Dimitris_Marousopoulos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Καλησπερα μαγκες εχω ενα opel astra 98 του παππου μου. Το αμαξι ειναι αρκαιτα καλο ειναι 1.6 νταξει κομπλε εχουν γινει ολα τα σερβις του και το μοτερ του ειναι ρολοι απλα καταλαβαινω οτι το αμαξακι δε τραβαει. Σκεφτομαι να το ελαφρινω οσο μπορω οχι κατι τρελο απλα τα απλα ξερετε την ρεζερβα, τα τασακια απο τις ζαντες, κατι αλλα πραγματα στο πορτπαγκαζ, τα πατακια κ.α . Αξιζει να το κανω; θα δω καποια διαφωρα στην επειταχυνση η στην καταναλωση; η συμπεριφωρα στον δρομο θα αλλαξει; τα στριψιματα και τα φρεναρισματα θα βελτιωθουν; αυτα συγνωμη για τα ορθογραφικα. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε Καλησπερα μαγκες εχω ενα opel astra 98 του παππου μου. Το αμαξι ειναι αρκαιτα καλο ειναι 1.6 νταξει κομπλε εχουν γινει ολα τα σερβις του και το μοτερ του ειναι ρολοι απλα καταλαβαινω οτι το αμαξακι δε τραβαει. Σκεφτομαι να το ελαφρινω οσο μπορω οχι κατι τρελο απλα τα απλα ξερετε την ρεζερβα, τα τασακια απο τις ζαντες, κατι αλλα πραγματα στο πορτπαγκαζ, τα πατακια κ.α . Αξιζει να το κανω; θα δω καποια διαφωρα στην επειταχυνση η στην καταναλωση; η συμπεριφωρα στον δρομο θα αλλαξει; τα στριψιματα και τα φρεναρισματα θα βελτιωθουν; αυτα συγνωμη για τα ορθογραφικα. Οι ζαντες έχουν τάσια ,τασάκι είναι για τσιγαρα. Σαν τι αμάξι θες να τραβάει;Τι οδήγαγες πριν και αυτό σου φαίνεται αργό; 1
Georgram Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Όχι φιλε δεν θα δεις καμία διαφορά! Όταν μιλάμε για 1,5 τονο αυτοκίνητο αφαιρώντας πατάκια,τασια κτλπ που λες η διαφορά είναι απειροελάχιστη σε σχέση με το βάρους του αυτοκινήτου! 7 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 ΟΧΙ,δεν θα δεις καμία διαφορά. Ένας ενήλικας να μπει στο αμάξι, ζυγίζει διπλάσια από όλα αυτά που λες. Αν βγάλεις όλα τα καθίσματα, εκτός του οδηγού, όλα τα τζάμια, όλα τα πλαστικά, προφυλακτήρες, τις πόρτες,και του πορτμπαγκαζ, κόψεις την οροφή κλπ, ίσως κερδίσεις 0,1 δευτερόλεπτο.
NT1G Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Georgram είπε Όχι φιλε δεν θα δεις καμία διαφορά! Όταν μιλάμε για 1,5 τονο αυτοκίνητο αφαιρώντας πατάκια,τασια κτλπ που λες η διαφορά είναι απειροελάχιστη σε σχέση με το βάρους του αυτοκινήτου! Πιο κοντά στα 1100 θα είναι παρά στα 1500 κιλά.
Georgram Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, NT1G είπε Πιο κοντά στα 1100 θα είναι παρά στα 1500 κιλά. Μπορεί,αλλά δεν νομίζω να αλλάζει σε κάτι αυτό
toyo73 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Ποιο astra ειναι.Το F η το G, γιατι καπου εκει στο 98 εγινε η αλλαγη μοντελου.Και τα 2 ειναι ελαφρυα ειδικα το F.To 16αρι εχει 100 ιππους και σε καμια περιπτωση δεν ειναι αργο, η αυτοκινητο που δεν τραβαει.Ψαξε για καποιο προβλημα.Εκτος εαν κανω λαθος, πρεπει να υπηρχει και εκδοση με 75 ιππους στα 1600 κυβικα για το astra F. 12 λεπτά πριν, Georgram είπε Μπορεί,αλλά δεν νομίζω να αλλάζει σε κάτι αυτό 400 κιλα ειναι χαωτικη διαφορα.
Georgram Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Προφανώς! Αλλά ρώτησε για πατάκια,τασια και τέτοια που όλα μαζί να τα βάλεις δεν ζυγίζουν ούτε 5 κιλά! Όποτε δεν νομίζω να έχει και μεγάλη διαφορά αν ζυγίζει 1 η 1,5 τονο το αυτοκίνητο! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Κοιτα τι λαστιχα φοράει,μπορεί να είναι πολύ μεγαλα σε διάσταση και να το πνίγουν . 1
Dimitris_Marousopoulos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 σας ευχαριστω ολους. Απο τι καταλαβα δε θα καταλαβω και πολλα 1 ώρα πριν, toyo73 είπε Ποιο astra ειναι.Το F η το G, γιατι καπου εκει στο 98 εγινε η αλλαγη μοντελου.Και τα 2 ειναι ελαφρυα ειδικα το F.To 16αρι εχει 100 ιππους και σε καμια περιπτωση δεν ειναι αργο, η αυτοκινητο που δεν τραβαει.Ψαξε για καποιο προβλημα.Εκτος εαν κανω λαθος, πρεπει να υπηρχει και εκδοση με 75 ιππους στα 1600 κυβικα για το astra F. 400 κιλα ειναι χαωτικη διαφορα. ειναι το astra G το δυπορτο και μου την σπαει που ειναι αυτοματο το πειρε ο παππους μου απο την γερμανια το 2003 και τωρα ειμαι ο επομενος κατοχως Ευχαριστω για το ενδιαφερων σας απο τι καταλαβα δε θα καταλαβω και πολλα αμα βγαλω μονο αυτα τα πραγματακια σκεφτομαι να το κανω stage 1 φιλτρο προγραμα εξατμιση τι λετε αξιζει; 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Κοιτα τι λαστιχα φοράει,μπορεί να είναι πολύ μεγαλα σε διάσταση και να το πνίγουν . ισχυει θα το τσεκαρω 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Οι ζαντες έχουν τάσια ,τασάκι είναι για τσιγαρα. Σαν τι αμάξι θες να τραβάει;Τι οδήγαγες πριν και αυτό σου φαίνεται αργό; εχω ενα volvo του πατερα μου v70 2.5 stage 1. Ναι τασια λεγονται μπερδευτικα
Speculoos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Σε κάτι τέτοιες συζητήσεις θυμάμαι πάντα τον Φώτη από το πανεπιστήμιο που είχε ένα αρχαίο honda civic του παππού του (για αυτό τον φωνάζαμε Φώντα) όπου είχε βγάλει το κάθισμα του συνοδηγού και δεν έβαζε ποτέ πάνω από 1/4 βενζίνη στο ντεπόζιτο για να πηγαίνει πιο γρήγορα. 5 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Dimitris_Marousopoulos είπε σκεφτομαι να το κανω stage 1 φιλτρο προγραμα εξατμιση τι λετε αξιζει; ΌΧΙ, θα το καταστρέψεις το μοτέρ, το οποίο δουλεύει μια χαρά όπως είπες. Αν θέλεις να το χαρείς άστο όπως είναι, αν θέλεις κάτι πιο δυνατό παίρνεις άλλο αμάξι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα