Aggeluska Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Σε τι δίνετε περισσότερη βάση; Στο καλό κλίμα του χώρου εργασίας; χρήματα; επαγγελματικές προοπτικές; στο οτι κάνεις κατι που σαρέσει; Αν μπορεις να τα εχεις ολα, καλως. Αλλα προφανώς μιλάω για περιπτώσεις που δεν μπορείς να τα έχεις ολα. 1
zenwalk23 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Εχοντας αλλαξει αρκετες εταιρειες πλεον, καταληγω οτι το πιο σημαντικο ειναι το καλο κλιμα και η σταθεροτητα/ασφαλεια. 16 3
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Χρήμα πρώτα και μετά εργασιακη ασφάλεια.
taketrance Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μισθός και προοπτικές εξέλιξης είναι τα σημαντικότερα. 1
Aggeluska Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Πολλές διαφορετικες αποψεις.... Το θεμα ειναι τι παραχωρίσεις θα κανατε. Πχ εσεις που ζητατε εργασιακη ασφαλεια/σταθεροτητα, θα δουλεύατε για 800 ευρω; δηλαδη να παίρνετε λιγοτερα χρηματα μεν αλλα να εχετε το κεφαλι σας ησυχο απο αποψη εργασιακης σταθερτοτητας δε.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Είναι συνδυασμός των παραπάνω. Αν και τα βασικότερα είναι ο μισθός και η εξέλιξη.
daredevil92 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Πολλά είναι σημαντικά, δύσκολο κατά πόσο μπορεί ένα να ξεφύγει. Παρόλα αυτά θα πω το εξής ρομαντικό που όμως ακολουθώ και πιστεύω Να αξίζει τον κόπο και να πάιρνω κάτι από αυτή. Να μετράει να είμαι εγώ αυτός που την κάνει. Να μπορώ να κάνω καλό μέσα από αυτή. Και αν μου πει κάποιος δεν σε νοιάζουν τα λεφτά, ναι με νοιάζουν αλλά αν ήθελα απλά να δουλεύω επειδή πρέεπι να βγάζω λεφτά θα γινόμουν εργάτης να μην παιδευόμουν και με σπουδές. 2
Aggeluska Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 51 minutes ago, daredevil92 said: Πολλά είναι σημαντικά, δύσκολο κατά πόσο μπορεί ένα να ξεφύγει. Παρόλα αυτά θα πω το εξής ρομαντικό που όμως ακολουθώ και πιστεύω Να αξίζει τον κόπο και να πάιρνω κάτι από αυτή. Να μετράει να είμαι εγώ αυτός που την κάνει. Να μπορώ να κάνω καλό μέσα από αυτή. Και αν μου πει κάποιος δεν σε νοιάζουν τα λεφτά, ναι με νοιάζουν αλλά αν ήθελα απλά να δουλεύω επειδή πρέεπι να βγάζω λεφτά θα γινόμουν εργάτης να μην παιδευόμουν και με σπουδές. Κάπως έτσι μοιάζει και η δικιά μου θεωρία. Δεν θέλω να καταλήξω να κάνω κάτι μηχανικά και χωρίς να μου αρέσει, απλα για να το κάνω.. άλλωστε για αυτό σπούδασα.. 2
Speculoos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Πέρα από την οικονομική ασφάλεια και το εργασιακό περιβάλλον όσο περνάνε τα χρόνια καταλαβαίνεις ότι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες είναι να υπάρχει η σωστή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. 5
EcoBill Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Χρήματα, επαγγελματικές προοπτικές και σωστό αφεντικό με αυτή την σειρά.
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ξεκαθαρα τα χρηματα. Το κλιμα/ατμοσφαιρα σιγουρα ειναι βασικο αλλα για οσους ζουν στο εξωτερικο υπαρχουν πολλες δικλείδες να σε προστατεψουν απο αυθερεσιες. Οι προοπτικες εξελιξης επισης δεν ειανι τοσο σημαντικες, αν παρεις οσα θες μπορεις να πας σε μια αλλη δουλεια με καλυτερη προοπτικη. EDIT: Η προηγουμενη δουλεια μου ειχε απιστευτο κλιμα με πολυ καλους συναδελφους. Ο μισθος ηταν μετριος προς κακος. Ε συχνα πυκνα αναρωτιόμουνα τι κανω εγω εδω, και στην πρωτη ευκαιρια την εκανα για μια θεση που δεν ηταν μονιμη οπως η προηγουμενη αλλα εδινε ενα 50% παραπανω σε μισθο. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από OxiGiannisGiannakis
G.TH. Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Από τα πρόσωπα, αριστερός συνάδελφος και δεξιό αφεντικό.
insomniac01 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Χρήματα. Χρήματα. ΧΡΗΜΑΤΑ. 6 ώρες πριν, Aggeluska είπε Πολλές διαφορετικες αποψεις.... Το θεμα ειναι τι παραχωρίσεις θα κανατε. Πχ εσεις που ζητατε εργασιακη ασφαλεια/σταθεροτητα, θα δουλεύατε για 800 ευρω; δηλαδη να παίρνετε λιγοτερα χρηματα μεν αλλα να εχετε το κεφαλι σας ησυχο απο αποψη εργασιακης σταθερτοτητας δε. ΠΟΤΕ. ΟΧΙ. ΑΔΙΑΦΟΡΟ. Τα χρήματα τα ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ. Τις ασφαλιστικές εισφορές τις βάζεις εκεί που ξέρουμε όλοι. Επίσης, διαφωνώ καθέτως με την έννοια της σταθερότητας. Δεν υπάρχει σταθερότητα. Γενικά μην βολεύεσαι. Μάθε να κυνηγάς ΕΣΥ το ψωμί σου. Καταννοω όμως ότι δεν σκέφτονται έτσι όλοι οι άνθρωποι. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από insomniac01 2
Jos3ph Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Προοπτικές εξέλιξης. Χρήματα . Υποφερτό περιβάλλον εργασίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα