Raylan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Υπάρχει αυτόματος διορθωτής λέξεων, όπως έχουμε στο τάμπλετ και στο κινητό για φορητούς υπολογιστές?
Raylan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 45 λεπτά πριν, Delas.46 είπε Ναι οκ το βρηκα, αλλα δεν εχει αυτοματο διορθωτη λέξεων και αυτόματο τονισμό..
Raylan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, donblunts είπε Θες να στα γράφει και αυτόματα ? Με φωνητική εντολή να μιλάω και να γράφει μόνο του αλλά δύστυχος δεν υποστηρίζετε στα ελληνικά
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Για αναζήτηση στο Google θέλετε ή να υπαγορεύει κείμενο και να γράφει; Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2021 από Τέρης Α.
Kthulhou Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 16 λεπτά πριν, Raylan είπε Με φωνητική εντολή να μιλάω και να γράφει μόνο του αλλά δύστυχος δεν υποστηρίζετε στα ελληνικά k αυτά τα υπαγορεύεις κ δεν τα γράφεις? γιατί έπρεπε να είναι δυστυχώς, αλλά έγινε δύστυχος, έπρεπε να είναι υποστηρίζεται , και όχι υποστηρίζετε τα greeklish και οι αυτοματισμοί έχουν διαλύσει τη γραμματική κ την παιδεία 1
Raylan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Kthulhou είπε k αυτά τα υπαγορεύεις κ δεν τα γράφεις? γιατί έπρεπε να είναι δυστυχώς, αλλά έγινε δύστυχος, έπρεπε να είναι υποστηρίζεται , και όχι υποστηρίζετε τα greeklish και οι αυτοματισμοί έχουν διαλύσει τη γραμματική κ την παιδεία Τι ψάχνεις να βρεις τώρα, η ελληνική γραμματική είναι πολύ δύσκολη, εδώ ένας στους δυο τελειόφοιτους στο λύκειο είναι ανορθόγραφος Εγώ είμαι της γενιάς του greeklish, ξέρεις τι αγώνα έκανα για να μάθω να γράφω σωστά, και πάλι τα λαθάκια μου τα κάνω.. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Εγώ χρησιμοποιώ τα Windows 10. Έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη διόρθωση (correctorας) και έχω ενεργοποιήσει την επιλογή να μου προτείνει λέξεις (σπάνια τις χρησιμοποιώ) και να μου επισημαίνει τα λάθη. Επίσης, έχω δυσλεξία και με βοηθά να σκέφτομαι περισσότερο την ορθογραφία εφ' όσον μου επισημαίνει τα λάθη. Διόρθωση στη διόρθωση τελευταία έχει βελτιωθεί αρκετά η ορθογραφία μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα