Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δικό μου το Κ3 pro ήρθε κανονικά χωρίς τελωνείο.Αγορά Δεκέμβρη 2022.Το έχω και κάθεται δυστυχώς.

Επεξ/σία από tarantules
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω κάνει διάφορες παραγγελίες από keychron.com (K8 Pro, keycaps, switches κλπ) και όλα έχουν έρθει από Κίνα μέσω Ουγγαρίας. Περνάνε εκεί τελωνείο και δεν χρεώνεσαι κάτι.

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω δεν έχει. Φίλος παρήγγειλε από το ισπανικό site τον Νοέμβρη και το πληκτρολόγιο στάλθηκε μέσω Κίνας με yunexpress. Δεν πλήρωσε δασμούς, ούτε έμπλεξε με τελωνεία κλπ. Παρέλαβε στην πόρτα του χωρίς να χρεωθεί κάτι παραπάνω.

Αν το καταλαβαίνω καλά αυτό γίνεται επειδή η Keychron έχει εταιρική παρουσία στην Ευρώπη. Υπήρχε μια σχετική κουβέντα στο https://www.reddit.com/r/Keychron/comments/12xe5j5/where_does_keychronde_ship_from/ και κανένας δεν ανέφερε τίποτα για τελωνεία.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι βλέπουν τα ματάκια μου...

Analog travel με customization. Φοβερό. Και σε πολύ καλή τιμή ($125-135), τουλάχιστον για τους backers. Για τους υπόλοιπους θα φανεί προς το τέλος του χρόνου μιας και τρέχει ακόμα το crowdfunding campaign.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Analog travel. Φοβερό.

επιτελους, καποιος επρεπε να το βγαλει

Δημοσ.
21 minutes ago, nzeppos said:

Analog travel με customization. Φοβερό. Και σε πολύ καλή τιμή ($125-135), τουλάχιστον για τους backers. Για τους υπόλοιπους θα φανεί προς το τέλος του χρόνου μιας και τρέχει ακόμα το crowdfunding campaign.

ένα volume knob του λείπει μόνο

Δημοσ.

Νομίζω το ζήτησαν κάποιοι στα σχόλια του kickstarer αλλά ποιος ξέρει αν και πότε θα βγάλουν έκδοση με media keys. Να πω πάντως ότι πάντα ήθελα τα πληκτρολόγιά μου να έχουν ροδέλα/knob για volume, άντε και κανα mute/play/next. Σε σημείο που αν μου χάριζες πληκτρολόγιο χωρίς αυτά τα κουμπιά, μπορεί να μην το έπαιρνα.

Όταν όμως άρχισα να χρησιμοποιώ καθημερινά το Κ8 και συνήθισα στο συνδυασμό fn+F11/12 για τον ήχο, μου έφυγε το παραπάνω κόλλημα. Μάλλον είναι θέμα συνήθειας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...