Προς το περιεχόμενο

Ps5 disk edition Bundles Public *ΤΕΛΟΣ*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, manosmanos13 είπε

Ξαναγράφω εδώ τι έκανα εγώ στο public. Εντελώς νόμιμο και τους αξίζει γιατί απλά θέλουν να πουλάνε παιχνίδια.

Γενικά έχει ξεφύγει η κατάσταση και τα μαγαζιά κάνουν ότι ναναι .. ειχα παραγγείλει το πακέτο με το Rachet από public στο mall και πήγα να παραλάβω και ήταν ξεχωριστά το ps5 ξεχωριστά το παιχνίδι .. μόνο και μόνο για να πουλήσουν και το παιχνίδι ενώ καιρό τώρα δεν έχουν ποτέ διαθέσιμα σκέτα ps5. Παρέλαβα κύριος στα 569 ευρώ και πήγα την άλλη μέρα στο άλλο κοντινό μου κατάστημα επέστρεψα το παιχνίδι και πήρα τα 79 ευρώ πίσω αφού όπως ήταν λογικό στην απόδειξη ήταν 2 διαφορετικά προϊόντα αφού δεν ήταν το bundle.. 490 για το disk μια χαρά τέτοια εποχή 

4 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Και πόσο σου βγήκε σκέτο το ps5 497?

Λογικό είναι το PlayStation 5 θα στο πουλήσουν κανονικά όσο είχε 499

Ναί 497€ βγήκε.

Ενώ όπως φαίνεται παραπάνω στο ίδιο ακριβώς πακέτο έγινε επιστροφή 79€.

Το αναφέρω καθαρά μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Επεξ/σία από lakisman46
  • Thanks 1
Δημοσ.

Eβγαλε διαθεσιμα κομματια PS5 ,με καποιο παιχνιδι μαζι στα 569 ευρω το ΠΛΑΙΣΙΟ οποιος πιστος τσεκαρει

• Thanks 1
Δημοσ.
7 hours ago, sp3cial said:

Καλησπέρα digital edition δεν θα δούμε πουθενά..;;

Βαρέθηκα να το περιμένω και πήρα με παιχνίδι.

Τελικά μου ήρθε η επιβεβαίωση της παραγγελίας και ο ΦΠΑ δεν αφαιρέθηκε από το παιχνίδι, κάτι απόλυτα λογικό,  τελική τιμή 472,42

• Sad 1
Δημοσ.

Τα PUBLIC έχουν τραγικό σύστημα και εξυπηρέτηση. Έκανα παραγγελία, πήρα επιβεβαιωτικό email. Μετά από 4 ημέρες καμία ενημέρωση για παραλαβή. Επικοινωνώ μαζί τους, δεν υπάρχει παραγγελία λένε, διαλέξατε τραπεζική κατάθεση και δεν περάστηκε (είχα διαλέξει αντικαταβολή). Στο email επιβεβαίωσης, ο "τρόπος πληρωμής" που τσέκαρα ήταν κενός...
Επίσης έχουν γενικά έχουν τραγικό aftersales support, μόνο αν δεν βρίσκω κάτι αλλού αγοράζω από αυτούς αναγκαστικά.

Αντίθετα με ΠΛΑΙΣΙΟ μια χαρά άμεση παραγγελία και συνεννόηση. 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, thewildones είπε

Βαρέθηκα να το περιμένω και πήρα με παιχνίδι.

Τελικά μου ήρθε η επιβεβαίωση της παραγγελίας και ο ΦΠΑ δεν αφαιρέθηκε από το παιχνίδι, κάτι απόλυτα λογικό,  τελική τιμή 472,42

Αποφορολόγησαν την κονσόλα και το παιχνίδι το βάζουν καπέλο τα μαγαζιά για να εκμεταλλευτούν την ζήτηση.  

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω να ενημερωσω στα public πηγα να παραλαβω και ζητησα να ακυρωσουν το παιχνιδι αφου δεν ειναι επισημο πακετο και βγηκε η κονσολα στα 497 ευρω. οσοι πηραν απο πλαισιο/γερμανο ας κανουν το ιδιο η αφαιρεση απο την παραγγελια η επιστροφη του παιχνιδιου.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ImmortalR είπε

Και εγω να ενημερωσω στα public πηγα να παραλαβω και ζητησα να ακυρωσουν το παιχνιδι αφου δεν ειναι επισημο πακετο και βγηκε η κονσολα στα 497 ευρω. οσοι πηραν απο πλαισιο/γερμανο ας κανουν το ιδιο η αφαιρεση απο την παραγγελια η επιστροφη του παιχνιδιου.

Πλαίσιο γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Ούτε κάν τηλεφωνικά, ούτε παραλαβή από κατάστημα. Είναι γραμμή. Ασχολούμαι δύο μέρες τώρα. Έκανα 3 τηλεφωνήματα. Οπότε δεν βρήκα ακόμη τρόπο να αφαιρέσω το game.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, BALABANIS είπε

Πλαίσιο γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Ούτε κάν τηλεφωνικά, ούτε παραλαβή από κατάστημα. Είναι γραμμή. Ασχολούμαι δύο μέρες τώρα. Έκανα 3 τηλεφωνήματα. Οπότε δεν βρήκα ακόμη τρόπο να αφαιρέσω το game.

Δεν γινεται να κανεις επιστροφη το παιχνιδι στο πλαισιο και να παρεις τα λεφτα σου πισω; εαν δεν γινεται καλυτερα να παρεις μια δωροεπιταγη και να την εξαργυρωσεις οταν εχει προσφορες.

Επεξ/σία από ImmortalR
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ImmortalR είπε

Δεν γινεται να κανεις επιστροφη το παιχνιδι στο πλαισιο και να παρεις τα λεφτα σου πισω; εαν δεν γινεται καλυτερα να παρεις μια δωροεπιταγη και να την εξαργυρωσεις οταν εχει προσφορες.

Σκοπός μου είναι να μην μπλεχτώ με επιστροφές, να σταλθεί μόνο η κονσόλα 👌

Δημοσ.

Παιδιά από το public πήρα εγώ με το Ρατσετ. Δεν μου αποφορολογησαν το παιχνίδι, είπα δεν βαριέσαι. Δεν ήξερα ότι μπορώ να επιστρέψω το παιχνίδι, είπα δε βαριέσαι, θα παίξει ο γιος σε κάνα χρόνο. Το άνοιξα και δεν είναι καν η έκδοση με ελληνικά. Τι κάνω τώρα.. θα δεχτούν τπτ αλλαγή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, plakalis είπε

Παιδιά από το public πήρα εγώ με το Ρατσετ. Δεν μου αποφορολογησαν το παιχνίδι, είπα δεν βαριέσαι. Δεν ήξερα ότι μπορώ να επιστρέψω το παιχνίδι, είπα δε βαριέσαι, θα παίξει ο γιος σε κάνα χρόνο. Το άνοιξα και δεν είναι καν η έκδοση με ελληνικά. Τι κάνω τώρα.. θα δεχτούν τπτ αλλαγή?

Αν δε το είχες ανοίξει, θα μπορούσες να το πας πίσω (αν δεν ήταν bundle της Sony). Τώρα μόνο σαν used και δε νομίζω να σε συμφέρει. Φυσικά δε χάνεις τπτ να πάρεις κι ένα τηλέφωνο.

Επεξ/σία από specre
Δημοσ.

Νταξει δεν είναι άσχημο παιχνίδι, Μ αρέσουν τα πλατφόρμερ, με crash μεγαλώσαμε!! Αλλά μου την έσπασε που δεν είχε ελληνικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...