johnny77 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Panagiotis 05 είπε δεν το έχει πάρει ακόμα κανείς. το θέλει κάποιος; Καλημερα φιλαρακι. Σου εχω στειλει μηνυμα απο εκεινη την ημερα. Αν μπορεις μπες λιγο στα μηνυματα να μιλησουμε Ευχαριστω!
sephirothsw Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Panagiotis 05 είπε δεν το έχει πάρει ακόμα κανείς. το θέλει κάποιος; Μολις παρελαβα!!!! Βα ευχαριστησω τον Panagiotis 05 για την ευγενικη του προσφορα!!! Να σαι καλα αδερφε! 2
BALABANIS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 14 ώρες πριν, manosmanos13 είπε Ξαναγράφω εδώ τι έκανα εγώ στο public. Εντελώς νόμιμο και τους αξίζει γιατί απλά θέλουν να πουλάνε παιχνίδια. Γενικά έχει ξεφύγει η κατάσταση και τα μαγαζιά κάνουν ότι ναναι .. ειχα παραγγείλει το πακέτο με το Rachet από public στο mall και πήγα να παραλάβω και ήταν ξεχωριστά το ps5 ξεχωριστά το παιχνίδι .. μόνο και μόνο για να πουλήσουν και το παιχνίδι ενώ καιρό τώρα δεν έχουν ποτέ διαθέσιμα σκέτα ps5. Παρέλαβα κύριος στα 569 ευρώ και πήγα την άλλη μέρα στο άλλο κοντινό μου κατάστημα επέστρεψα το παιχνίδι και πήρα τα 79 ευρώ πίσω αφού όπως ήταν λογικό στην απόδειξη ήταν 2 διαφορετικά προϊόντα αφού δεν ήταν το bundle.. 490 για το disk μια χαρά τέτοια εποχή Εαν δεν ειναι bundle οντως απο τη SONY τοτε σηκώνουν μανούρα επι τόπου. Εσυ βεβαια επραξες πιο εξυπνα 👌 2
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 22 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά μέχρι να φέρουν αυτοί κομμάτια και μέχρι να βγάλει κομμάτια η Sony... Θα έχει παλιώσει 🤣🤣 Πάμε απευθείας στο 6 και τελείωσε. Σωστά, όμως θα πρέπει να το παραγγείλεις απο τώρα. 😅 1
manthos_27 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Έχει βγάλει το πλαίσιο κάποια bundles https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/page-3 1
BALABANIS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, manthos_27 είπε Έχει βγάλει το πλαίσιο κάποια bundles https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/page-3 Τωρα αυτά ειναι bundle απο SONY η απο το κατάστημα;;; 😐 Δε θέλω game ρε γαμωτο 🤷♂️
manthos_27 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, BALABANIS είπε Τωρα αυτά ειναι bundle απο SONY η απο το κατάστημα;;; 😐 Δε θέλω game ρε γαμωτο 🤷♂️ Δεν γνωρίζω αλλά αυτό το να σου πασαρουν ένα παιχνίδι με το έτσι θέλω ούτως εμένα μου αρέσει! 2 λεπτά πριν, manthos_27 είπε Δεν γνωρίζω αλλά αυτό το να σου πασαρουν ένα παιχνίδι με το έτσι θέλω ούτως εμένα μου αρέσει! https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/console_consoles_filter-playstation?location=categories%3dgaming+zone%2cΚονσόλες%3bconsole_consoles_filter%3dplaystation%3b499<price<570
madbeezboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, manthos_27 είπε Έχει βγάλει το πλαίσιο κάποια bundles https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/page-3 το είδα και εγώ και έκανα παραγγελία αμέσως. Η αλήθεια είναι ότι όλο το σκ το κοιτούσα και δεν είχε κάτι αντίστοιχο. Τώρα θα δείξει εάν είναι ετοιμοπαράδοτο ή φτιάχνουν μια άτυπη λίστα προ παραγγελίας για την επόμενη παραλαβή.
manthos_27 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, madbeezboy είπε το είδα και εγώ και έκανα παραγγελία αμέσως. Η αλήθεια είναι ότι όλο το σκ το κοιτούσα και δεν είχε κάτι αντίστοιχο. Τώρα θα δείξει εάν είναι ετοιμοπαράδοτο ή φτιάχνουν μια άτυπη λίστα προ παραγγελίας για την επόμενη παραλαβή. Λογικά φίλε μου ετοιμοπαραδοτα είναι σίγουρα, πάρτους ένα τηλέφωνο να μάθεις κιόλας για την παραγγελία σου! 1
madbeezboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 22 λεπτά πριν, manthos_27 είπε Λογικά φίλε μου ετοιμοπαραδοτα είναι σίγουρα, πάρτους ένα τηλέφωνο να μάθεις κιόλας για την παραγγελία σου! ήρθε email για 25/8 παράδοση. Οπότε όλα καλά. 1
lakisman46 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Πήγα να το παραλάβω σήμερα το ps5 που ήταν πακέτο μαζί με το spiderman στα 569 από public.Ζητησα από την ταμεία αν μπορώ να πάρω μόνο την κονσόλα και μου λέει κανένα πρόβλημα. Όπως και έκανα. Το θέμα είναι ότι από το τελικό ποσό δεν μου αφαίρεσε 79€ όσο έχει και στο σάιτ το παιχνίδι αλλά 72€. Της ζητάω να χτυπήσει μόνο το παιχνίδι για να δούμε σε τιμή βγαίνει και το έβγαζε 72€ και όχι 79€ που έχει στο σάιτ. Άρα αν τα αγόραζα μαζί και γυρνούσα πίσω μόνο το παιχνίδι θα μου επιστρέφανε 72€ και όχι 79€.
manthos_27 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, lakisman46 είπε Πήγα να το παραλάβω σήμερα το ps5 που ήταν πακέτο μαζί με το spiderman στα 569 από public.Ζητησα από την ταμεία αν μπορώ να πάρω μόνο την κονσόλα και μου λέει κανένα πρόβλημα. Όπως και έκανα. Το θέμα είναι ότι από το τελικό ποσό δεν μου αφαίρεσε 79€ όσο έχει και στο σάιτ το παιχνίδι αλλά 72€. Της ζητάω να χτυπήσει μόνο το παιχνίδι για να δούμε σε τιμή βγαίνει και το έβγαζε 72€ και όχι 79€ που έχει στο σάιτ. Άρα αν τα αγόραζα μαζί και γυρνούσα πίσω μόνο το παιχνίδι θα μου επιστρέφανε 72€ και όχι 79€. Και πόσο σου βγήκε σκέτο το ps5 497? Λογικό είναι το PlayStation 5 θα στο πουλήσουν κανονικά όσο είχε 499
BALABANIS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Κατάφερε κανείς να παρει PS5 απο το plaisio χωρις το Game καπέλο;
thewildones Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Έβαλα και εγώ παραγγελία, είπα να επιστρέψω το παιχνίδι, αλλά τελικά επέλεξα να κρατήσω το Ratchet & Clank για να παίζω με το μικρό μου γιο. Ένα πλεονέκτημα που έχουν τα Bundles είναι ότι αν κάποιος το αγοράσει με τιμολόγιο και απαλλαγή ΦΠΑ, αφαιρείται ο ΦΠΑ και από το παιχνίδι, βγήκε τελική τιμή 458,87€ 1
BALABANIS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, thewildones είπε Έβαλα και εγώ παραγγελία, είπα να επιστρέψω το παιχνίδι, αλλά τελικά επέλεξα να κρατήσω το Ratchet & Clank για να παίζω με το μικρό μου γιο. Ένα πλεονέκτημα που έχουν τα Bundles είναι ότι αν κάποιος το αγοράσει με τιμολόγιο και απαλλαγή ΦΠΑ, αφαιρείται ο ΦΠΑ και από το παιχνίδι, βγήκε τελική τιμή 458,87€ Πόσο ΦΠΑ έχουν οι κονσόλες; 24% ; Δε μου βγαίνει ο λογαριασμός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις