Vasilis 07 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 55 λεπτά πριν, makis269 είπε μια απο τα ιδια και εγώ ,γενικός πια υπάρχει διαθεσιμοτητα ευτηχως που δεν το πηρα 1000 ευρω τα χριστοθγγενα στην μαυρη αγορα. Στα 1000Ε 2 κατηγορίες ψώνισαν. Αυτοί που το φυσάνε το χρήμα και δεν τους πειράζει να δώσουν και τα διπλά για να έχουν κάτι day one, που λένε και στο χωριό μου και να καμαρώνουν που είναι από τους λίγους που το έχουν και τίποτα youtubers για να κάνουν unbox και να ανέβουν σαν κανάλια. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, makis269 είπε γενικός πια υπάρχει διαθεσιμοτητα ευτηχως Αυτη ειναι η διαθεσιμότητα που υπάρχει ? https://www.skroutz.gr/s/29602295/Sony-PlayStation-5-Ratchet-Clank-Rift-Apart.html Σταματήστε επιτέλους να παραπληροφορειτε και να γραφετε πραγματα που δεν στέκουν περι διαθεσιμότητας κονσολών καθε φορα που μια αλυσιδα φερνει 5-10 κονσόλες.... 1 1 1
Greenday13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Αυτη ειναι η διαθεσιμότητα που υπάρχει ? https://www.skroutz.gr/s/29602295/Sony-PlayStation-5-Ratchet-Clank-Rift-Apart.html Σταματήστε επιτέλους να παραπληροφορειτε και να γραφετε πραγματα που δεν στέκουν περι διαθεσιμότητας κονσολών καθε φορα που μια αλυσιδα φερνει 5-10 κονσόλες.... Θεωρώ πιο επιζήμια την κινδυνολογια ότι δεν υπάρχει ps5 ούτε για δείγμα και δεν θα υπάρχει μέχρι το 2022 παρά αυτό που λένε τα παιδιά ότι υπάρχει διαθεσιμότητα. Ο ισχυρισμός ότι δεν βρίσκεις ps5 ωφελεί ξεκάθαρα τους μαυραγορίτες εδώ μέσα. Από τις αρχές Ιουνίου που έφερε το Πλαίσιο κάποια κομμάτια και πήρα κι εγώ ένα , όλες οι μεγάλες αλυσίδες φέρνουν κάτι. Επομένως σιγά σιγά πολλοί εξυπηρετούνται. 6
makis269 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 50 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αυτη ειναι η διαθεσιμότητα που υπάρχει ? https://www.skroutz.gr/s/29602295/Sony-PlayStation-5-Ratchet-Clank-Rift-Apart.html Σταματήστε επιτέλους να παραπληροφορειτε και να γραφετε πραγματα που δεν στέκουν περι διαθεσιμότητας κονσολών καθε φορα που μια αλυσιδα φερνει 5-10 κονσόλες.... 10 ατομα ξέρω μονο εγώ στην γειτονια μου μαζι με εμενα που πηραμε τι 10 λες αφου δεν ξέρεις ποσες φέρανε εκτος αμα σου το ειπαν απο μεσα ...........
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Greenday13 είπε Θεωρώ πιο επιζήμια την κινδυνολογια ότι δεν υπάρχει ps5 ούτε για δείγμα και δεν θα υπάρχει μέχρι το 2022 παρά αυτό που λένε τα παιδιά ότι υπάρχει διαθεσιμότητα. Ο ισχυρισμός ότι δεν βρίσκεις ps5 ωφελεί ξεκάθαρα τους μαυραγορίτες εδώ μέσα. Από τις αρχές Ιουνίου που έφερε το Πλαίσιο κάποια κομμάτια και πήρα κι εγώ ένα , όλες οι μεγάλες αλυσίδες φέρνουν κάτι. Επομένως σιγά σιγά πολλοί εξυπηρετούνται. Δεν μιλαμε για κινδυνολογια ή ισχυρισμους αλλα για γεγονος/πραγματικοτητα που και η ιδια η εταιρεια(Sony)το έχει επιβεβαιώσει οτι ολο αυτο θα συνεχιστει και στο 2022. Αλλο λοιπον το ''φερνουν κατι οι καποιες αλυσιδες που και που''και αλλο το ''αποκατασταθηκε η διαθεσιμότητα''που γράφτεται καθε 3 και λιγο. 1 ώρα πριν, makis269 είπε 10 ατομα ξέρω μονο εγώ στην γειτονια μου μαζι με εμενα που πηραμε τι 10 λες αφου δεν ξέρεις ποσες φέρανε εκτος αμα σου το ειπαν απο μεσα ........... Το 10 ήταν προφανώς σχήμα λογου για να τονίσω το μικρό αριθμό κονσολών που είδαμε τον τελευταιο καιρο. 1
BALABANIS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δηλαδή μέχρι και το 22 θα λειτουργεί κάπως έτσι; Θα έρχονται περιορισμένα κομμάτια και οποίος πρόλαβε; Πρόσφατα είδα ενημέρωση από την ίδια τη Sony πως αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ!
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 27 λεπτά πριν, BALABANIS είπε Πρόσφατα είδα ενημέρωση από την ίδια τη Sony πως αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ! Δεν προσεξες καλα αυτο που διαβασες Πουθενα η Sony δεν ειπε κάτι τέτοιο. Το μόνο που είπαν ειναι οτι υποτιθεται έχουν εξασφαλισει τσιπακια για να πετυχουν καποιο στοχο σε κονσολες. Ελλειψη συνεχιζει και υπάρχει όπως είχαν πει οι ιδιοι τον Μαιο https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-05-10/sony-warns-tight-playstation-5-supply-to-extend-into-next-year 1 1
Boubis1411 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά μέχρι να φέρουν αυτοί κομμάτια και μέχρι να βγάλει κομμάτια η Sony... Θα έχει παλιώσει 🤣🤣 Πάμε απευθείας στο 6 και τελείωσε. 1
kundi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά μέχρι να φέρουν αυτοί κομμάτια και μέχρι να βγάλει κομμάτια η Sony... Θα έχει παλιώσει 🤣🤣 Πάμε απευθείας στο 6 και τελείωσε. έχει παντού πια , άμα θες βρίσκεις , άνετα ,στο public ολόκληρη μέρα ήταν διαθέσιμα 1 1
Boubis1411 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 10 λεπτά πριν, kundi είπε έχει παντού πια , άμα θες βρίσκεις , άνετα ,στο public ολόκληρη μέρα ήταν διαθέσιμα Το θέλω σκέτο.... Τι να πάρω το spiderman; το έχουμε ήδη στο πσ 4, άδικα λεφτά. 1
Giannislo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kundi είπε έχει παντού πια , άμα θες βρίσκεις , άνετα ,στο public ολόκληρη μέρα ήταν διαθέσιμα Ανετα δεν θα το ελεγα οτι ειναι... Ακομα περιμενω να με ενημερώσουν για ημερομηνια παραδοσης (αν δεν μου ακυρωσουν) και εκανα την παραγγελία Τετάρτη μεσημερι. Πιστευω οτι πολυς κοσμος ειναι στην ιδια κατάσταση. Τα ιδια κ με ΜΜ οπως διαβαζουμε.. 🙄 Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από Giannislo 1
manosmanos13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Ξαναγράφω εδώ τι έκανα εγώ στο public. Εντελώς νόμιμο και τους αξίζει γιατί απλά θέλουν να πουλάνε παιχνίδια. Γενικά έχει ξεφύγει η κατάσταση και τα μαγαζιά κάνουν ότι ναναι .. ειχα παραγγείλει το πακέτο με το Rachet από public στο mall και πήγα να παραλάβω και ήταν ξεχωριστά το ps5 ξεχωριστά το παιχνίδι .. μόνο και μόνο για να πουλήσουν και το παιχνίδι ενώ καιρό τώρα δεν έχουν ποτέ διαθέσιμα σκέτα ps5. Παρέλαβα κύριος στα 569 ευρώ και πήγα την άλλη μέρα στο άλλο κοντινό μου κατάστημα επέστρεψα το παιχνίδι και πήρα τα 79 ευρώ πίσω αφού όπως ήταν λογικό στην απόδειξη ήταν 2 διαφορετικά προϊόντα αφού δεν ήταν το bundle.. 490 για το disk μια χαρά τέτοια εποχή 13
StamTheMan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, manosmanos13 είπε Ξαναγράφω εδώ τι έκανα εγώ στο public. Εντελώς νόμιμο και τους αξίζει γιατί απλά θέλουν να πουλάνε παιχνίδια. Γενικά έχει ξεφύγει η κατάσταση και τα μαγαζιά κάνουν ότι ναναι .. ειχα παραγγείλει το πακέτο με το Rachet από public στο mall και πήγα να παραλάβω και ήταν ξεχωριστά το ps5 ξεχωριστά το παιχνίδι .. μόνο και μόνο για να πουλήσουν και το παιχνίδι ενώ καιρό τώρα δεν έχουν ποτέ διαθέσιμα σκέτα ps5. Παρέλαβα κύριος στα 569 ευρώ και πήγα την άλλη μέρα στο άλλο κοντινό μου κατάστημα επέστρεψα το παιχνίδι και πήρα τα 79 ευρώ πίσω αφού όπως ήταν λογικό στην απόδειξη ήταν 2 διαφορετικά προϊόντα αφού δεν ήταν το bundle.. 490 για το disk μια χαρά τέτοια εποχή Παγκοσμιος,ετσι πρεπει να τους κανουμε για να σταματησουν να πουλανε παιχνιδια με το ζορι. Θα το κανω στο ΜΜ,αλλα εχω μια υποψια οτι θα κανω να δω επιστροφη κανα 4μηνο.
Panagiotis 05 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Στις 20/8/2021 στις 2:39 ΜΜ, Panagiotis 05 είπε έκανα μια παραγγελία για το https://www.mediamarkt.gr/product/gaming/konsoles/konsoles-ps5/sony-playstation-5-/1428499 με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα της Συγγρού. σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι είναι έτοιμο για παραλαβή αλλά τελικά δεν θα το πάρω. αν το θέλει κάποιος μου στέλνει pm να του δώσω αριθμό παραγγελίας να πάει να το πάρει. δεν το έχει πάρει ακόμα κανείς. το θέλει κάποιος;
sephirothsw Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 21 λεπτά πριν, Panagiotis 05 είπε δεν το έχει πάρει ακόμα κανείς. το θέλει κάποιος; Αδερφε δεν σου εστειλα μηνυμα αν το εχεις δωσει και μου ειπες ναι?? Τελικα ειναι διαθεσιμο η οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις