Προς το περιεχόμενο

Ps5 disk edition Bundles Public *ΤΕΛΟΣ*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Ημερομηνια εννοω :P

απο την τεταρτη, 2 μερες πριν δηλαδη. Σημερα το πρωι μολις παρελαβα κιολας

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Andy είπε

απο την τεταρτη, 2 μερες πριν δηλαδη. Σημερα το πρωι μολις παρελαβα κιολας

Εγω απο Τετάρτη που παρηγγειλα δεν εχω ενημερωση..Καλοριζικο!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την Τετάρτη έκανα την παραγγελία από  public και μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι είναι έτοιμη για παραλαβή.☺️☺️

Επεξ/σία από lakisman46
  • Like 1
Δημοσ.

έκανα μια παραγγελία για το https://www.mediamarkt.gr/product/gaming/konsoles/konsoles-ps5/sony-playstation-5-/1428499 με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα της Συγγρού. σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι είναι έτοιμο για παραλαβή αλλά τελικά δεν θα το πάρω.

αν το θέλει κάποιος μου στέλνει pm να του δώσω αριθμό παραγγελίας να πάει να το πάρει.

• Thanks 2
Δημοσ.

παραγγελια στο Public Τεταρτη 21.40  ...

Στην παραγγελια αναφερει παραλαβη απο καταστημα που δηλωσα Πεμπτη-Παρασκευη ... Αλλα μεχρι τωρα Παρασκευη απογευμα  δεν εχει αλλαξει κατι... Public για τον πεοντα ...    :-(  ??? 

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παραγγελια Τεταρτη γυρω στις 16.30 και σημερα το απογευμα μου ηρθε αυτο το email:

"Αγαπητέ φίλε των Public,

Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας με αριθμό xxxxx θα παρουσιάσει μικρή καθυστέρηση. Ζητούμε συγγνώμη και δεσμευόμαστε να σας ενημερώσουμε εκ νέου το συντομότερο δυνατό για την εξέλιξή της."

• Like 2
Δημοσ.

απορώ με κάποιους που το κρατάνε στην γωνία του δωματίου με δάκρυα στα μάτια και σφραγγισμένο μήπως και βρεθεί κάνα κοροιδο και τους δώσει σαράντα ευρώ παραπάνω απο οτι το αγόρασαν ..................................

• Like 3
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

RIP

Εκανε παραγγελια ο γυιος μου αμεσως μολις εμφανιστηκε στο site τους  (9 η ωρα πρωι)...Εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης Τριτη - Τεταρτη.... Βεβαια Public ειναι αυτο .!!!Τελειως αναξιοπιστοι σε τετοια θεματα ...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, makis269 είπε

απορώ με κάποιους που το κρατάνε στην γωνία του δωματίου με δάκρυα στα μάτια και σφραγγισμένο μήπως και βρεθεί κάνα κοροιδο και τους δώσει σαράντα ευρώ παραπάνω απο οτι το αγόρασαν ..................................

Για να βγάλεις λεφτά έτσι πρπει να έχεις 100 κομμάτια και βάλε... Για 40 ευρώ να δώσεις 570 δεν έχει νόημα. 

Να αγοράσεις κάτι 30 και να το περιμένεις να το δώσεις 60-80 οκ.... 

Έτσι βγαίνει χρήμα. 

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, ivyhae είπε

Παραγγελία Tετάρτη βράδυ από Public,Παρασκευή πρωί το είχα στα χέρια μου στην επαρχία.Έπαθα πλάκα 

μια απο τα ιδια και εγώ ,γενικός πια υπάρχει διαθεσιμοτητα ευτηχως που δεν το πηρα 1000 ευρω τα χριστοθγγενα στην μαυρη αγορα.

• Confused 2
Δημοσ.

αν πηρε καποιος παλικαρια και δεν το χρειαζεται να με πει να του το αγορασω η να παρω την σειρα του γιατι ψαχνω και δεν βρισκω πουθενα σε λογικη τιμη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...