TRILOBYTER Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Στις 24/8/2021 στις 8:30 ΠΜ, nikostz99 είπε ρε παιδια ομως ολα αυτα για τα λαδια κτλ δεν θα μπορει να τα δει ο μαστορας στο συνεργείο; Ειμαι κατοχος σελικα εδω και αρκετα χρονια. Στο αμαξι φοραω αεριο με ψεκασμο, Τα σελικα καιγανε λαδια απ το εργοστασιο και ο μονος τροπος ηταν η να επισκευασεις νομιζω το ελλατωμα του εργοστασιου η να βαλεις αλλο μοτερ απο την τογιοτα που διορθωνει το προβλημα (το οποιο και φοραω). Βλαβες μηδεν οσο καιρο το εχω, λαδια δε καιει ουτε σταγωνα με καθε αλλαγη στις 5-6 χιλιαδες η αλλιως 1-2 χρονια επειδη δεν το οδηγαω πολυ. Εγω πουλαω το δικο μου και εχω δει και στο καρ τι παιζει και μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι οσα πουλιουνται με 4000 ειναι σκουπιδια, μπορεις να το καταλαβεις και απ τις φωτογραφιες, τη κατασταση του τιμονιου και του σαλονιου, το χειροφρενο τα πεταλια κλπ. Τα καλα σελικα ειναι δυστυχως στις 5500 με 6500 σημερα που μιλαμε. Εγω το εχω βαλει φθηνοτερα απο τα υπολοιπα που ειναι στην ιδια κατασταση και χιλιομετρα με το δικο μου και με παιρνουν τηλεφωνο να μου πουν οτι εχει σελικα με 4000 ευρω, απλα γελαμε. Για καποιο λογο ακομα κρατιεται η εμφανιση του, δειχνει πολυ πιο μοντερνο απο πολυ πιο καινουργια αυτοκινητα, και παιζει να ειναι και πιο αξιοπιστο απο αυτα. Καταναλωση εκτος πολης 8 λιτρα περιπου. Μεσα στην πολη δεν το οδηγαω ποτε επειδη εχω 4 μηχανακια, αλλα θα πω οτι στο περιπου καιει σιγουρα ενα 11αρι. Με αεριο στα 80 λεπτα με 8 λιτρα καταναλωσης την βγαζεις τζαμπα δηλαδη. Αν και εγω το αεριο δεν το χρησιμοποιω ποτε, επειδη το βγαζω μια στο τοσο το εχω παντα στη βενζινη.
nikostz99 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 εγινε φιλε ευχαριστω για την βοηθεια το δικο σου στο καρ το εχεις ; αν ναι στειλε μου λινκ αν θες
PLACEBO_89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Στις 30/8/2021 στις 3:28 ΠΜ, TRILOBYTER είπε Ε αυτα. Καταναλωση εκτος πολης 8 λιτρα περιπου. Μεσα στην πολη δεν το οδηγαω ποτε επειδη εχω 4 μηχανακια, αλλα θα πω οτι στο περιπου καιει σιγουρα ενα 11αρι. Με αεριο στα 80 λεπτα με 8 λιτρα καταναλωσης την βγαζεις τζαμπα δηλαδη. Αν και εγω το αεριο δεν το χρησιμοποιω ποτε, επειδη το βγαζω μια στο τοσο το εχω παντα στη βενζινη. Τα 8λ με οικονομικη οδηγηση?
TRILOBYTER Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 47 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Τα 8λ με οικονομικη οδηγηση? 6η ταχυτητα με κλιματιστικο και μεχρι 135 ταχυτητα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα