από ΠΛΑΙΣΙΟ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλησα σημερα με την *τραγικη εξυπηρετηση* ΠΛΑΙΣΙΟ και μου λεει ειναι πακετο και δεν γινεται επιστροφη το παιχνιδι ενω μου ηρθε email οτι γινεται επιστροφη κανονικα, τι κανω σε τετοια περιπτωση επειδη ειμαι επαρχια. 
Μολις με ξαναπηραν τηλ και μου λενε λογο λαθους πληροφορησης μπορειτε να τα γυρισετε.

Επεξ/σία από ImmortalR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ImmortalR είπε

Μιλησα σημερα με την *τραγικη εξυπηρετηση* ΠΛΑΙΣΙΟ και μου λεει ειναι πακετο και δεν γινεται επιστροφη το παιχνιδι ενω μου ηρθε email οτι γινεται επιστροφη κανονικα, τι κανω σε τετοια περιπτωση επειδη ειμαι επαρχια.

2 λεπτά πριν, lakisman46 είπε

Ασκείς το δικαίωμα της υπαναχώρησης για αγορές απο απόσταση όπως αναγράφεται στους όρους. https://www.plaisio.gr/Terms-of-use

Εννοείται εφόσον είναι δύο προϊόντα ξεχωριστά στην απόδειξη.

Επεξ/σία από lakisman46
  • Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ImmortalR είπε

Μολις με ξαναπηραν τηλ και μου λενε λογο λαθους πληροφορησης μπορειτε να τα γυρισετε.

Στα τηλεφωνα ειναι ενα ρισκο ποιον θα πετύχεις. Μη  πολυ σκάς, ηδη αναφερανε φιλοι εδω μεσα πως πηραν πιστωτικό, αρα δικαιουσαι επιστροφη χρηματων. Το γραφει και στους όρους. Πολυ απλά έχουμε αυτο το δικαίωμα. 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, BALABANIS είπε

Στα τηλεφωνα ειναι ενα ρισκο ποιον θα πετύχεις. Μη  πολυ σκάς, ηδη αναφερανε φιλοι εδω μεσα πως πηραν πιστωτικό, αρα δικαιουσαι επιστροφη χρηματων. Το γραφει και στους όρους. Πολυ απλά έχουμε αυτο το δικαίωμα. 

Με ξαναπηρε τηλεφωνο η ιδια και μου ειπε πως γινεται εν τελη. απλα πρεπει να πληρωσω εγω τα εξοδα επιστροφης που ειανι 10.50λεπτα. καλυτερα ενα χειριστηριο για το ps5 παρα ενα παιχνιδι που στο σπρωχνουν αναγκαστικα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ImmortalR είπε

Με ξαναπηρε τηλεφωνο η ιδια και μου ειπε πως γινεται εν τελη. απλα πρεπει να πληρωσω εγω τα εξοδα επιστροφης που ειανι 10.50λεπτα. καλυτερα ενα χειριστηριο για το ps5 παρα ενα παιχνιδι που στο σπρωχνουν αναγκαστικα.

Και αυτό που σου πρότεινε ειναι αποτρεπτικό, ωστε να μην το κάνεις. 
Πολυ απλά πας σε ενα φυσικό κατάστημα (εαν εχεις κοντα σου) και το αλλάζεις με ότι θέλεις φίλε. 

Δημοσ.

φιλος αγόρασε από Γερμανο την εκδοση με 2 παχνιδια στα 580 ευρώ. Με ρώτησε αν μπορει να επιστρεψει τα παιχνίδια μόνο. εγω νομιζω οτι επειδή ειναι μεροσ του πακετου δεν μπορει.

Ξέρει κανεις?

P.S. version CFI-1116A

Δημοσ.
22 ώρες πριν, makis269 είπε

ακουσα οτι ειναι ξανά διαθέσιμο σε μεγαλες αλυσίδες.

Από την μέρα που το έγραψες αυτο φίλε, την ίδια στιγμη ειχε εξαντληθεί και απο το Πλαίσιο που ηταν η μόνη διαθεσιμότητα. 

1 ώρα πριν, avacan23 είπε

φιλος αγόρασε από Γερμανο την εκδοση με 2 παχνιδια στα 580 ευρώ. Με ρώτησε αν μπορει να επιστρεψει τα παιχνίδια μόνο. εγω νομιζω οτι επειδή ειναι μεροσ του πακετου δεν μπορει.

Ξέρει κανεις?

P.S. version CFI-1116A

Να μήν ρωτάει κάν. Να πάει και να το επιστρέψει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, avacan23 είπε

Ξέρει κανεις?

P.S. version CFI-1116A

Εννοειται μπορεί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

wow.

Αφαίρεσαν το μισό heatsink στις νέες παρτίδες. Τώρα, όσοι έχουν την v1 θα την πουλάνε χρυσάφι (ή χαλκό😁) στις αγγελίες. Θα φτάσει να έχει και συλλεκτική αξία άμεσα.

Σκανδαλώδης υποβάθμιση hardware

Επεξ/σία από zaratustra
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...