Dimitris_Marousopoulos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 το ξερω απλα γραφω γρηγορα και πολλες φορες μπερδευομαι 2 ώρες πριν, dith είπε Παλιό αμάξι με τόσα λίγα χλμ, εγώ θα του ριχνα ένα καθαριστικό injection, και επίσκεψη σε μηχανικό για έναν καθαρισμό του maf, και τσεκαρισμα των λάμδα. Το G με 1600 μηχανή δεν έχει αίσθηση αργού αμαξιού. Προφανώς από την ακινησία υποφέρει συμφωνω χρειαζετε ενα ΚΑΛΟ service 2 ώρες πριν, Doubt είπε Σε αυτόματο Όπελ του '98.. Δώσε το καλύτερα σε κάποιον που θα το εκτιμήσει για αυτό που είναι και δεν θα το συγκρίνει με 2500cc Volvo. Αν θέλεις "γκάζι" θα βρεις κάτι σίγουρα και πιο καινούριο και πιο οικονομικό κλπ κλπ Μαλλον δεν καταλαβες το αμαξι το εκτιμω και το αγαπαω γτ αν δεν μου αρεσε θα το πουλουσα απο τη στιγμη που πηρα στα χερια μου ειναι αξιοπιστο το συγκρινα με το volvo μονο στο θεμα τις καταναλωσης. Απλα σκεφτηκα να κανω καποιες βελτιωσεις πχ να το ελαφρηνω οσο γινεται η να το βαλω κανενα φιλτρακι η καμια εξατμιση αλλα απο τι φαινεται θα το αφησω ετσι δε θα κανω πολλες αλλαγες.
Jos3ph Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Αν ανεβείς σε αγωνιστικό μπάτζετ , μπορείς να αλλάξεις καπό με ανθρακονημάτινο και όλη τζαμαρία με κάτι πιο ελαφρύ , αλλά είναι κρίμα το αμάξι , καλύτερα πάρε καμία porsche 944
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Jos3ph είπε Αν ανεβείς σε αγωνιστικό μπάτζετ , μπορείς να αλλάξεις καπό με ανθρακονημάτινο και όλη τζαμαρία με κάτι πιο ελαφρύ , αλλά είναι κρίμα το αμάξι , καλύτερα πάρε καμία porsche 944 Τρολάρεις τον πιτσιρικά .
Bitbit Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Τρολάρεις τον πιτσιρικά . αυτός το ξεκίνησε 1 1
Jos3ph Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 43 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τρολάρεις τον πιτσιρικά . αφού είπα για Sparco κάθισμα και για ξεφόρτωμα το ταμπλό, τον άρεσε , είπα να πω κι άλλα. Μόνο το καπώ ξεπερνάει τα 100 κιλά , οπότε χωρίς το καπώ θα δει μεγάλη αλαγή , αλλά δεν το προτείνω για χρήση στο δρόμο. 2000 Opel Astra 1.6 16V automatic (74 kW / 101 PS / 99 hp) (since July 2000 for Europe ) specs review (automobile-catalog.com) 11.7 0-100 δεν το λες αργό πάντως. Παρόμοιες επιδόσεις έχουν ότι βρήκα σε αυτό τον κινητήρα. @Dimitris_Marousopoulos ο πολυεστέρας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο , δες το με την ησυχία σου
filarhos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 53 λεπτά πριν, Jos3ph είπε αφού είπα για Sparco κάθισμα και για ξεφόρτωμα το ταμπλό, τον άρεσε , είπα να πω κι άλλα. Μόνο το καπώ ξεπερνάει τα 100 κιλά , οπότε χωρίς το καπώ θα δει μεγάλη αλαγή , αλλά δεν το προτείνω για χρήση στο δρόμο. 2000 Opel Astra 1.6 16V automatic (74 kW / 101 PS / 99 hp) (since July 2000 for Europe ) specs review (automobile-catalog.com) 11.7 0-100 δεν το λες αργό πάντως. Παρόμοιες επιδόσεις έχουν ότι βρήκα σε αυτό τον κινητήρα. @Dimitris_Marousopoulos ο πολυεστέρας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο , δες το με την ησυχία σου 100 κιλά καπό δεν έχει, περισσότερο σε 5-10 κιλά είναι... Μόνο σε drift αξίζει η αφαίρεση κι αυτό γιατί εφενός δεν επηρεάζει η αεροδυναμική (μικρές σχετικά με την αεροδυναμική ταχύτητες) και αφετέρου για λόγους ψύξης αφού υψηλές στροφές κινητήρα σημαίνει και μεγάλη θερμοκρασία στο μηχανοστάσιο.
dith Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε συμφωνω χρειαζετε ενα ΚΑΛΟ service αυτά που σου έγραψα δεν ειναι το συνηθισμένο service, αλλά 2-3 στοχευμένα πράγματα στα οποία υποφέρουν όλα τα πολυκαιρισμένα αμάξια και δε "περπατάνε". Αν δεν έχεις κάνει πρόσφατα το τυπικό service, εννοείται οτι πρέπει να το κάνεις καθώς το φιλτρο αέρα και τα μπουζί επηρεάζουν άμεσα τις επιδόσεις. Τα υπόλοιπα που γράφτηκαν εδώ μέσα έως τώρα ελπίζω να τα παίρνεις μόνο ώς αστεία για να περνάς ευχάριστα την ώρα σου 1
Dimitris_Marousopoulos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Φιλε με εχεις βοηθησει πολυ μαλλον γιαυτο ηταν τοσο μπουκομενο το αμαξι. Ο παππους μου ειχαι χρονια να το κανει service, οταν ηταν στην κατοχη του εκανε service απλα μετα το εδωσε σε εμενα κι το αφησα κανα χρονο μες το γκαραζ. Αυτο το μηνα θα του αλλαξω το μαφ θα παρω ενα καινουργιο φιλτρο αερα και θα παρω και κανουργια μπουζια και αναλογα τα λευτα σκεφτομαι να του αλαξω και τα ελαστικα τα εχω σχεδον 2 χρονια και βαλε 1 ώρα πριν, Jos3ph είπε 11.7 0-100 δεν το λες αργό πάντως. Παρόμοιες επιδόσεις έχουν ότι βρήκα σε αυτό τον κινητήρα. Νταξει κομπλε ειναι απλα σκεφτικα να το ελαφρινω μπας και γινει λιγο ποιο νευρικο αλλα απο τι μου ειπαν κι αλλοι δε θα καταλαβω τιποτα αν βγαλω ρεζερβα ,τασια ,πατακια κ.α κι ουτε θελω να δωσω ενα σκασμω λευτα για να το κανω ανθρακονιμα θα κανω καποια service που χρειαζετε κι μετα βλεπουμε
Jos3ph Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, filarhos είπε 100 κιλά καπό δεν έχει, περισσότερο σε 5-10 κιλά είναι... Μόνο σε drift αξίζει η αφαίρεση κι αυτό γιατί εφενός δεν επηρεάζει η αεροδυναμική (μικρές σχετικά με την αεροδυναμική ταχύτητες) και αφετέρου για λόγους ψύξης αφού υψηλές στροφές κινητήρα σημαίνει και μεγάλη θερμοκρασία στο μηχανοστάσιο. 15 κιλά είναι, δεν ξέρω γιατί μου κόλλησε το 100 , ίσως είναι κάποιο άλλο μέρος που είναι βαρύ 1 ώρα πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε Νταξει κομπλε ειναι απλα σκεφτικα να το ελαφρινω μπας και γινει λιγο ποιο νευρικο αλλα απο τι μου ειπαν κι αλλοι δε θα καταλαβω τιποτα αν βγαλω ρεζερβα ,τασια ,πατακια κ.α κι ουτε θελω να δωσω ενα σκασμω λευτα για να το κανω ανθρακονιμα θα κανω καποια service που χρειαζετε κι μετα βλεπουμε μιας και τα θυμήθηκα SECMA Hellas - Buggy Motors AE μόνο 560 κιλά ( στεγνό ή με τα υγρά πάνω δεν ξέρω ) που και που εμφανίζονται μεταχειρισμένα σε καλές τιμές. Φτιάξε το astra να κάνει την δουλειά του. 1
Dimitris_Marousopoulos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 58 λεπτά πριν, Jos3ph είπε Φτιάξε το astra να κάνει την δουλειά του. Eννοειται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα