Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφονω φιλε μου απλα θελω και να το κανω και λιγο ωραιο κι απο μεσα γιατι τα καθισματα θελουν πραγματικα αλλαγη ειναι αμαξι 20ετια βαλε

4 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

συμφωνώ, άσε τις επιδόσεις κ δες την εικόνα να νιώθεις όμορφα με το αμαξι. Η καλύτερη επένδυση. 

Εχεις απολυτο δικιο φιλε αυτο θα κανω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε

Συμφονω φιλε μου απλα θελω και να το κανω και λιγο ωραιο κι απο μεσα γιατι τα καθισματα θελουν πραγματικα αλλαγη ειναι αμαξι 20ετια βαλε

αν θες έχει οικονομική λύση να βάλεις ταπετσαροκαλυμα σε μάστορα, να φαίνεται σαν μαμίσιο χωρίς να σε γδαρει. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Ψαξε και για ουρανό γιατί θα κρεμάσει σύντομα

τον αλαξε πριν 2 χρονια ο παππους μου ειναι κομπλε

2 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

αν θες έχει οικονομική λύση να βάλεις ταπετσαροκαλυμα σε μάστορα, να φαίνεται σαν μαμίσιο χωρίς να σε γδαρει. 

καλη ιδεα δεν το γνωριζα αυτο!

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε

παω να ψαξω τιμουλες για sparco και σκεφτομαι να βαλω και κανενα τιμονακι momo

είσαι σίγουρος ότι θέλεις να δεις τις τιμές? μήπως σου βγουν πιο ακριβά απ' το αμάξι 😅

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε

θα δειξει αδεφε απλα θελω να κανω καποιες μικρες αλλαγες για να φανει λιγο το αμαξακι!

Γερμανια θυμάμαι ένα παλιό αμαξι το θαυμάζουν αν είναι άριστα συντηρημένο, χωρίς γρατζουνιές και σκουριές, πεντακάθαρο και γυαλισμένο και ΚΥΡΊΩΣ όσο πιο μαμά είναι. Ακόμα και σε ένα απλό Opel, κυρίως μιλάω για πιο ακριβά αμάξια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε

για να φανει λιγο το αμαξακι!

Κατεβασε το οσο δεν παει, φιμε τζαμια, @@ εξατμιση και led προβολεις και θα εισαι gg

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.

Σωστοος φιλε!

14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Κατεβασε το οσο δεν παει, φιμε τζαμια, @@ εξατμιση και led προβολεις και θα εισαι gg

το κανω σε εικονα στο μυαλο μου φιλε θα ειναι καυλα!

34 λεπτά πριν, Nabuko είπε

είσαι σίγουρος ότι θέλεις να δεις τις τιμές? μήπως σου βγουν πιο ακριβά απ' το αμάξι 😅

η αλειθια ειναι οτι εψαξα τιμες και ναι ειναι τσιμπιμενα αλλα οκ θα δειξη

32 λεπτά πριν, jmmys είπε

Μια φώτο 

θα στυλω λογικα αυριο κι απο μεσα λογικα απλα θελει ενα πλυσιματακι απ εξω κι απο μεσα γιατι ειναι μες την μπιχλα αμα το δει κανεις θα τυφλωθει😬

120.000 χιλιομετρα κομπλε δεν ειναι; η αλειθια ειναι οτι ο παππους μου το ειχαι για μικρες μετακινεισης ξερετε για σουπερ μαρκετ φαρμακιο κ.α

Δημοσ.

Βγαλτου λαστιχα ζαντες, καθισματα, εχε λιγα λιτρα βενζινη μεσα, πετα ραδιοσιντι , κλιματισμο κλπ....και θα πηγαινει σφαιρα. Μπορεις να βαλεις πανελς υαλονηματων και μοτερ κεραμικο θα πας στο μισο βαρος...2πλη επιταχυνση δηλ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε

Σωστοος φιλε!

το κανω σε εικονα στο μυαλο μου φιλε θα ειναι καυλα!

η αλειθια ειναι οτι εψαξα τιμες και ναι ειναι τσιμπιμενα αλλα οκ θα δειξη

θα στυλω λογικα αυριο κι απο μεσα λογικα απλα θελει ενα πλυσιματακι απ εξω κι απο μεσα γιατι ειναι μες την μπιχλα αμα το δει κανεις θα τυφλωθει😬

120.000 χιλιομετρα κομπλε δεν ειναι; η αλειθια ειναι οτι ο παππους μου το ειχαι για μικρες μετακινεισης ξερετε για σουπερ μαρκετ φαρμακιο κ.α

Η αλήθεια είναι ότι θες ένα διορθωτή κειμένου .

• Like 1
Δημοσ.

Παλιό αμάξι με τόσα λίγα χλμ, εγώ θα του ριχνα ένα καθαριστικό injection, και επίσκεψη σε μηχανικό για έναν καθαρισμό του maf, και τσεκαρισμα των λάμδα. Το G με 1600 μηχανή δεν έχει αίσθηση αργού αμαξιού. Προφανώς από την ακινησία υποφέρει

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε

πολυ καλη ιδεα! σε ευχαριστω φιλε παω να ψαξω τιμουλες για sparco και σκεφτομαι να βαλω και κανενα τιμονακι momo

Σε αυτόματο Όπελ του '98..

Δώσε το καλύτερα σε κάποιον που θα το εκτιμήσει για αυτό που είναι και δεν θα το συγκρίνει με 2500cc Volvo.

Αν θέλεις "γκάζι" θα βρεις κάτι σίγουρα και πιο καινούριο και πιο οικονομικό κλπ κλπ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...