Προς το περιεχόμενο

Ps5 disk edition Bundles Public *ΤΕΛΟΣ*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Η LIDL ειναι τεράστια αλυσίδα, τι συγκρίνουμε τώρα. Δε τους βλέπει καν. 

Δεν τους λες και πουθεναδες τους αλλους της media markt. public γερμανο οκ συμφωνω :D 

χαθηκα λιγο στην συζητηση , δεν ξερω ποιους κραζουμε!

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη που παρεμβαίνω για ασχετο λογο.μηπως ξερει κανεις να μου απαντησει...αν  πουλησω το ps4 pro για να παρω το PS5  ,φυσικά θα κάνω log out απο τη συσκευη πριν το δωσω....τι γινεται με τα παιχνίδια που έχω ήδη αγοράσει απο το PS4 store,θα τα παρει ο επόμενος?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, argosixna είπε

Δεν τους λες και πουθεναδες τους αλλους της media markt. public γερμανο οκ συμφωνω :D 

χαθηκα λιγο στην συζητηση , δεν ξερω ποιους κραζουμε!

Δεν υπαρχει Media Markt στην Ελλαδα, εχει εξαγοραστεί από το Public 

https://www.fpress.gr/epixeiriseis/story/61221/prasino-fos-gia-tin-exagora-tis-media-markt-apo-ta-public

2 λεπτά πριν, lancias είπε

Παιδιά συγνώμη που παρεμβαίνω για ασχετο λογο.μηπως ξερει κανεις να μου απαντησει...αν  πουλησω το ps4 pro για να παρω το PS5  ,φυσικά θα κάνω log out απο τη συσκευη πριν το δωσω....τι γινεται με τα παιχνίδια που έχω ήδη αγοράσει απο το PS4 store,θα τα παρει ο επόμενος?

Όχι πανε πακετο με το PS Plus account σου. Reset to factory default θες να κανεις, οχι απλα log out. Αρχικοποιηση συσκευης

• Thanks 2
Δημοσ.

Σημερα προσπαθησα να επιστρεψω το παιχνιδι ατον Γερμανο. Λογω του οτι τα καταστήματα δεν δεχονται επιστροφες προϊόντων που εχουν αγοραστει μεσω ιντερνετ, μιλησα τηλεφωνικα με την εξυπηρέτηση πελατων. Η κοπελα με ενημερωσε οτι δεν μπορει να γινει μεμονωμενη επιστροφη γιατι στο συστημα φαινεται "προσφορα πακετου". Την ενημερωσα οτι στην αποδειξη φαίνονται 2 προϊόντα τιμολογημενα ξεχωριστα, αλλα επεμεινε οτι στο συστημα η τιμολογηση εγινε σαν πακετο. Τι να πω, θα δοκιμασω παλι αυριο μηπως καποιος αλλος υπαλληλος εχει διαφορετικη αποψη..

Εχει καποιος αλλος καταφερει να επιστρεψει στον Γερμανό;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Giannislo είπε

Σημερα προσπαθησα να επιστρεψω το παιχνιδι ατον Γερμανο. Λογω του οτι τα καταστήματα δεν δεχονται επιστροφες προϊόντων που εχουν αγοραστει μεσω ιντερνετ, μιλησα τηλεφωνικα με την εξυπηρέτηση πελατων. Η κοπελα με ενημερωσε οτι δεν μπορει να γινει μεμονωμενη επιστροφη γιατι στο συστημα φαινεται "προσφορα πακετου". Την ενημερωσα οτι στην αποδειξη φαίνονται 2 προϊόντα τιμολογημενα ξεχωριστα, αλλα επεμεινε οτι στο συστημα η τιμολογηση εγινε σαν πακετο. Τι να πω, θα δοκιμασω παλι αυριο μηπως καποιος αλλος υπαλληλος εχει διαφορετικη αποψη..

Εχει καποιος αλλος καταφερει να επιστρεψει στον Γερμανό;

Αν στην απόδειξη που έχεις είναι το παιχνίδι με αξία 70€ 

Επιστροφές

12. Υπαναχώρηση

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται με την υποβολή του αντίστοιχου εντύπου υπαναχώρησης που βρίσκεται στο τέλος των Όρων, ή άλλου εγγράφου με αντίστοιχο περιεχόμενο. Η δήλωση υπαναχώρησης υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected].

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimaros69 είπε

Επιστροφές

12. Υπαναχώρηση

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται με την υποβολή του αντίστοιχου εντύπου υπαναχώρησης που βρίσκεται στο τέλος των Όρων, ή άλλου εγγράφου με αντίστοιχο περιεχόμενο. Η δήλωση υπαναχώρησης υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected].

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Σε ευχαριστώ πολυ, θα επικοινωνήσω παλι αυριο μαζι τους και εαν μου πουν παλι τα ιδια θα στειλω το εντυπο

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, jimaros69 είπε

Επιστροφές

12. Υπαναχώρηση

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Είσαι εδώ για να τους καταστρέψεις, τους διχάσες, είσαι ένας δυνατός ήρωας 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Giannislo είπε

Γερμανο. Λογω του οτι τα καταστήματα δεν δεχονται επιστροφες προϊόντων που εχουν αγοραστει μεσω ιντερνετ,

Οσο παραλογο και να σου φαινεται , ειναι σωστη σε αυτο που λεει. 
Τα φυσικα καταστηματα ειναι διαφορετικα απο το ιντερνετικο. Αν σου χαλασει το ps5 , το φυσικο καταστημα δεν εχει καμια σχεση και δεν θα σε βοηθησουνε. θα πρεπει να επικοινωνησεις με το κεντρικο "ιντερνετικο" καταστημα.

Εγω οταν πηρα ενα ταμπλετ με παραλαβη απο καταστημα , με "εκραξαν" και μου ειπαν οταν θελω να παραγγειλω κατι να παω στο καταστημα να βαζουν αυτοι την παραγγελια για να εχουνε κερδος .

Εννοειται οτι μπορεις να γυρισεις το παιχνιδι αλλα οχι σε καταστημα. ισως χρεωθεις μεταφορικα , αναλογα την πολιτικη επιστροφων του γερμανου.

Δημοσ.
Στις 30/8/2021 στις 11:37 ΜΜ, lancias είπε

τι γινεται με τα παιχνίδια που έχω ήδη αγοράσει απο το PS4 store,θα τα παρει ο επόμενος?

Παραμενουν στο account σου.Μην κανεις logout,restore defaults κανε.

Στις 30/8/2021 στις 11:39 ΜΜ, thetiesthatbind είπε

πανε πακετο με το PS Plus account σου. Reset to factory default θες να κανεις, οχι απλα log out. Αρχικοποιηση συσκευης

fixed

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, argosixna είπε

Οσο παραλογο και να σου φαινεται , ειναι σωστη σε αυτο που λεει. 
Τα φυσικα καταστηματα ειναι διαφορετικα απο το ιντερνετικο. Αν σου χαλασει το ps5 , το φυσικο καταστημα δεν εχει καμια σχεση και δεν θα σε βοηθησουνε. θα πρεπει να επικοινωνησεις με το κεντρικο "ιντερνετικο" καταστημα.

.

Ναι ναι δε διαφωνω καθολου σε αυτο.

Επικοινωνησα παλι με τον Γερμανο και μου ειπαν το ιδιο οτι δηλαδη ειναι πακετο προσφορας και δε μπορει να γινει επιστροφή. Θα κανω αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω και θα τους στειλω την αιτηση υπαναχωρησης, αν και δε νομιζω οτι θα βγει ακρη...

Δημοσ.
23 ώρες πριν, jimaros69 είπε

Επιστροφές

12. Υπαναχώρηση

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Παιδάκια πάντως για να εξηγούμαστε, εγώ τα link σας τα βάζω για να τα διαβάζεται και να ξέρετε τι σας γίνεται… Κάποιες φορές όμως όπως και αυτή που φάνηκε ότι ο ενδιαφερόμενος ΔΕΝ τα διάβασε, δεν είναι πάντα για κάλο… Το λέει ξεκάθαρα ότι επιστροφές για αγορές από το ιντερνετικο κατάστημά του Αλβανού δε γίνονται στα φυσικά καταστήματά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, jimaros69 είπε

Παιδάκια πάντως για να εξηγούμαστε, εγώ τα link σας τα βάζω για να τα διαβάζεται και να ξέρετε τι σας γίνεται… Κάποιες φορές όμως όπως και αυτή που φάνηκε ότι ο ενδιαφερόμενος ΔΕΝ τα διάβασε, δεν είναι πάντα για κάλο… Το λέει ξεκάθαρα ότι επιστροφές για αγορές από το ιντερνετικο κατάστημά του Αλβανού δε γίνονται στα φυσικά καταστήματά...

Μα δε διαφωνει πλεον κανεις οτι δε γινονται οι επιστροφες στα φυσικα καταστηματα. Ειχα αυτη την εντύπωση μιας και παρελαβα απο φυσικο καταστημα, ομως μου εξηγησε η κοπελα, και μου ακουστηκε πολυ λογικο. Η ενσταση μου δεν ειναι γιατι δεν παρελαβαν το παιχνιδι στο καταστημα, αλλα γιατι δεν δεχτηκαν επιστροφή οταν μιλησα τηλεφωνικα με την εξυπηρετηση πελατων. Και σημερα που τους καλεσα παλι τους ζητησα να γινει επιστροφη, οχι να τα επιστρεψω στο κατάστημα. Φυσικα και το διαβασα αυτο που εστειλες και σε ευχαριστώ πολυ :) 

Επεξ/σία από Giannislo
  • Like 1
Δημοσ.

ΠΑραγγελια απο Media,πηρα τηλεφωνο σημερα και δρομολογηθηκε η επιστροφη.
Μου ειπαν οτι θα ερθει courier στο χωρο μου να παραλαβει το παιχνιδι,εκει τη ρωτησα εαν θα επιβαρυνθω εγω τα εξοδα
( δε μου το ειπε μονη της )και απαντησε οτι θα χρεωθω εγω.Επειδη θα μου χρεωναν κανα 12ρι  στην καλυτερη  ζητησα στοιχεια για να στειλω εγω το παιχνιδι,με courier που συνεργαζομαι.Μου βγηκε 5 ευρω,τωρα το ποτε θα παραλαβουν,ποτε θα δρομολογηθει επιστροφη,και ποτε θα μου τα βαλουν,ειναι αγνωστο.

Η media markt εχει αποδειξει οτι ειναι η χειροτερη σε οτι αφορα επιστροφες,αλλα σιγουρα με συμφερει να παρω πισω 70 ευρω,απο το να κρατησω ενα παιχνιδι που δε με ενδιαφερει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε επιστροφη παιχνιδιου που ηταν μαζι με το ps5 απο πλαισιο ενω μου ειπαν τηλεφωνικα οτι γινεται (ειχα συμπληρωσει την φορμα επιστροφων ηλεκτρονικα) και να το επιστρεψω σε οποιοδηποτε καταστημα, απο κοντα που το πηγα κανανε τους δυσκολους και παιρνανε στα κεντρικα και ρωταγανε και ειπαν οτι εχουν ρητη εντολη να μην τα δεχονται. Σε μια στιγμη πηγαν να μου πουν οτι το υποτιθεμενο bundle εχει μια ενιαια τιμη αλλα οταν τους εδειξα τους κωδικους και την ξεχωριστη τιμολογηση δεν ειχαν τι να πουν, επισης τους εδειξα το νουμερο απο που με ειχαν παρει για την επιστροφη και ρωτησαν στα κεντρικα αν ειναι δικο τους και ειπανε οχι (ενω ειναι, ξεκιναγε απο 2102895). Τελικα ηθελα ετσι και αλλιως να αγορασω κατι ακριβοτερο οποτε προχωρησε το πραγμα χωρις να γινει φασαρια. Πολυ μπερδεμα η ολη κατασταση, ουτε το ιδιο τους το νουμερο δεν ηξεραν και ειπαν οτι δεν ειναι δικο τους. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, pabou13 είπε

Σε επιστροφη παιχνιδιου που ηταν μαζι με το ps5 απο πλαισιο ενω μου ειπαν τηλεφωνικα οτι γινεται (ειχα συμπληρωσει την φορμα επιστροφων ηλεκτρονικα) και να το επιστρεψω σε οποιοδηποτε καταστημα, απο κοντα που το πηγα κανανε τους δυσκολους και παιρνανε στα κεντρικα και ρωταγανε και ειπαν οτι εχουν ρητη εντολη να μην τα δεχονται. Σε μια στιγμη πηγαν να μου πουν οτι το υποτιθεμενο bundle εχει μια ενιαια τιμη αλλα οταν τους εδειξα τους κωδικους και την ξεχωριστη τιμολογηση δεν ειχαν τι να πουν, επισης τους εδειξα το νουμερο απο που με ειχαν παρει για την επιστροφη και ρωτησαν στα κεντρικα αν ειναι δικο τους και ειπανε οχι (ενω ειναι, ξεκιναγε απο 2102895). Τελικα ηθελα ετσι και αλλιως να αγορασω κατι ακριβοτερο οποτε προχωρησε το πραγμα χωρις να γινει φασαρια. Πολυ μπερδεμα η ολη κατασταση, ουτε το ιδιο τους το νουμερο δεν ηξεραν και ειπαν οτι δεν ειναι δικο τους. 

Πάντως απο τα Public πριν κάτι μέρες παρέλαβα το ps5 και τους είπα στο ταμείο οτι το παιχνίδι δεν το θέλω και δεν έβγαλε κιχ κανείς το ps5 μου βγήκε 497!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...