thewildones Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ερώτηση newbie: αν δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους, δεν μπορούν να εμφανιστούν με κάποιον τρόπο, πχ με update? Θα πρέπει να είναι η αντίστοιχη έκδοση μόνο; Sorry για το off topic, απλά επειδή το περιμένω και εγώ αύριο, να μην το ανοίξω και να το επιστρέψω Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από thewildones
qwerty99 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δηλαδή μπορούμε να επιστρέψουμε το σφραγισμένο παιχνίδι σε ΠΛΑΙΣΙΟ ή SONY και δίνουν πιστωτικό;
molivos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Παρελαβα πριν 3 ημερες απο καταστημα Public .... αλλα επειδη ειχα κανει και δευτερη παραγγελια μου ηρθε μηνυμα οτι ειναι ετοιμο για παραδοση Sony PlayStation 5 - Κονσόλα - Λευκό & Ghost Of Tsushima Director's Cut (569 €) απο το Public- Athens Metro Mall Λ Βουλιαγμενης Αγ.Δημητριο Οποιος βιαζεται και θελει να το παραλαβει σημερα ,ας μου στειλει pm να του δωσω τον αριθμο παραγγελιας Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από molivos 1
kundi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 19 ώρες πριν, plakalis είπε Παιδιά από το public πήρα εγώ με το Ρατσετ. Δεν μου αποφορολογησαν το παιχνίδι, είπα δεν βαριέσαι. Δεν ήξερα ότι μπορώ να επιστρέψω το παιχνίδι, είπα δε βαριέσαι, θα παίξει ο γιος σε κάνα χρόνο. Το άνοιξα και δεν είναι καν η έκδοση με ελληνικά. Τι κάνω τώρα.. θα δεχτούν τπτ αλλαγή? έχεις το dashboard στα ελληνικα?
specre Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, qwerty99 είπε Δηλαδή μπορούμε να επιστρέψουμε το σφραγισμένο παιχνίδι σε ΠΛΑΙΣΙΟ ή SONY και δίνουν πιστωτικό; Μόνο στα φυσικά καταστήματα (όχι SONY) και μόνο αν το παιχνίδι δεν είναι κανονικό bundle με την κονσόλα από τη SONY. Αυτό γίνεται, διότι οι "έξυπνοι" προσπαθούν να μας πασάρουν και ότι παιχνίδι εκείνοι θέλουν σαν bundle της SONY. Αναγκαστικά το τιμολογούν ξεχωριστά από την κονσόλα και έτσι μπορείς να το επιστρέψεις (αν δε το ανοίξεις). Την πατάνε κάποιοι αγοραστές.... αλλά κοι οι "έξυπνοι" της κάθε αλυσίδας μεταπωλητών.
qwerty99 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, specre είπε Μόνο στα φυσικά καταστήματα (όχι SONY) και μόνο αν το παιχνίδι δεν είναι κανονικό bundle με την κονσόλα από τη SONY. Αυτό γίνεται, διότι οι "έξυπνοι" προσπαθούν να μας πασάρουν και ότι παιχνίδι εκείνοι θέλουν σαν bundle της SONY. Αναγκαστικά το τιμολογούν ξεχωριστά από την κονσόλα και έτσι μπορείς να το επιστρέψεις (αν δε το ανοίξεις). Την πατάνε κάποιοι αγοραστές.... αλλά κοι οι "έξυπνοι" της κάθε αλυσίδας μεταπωλητών. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το παιχνίδι ήρθε σφραγισμένο σε ξεχωριστό φάκελο, και με διαφορετική τιμολόγηση από την κονσόλα, οπότε... επιστρέφεται ! 1
BALABANIS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 38 λεπτά πριν, qwerty99 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Το παιχνίδι ήρθε σφραγισμένο σε ξεχωριστό φάκελο, και με διαφορετική τιμολόγηση από την κονσόλα, οπότε... επιστρέφεται ! Άρα ξεκάθαρα από το κατάστημα το bundle και το παραμύθι ότι έτσι έρχονται από τη SONY δε πρέπει να πιάνει.
elias99 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 κατάφερε κανένας να πάρει επιστροφή χρημάτων από το πλαίσιο με σφραγισμένο παιχνίδι σετάκι με κονσόλα?
Giannislo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Το Πλαισιο εχει ακομα διαθεσιμοτητα.. Αραγε αρχιζει να ομαλοποιείται η κατασταση; Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από Giannislo
M A T R I X Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Όποιος ενδιαφέρεται για PS5 disc ας μου στείλει μήνυμα, επειδή προοριζόταν για δώρο αλλά άλλαξαν τα πλάνα. Εννοείται στην ίδια τιμή πώλησης. Είναι σφραγισμένο από Γερμανό, είναι στο κατάστημα αλλά δεν το έχω παραλάβει ακόμα. Αν δε βρεθεί ενδιαφερόμενος θα μπει αγγελία Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από M A T R I X 1
dalas10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Παρέλαβα σήμερα από πλαίσιο . επέστρεψα το παιχνίδι . μου δωσαν πιστωτικο και μετά από σκέψη πήρα δύο κάρτες psn για να πάρω το παιχνίδι που θέλω.
M A T R I X Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 50 λεπτά πριν, dalas10 είπε Παρέλαβα σήμερα από πλαίσιο . επέστρεψα το παιχνίδι . μου δωσαν πιστωτικο και μετά από σκέψη πήρα δύο κάρτες psn για να πάρω το παιχνίδι που θέλω. Feedback παραγγελιών εδώ @dalas10
Hlias-- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 FYI, Παρέλαβα από το πλαίσιο σήμερα και είναι το νεότερο μοντέλο (CFI-11ΧΧ).
Giannislo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Hlias-- είπε FYI, Παρέλαβα από το πλαίσιο σήμερα και είναι το νεότερο μοντέλο (CFI-11ΧΧ). CFI-1116A και το δικό μου απο Γερμανό. Απ'οτι φαινεται εχουν αρχίσει να φερνουν τις καινουριες παρτιδες Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από Giannislo
Boubis1411 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, Hlias-- είπε FYI, Παρέλαβα από το πλαίσιο σήμερα και είναι το νεότερο μοντέλο (CFI-11ΧΧ). Το οποίο έχει κάτι παραπάνω ξέρεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις