Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει αυτόματος διορθωτής λέξεων, όπως έχουμε στο τάμπλετ και στο κινητό για φορητούς υπολογιστές? 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Delas.46 είπε

οκ το βρηκα, αλλα δεν εχει αυτοματο διορθωτη λέξεων και αυτόματο τονισμό.. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, donblunts είπε

Θες να στα γράφει και αυτόματα ?

Με φωνητική εντολή να μιλάω και να γράφει μόνο του αλλά δύστυχος δεν υποστηρίζετε στα ελληνικά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αναζήτηση στο Google θέλετε ή να υπαγορεύει κείμενο και να γράφει;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Raylan είπε

Με φωνητική εντολή να μιλάω και να γράφει μόνο του αλλά δύστυχος δεν υποστηρίζετε στα ελληνικά 

k αυτά τα υπαγορεύεις κ δεν τα γράφεις? γιατί έπρεπε να είναι δυστυχώς, αλλά έγινε δύστυχος, έπρεπε να είναι υποστηρίζεται , και όχι υποστηρίζετε

τα greeklish και οι αυτοματισμοί έχουν διαλύσει τη γραμματική κ την παιδεία

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kthulhou είπε

k αυτά τα υπαγορεύεις κ δεν τα γράφεις? γιατί έπρεπε να είναι δυστυχώς, αλλά έγινε δύστυχος, έπρεπε να είναι υποστηρίζεται , και όχι υποστηρίζετε

τα greeklish και οι αυτοματισμοί έχουν διαλύσει τη γραμματική κ την παιδεία

Τι ψάχνεις να βρεις τώρα, η ελληνική γραμματική είναι πολύ δύσκολη, εδώ ένας στους δυο τελειόφοιτους στο λύκειο είναι ανορθόγραφος 

Εγώ είμαι της γενιάς του greeklish, ξέρεις τι αγώνα έκανα για να μάθω να γράφω σωστά, και πάλι τα λαθάκια μου τα κάνω..

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ τα Windows 10. Έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη διόρθωση (correctorας) και έχω ενεργοποιήσει την επιλογή να μου προτείνει λέξεις (σπάνια τις χρησιμοποιώ) και να μου επισημαίνει τα λάθη. Επίσης, έχω δυσλεξία και με βοηθά να σκέφτομαι περισσότερο την ορθογραφία εφ' όσον μου επισημαίνει τα λάθη. Διόρθωση στη διόρθωση τελευταία έχει βελτιωθεί αρκετά η ορθογραφία μου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...