tarantules Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το δικό μου το Κ3 pro ήρθε κανονικά χωρίς τελωνείο.Αγορά Δεκέμβρη 2022.Το έχω και κάθεται δυστυχώς. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2024 από tarantules
makis89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Έχω κάνει διάφορες παραγγελίες από keychron.com (K8 Pro, keycaps, switches κλπ) και όλα έχουν έρθει από Κίνα μέσω Ουγγαρίας. Περνάνε εκεί τελωνείο και δεν χρεώνεσαι κάτι.
nzeppos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Απ' όσο ξέρω δεν έχει. Φίλος παρήγγειλε από το ισπανικό site τον Νοέμβρη και το πληκτρολόγιο στάλθηκε μέσω Κίνας με yunexpress. Δεν πλήρωσε δασμούς, ούτε έμπλεξε με τελωνεία κλπ. Παρέλαβε στην πόρτα του χωρίς να χρεωθεί κάτι παραπάνω. Αν το καταλαβαίνω καλά αυτό γίνεται επειδή η Keychron έχει εταιρική παρουσία στην Ευρώπη. Υπήρχε μια σχετική κουβέντα στο https://www.reddit.com/r/Keychron/comments/12xe5j5/where_does_keychronde_ship_from/ και κανένας δεν ανέφερε τίποτα για τελωνεία.
kalbman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Τους εστειλα ενα mail και μου απαντησαν πως δε θα πληρωσω κατι εξτρα. Το βαζω εδω σαν ενημερωση
nzeppos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Τι βλέπουν τα ματάκια μου... Analog travel με customization. Φοβερό. Και σε πολύ καλή τιμή ($125-135), τουλάχιστον για τους backers. Για τους υπόλοιπους θα φανεί προς το τέλος του χρόνου μιας και τρέχει ακόμα το crowdfunding campaign. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2024 από nzeppos 2
makiss8 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 8 λεπτά πριν, nzeppos είπε Τι βλέπουν τα ματάκια μου... Analog travel. Φοβερό. επιτελους, καποιος επρεπε να το βγαλει
foniki_melitzana Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 21 minutes ago, nzeppos said: Τι βλέπουν τα ματάκια μου... Analog travel με customization. Φοβερό. Και σε πολύ καλή τιμή ($125-135), τουλάχιστον για τους backers. Για τους υπόλοιπους θα φανεί προς το τέλος του χρόνου μιας και τρέχει ακόμα το crowdfunding campaign. ένα volume knob του λείπει μόνο
nzeppos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Νομίζω το ζήτησαν κάποιοι στα σχόλια του kickstarer αλλά ποιος ξέρει αν και πότε θα βγάλουν έκδοση με media keys. Να πω πάντως ότι πάντα ήθελα τα πληκτρολόγιά μου να έχουν ροδέλα/knob για volume, άντε και κανα mute/play/next. Σε σημείο που αν μου χάριζες πληκτρολόγιο χωρίς αυτά τα κουμπιά, μπορεί να μην το έπαιρνα. Όταν όμως άρχισα να χρησιμοποιώ καθημερινά το Κ8 και συνήθισα στο συνδυασμό fn+F11/12 για τον ήχο, μου έφυγε το παραπάνω κόλλημα. Μάλλον είναι θέμα συνήθειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα