Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ την παρέα!

Κοντινό μου πρόσωπο ψάχνει να πάρει φουσκωτό στρώμα για να μπορεί να κοιμήσει εκεί κάποιους φιλοξενούμενους αν χρειαστεί.

Έχει κανείς εμπειρία από τέτοια;

Επειδή δεν είμαστε κάνενας από τους δύο καμπίστες δεν τα έχουμε δοκιμάσει και πάμε στα τυφλά.

Διαβάζοντας αξιολογήσεις στο διαδίκτυο άλλοι λένε οτι βολεύουν και άλλοι οτι είναι ταλαιπορία γιατί ξεφουσκώνουν μέσα στη νύχτα (κουφό).

Μπορεί κανείς να μας βοηθήσει σχετικά με το προς τα που να κινηθούμε και τι να προσέξουμε;

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.

Intex με ενσωματωμενη τρομπα διπλο. Θα βρεις κατι γκρι η μπεζ. 140 νομίζω πλατος εχει το μεγαλο που κανει κανα 40αρι. Το βαζεις στην μπριζα και φουσκωνει. Το βγαζεις πριν τσιτωσει και χαλασεις τις ραφες. Ξεφουσκώνει λίγο καθε νυχτα και ετσι πρέπει γιατι τα αλλα που δεν ξεφουσκωναν εσκαγαν μια και καλη. Καθε βραδυ 2 λεπτα στο ρευμα και εισαι ετοιμος. Ξεφουσκωνει κιολας με ρευμα αλλα η τρομπα ζεσταίνετε πολυ. Καλυτερα το φουσκωμα σε 2 δοσεις για να κρωνει η τρομπα και ξεφούσκωμα μονο το τελειωμα με την τρομπα. Καλο δίπλωμα και θα κρατησει χρονια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Intex με ενσωματωμενη τρομπα διπλο

Δύναμις. Την είχα βγάλει ακριβώς με αυτό, 10 ημέρες στη Μαδρίτη φιλοξενούμενος (2008). Καλή περίπτωση, πράγματι και όλα όπως τα αναφέρεις.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Intex με ενσωματωμενη τρομπα διπλο. Θα βρεις κατι γκρι η μπεζ. 140 νομίζω πλατος εχει το μεγαλο που κανει κανα 40αρι. Το βαζεις στην μπριζα και φουσκωνει. Το βγαζεις πριν τσιτωσει και χαλασεις τις ραφες. Ξεφουσκώνει λίγο καθε νυχτα και ετσι πρέπει γιατι τα αλλα που δεν ξεφουσκωναν εσκαγαν μια και καλη. Καθε βραδυ 2 λεπτα στο ρευμα και εισαι ετοιμος. Ξεφουσκωνει κιολας με ρευμα αλλα η τρομπα ζεσταίνετε πολυ. Καλυτερα το φουσκωμα σε 2 δοσεις για να κρωνει η τρομπα και ξεφούσκωμα μονο το τελειωμα με την τρομπα. Καλο δίπλωμα και θα κρατησει χρονια. 

Έχουμε link από το μοντέλο;

Δημοσ.

Δεν εχω το κουτι και αλλαζει συνεχως μοντελα. Απο jumbo το πηρα εγω. Ειχε τις καλυτερες τιμες τοτε. Αυτο η ενα ιδιο ειναι αλλα η τιμες τωρα ειναι πολυ ψηλα. Το ειχα παρει 39.99

https://www.e-jumbo.gr/kalokairina/exoplismos-paralias-eidi-kambingk/exoplismos-kambingk/fouskota-stromata-ypnou/fouskoto-stroma-diplo-dura-beam-me-ilektriki-tromba-2.03x1.52x0.46-intex_168360/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...