andress Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Γεια σας Είδα παρακάτω αγγελία την προηγούμενη Τρίτη: https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1821928-samsung-galaxy-tab-a7-2020-104/ Την Τετάρτη 11/8/2021 επικοινωνώ με τον πωλητή και μου λέει ότι είναι διαθέσιμο αλλά μπορεί να μου το στείλει την Παρασκευή. Την Πέμπτη του έκανα κατάθεση τα χρήματα και μου είπε ότι τα είδε στον λογαριασμό του και θα μου στείλει το Tablet. Έκτοτε δεν επικοινώνησε μαζί μου. Σε ενοχλήσεις δικές μου τη μία μου έλεγε ότι ήταν μεθυσμένος, την άλλη κάτι έγινε και θα μου επιστρέψει τα λεφτά, την άλλη ότι έχει κόσμο η τράπεζα και άλλες τέτοιες μπούρδες. Θεωρώ ότι είναι κλασική περίπτωση απατεώνα και επειδή την αγγελία την έχει ακόμα ανοιχτή και μπορεί να κοροϊδεύει και άλλο κόσμο παράλληλα. Παρακαλώ τι με συμβουλεύετε να κάνω από εδώ και πέρα? Όποιος αμφισβητεί αυτά που λέω υπάρχουν όλες οι συνομιλίες στα προσωπικά μηνύματα στην διάθεσή σας
yourfear1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, κάνεις την αίτηση σου κανονικά όπως σου λέει στην ιστοσελίδα. Η πάει φυλακή και σου επιστρέφει τα χρήματα, η σου επιστρέφει τα χρήματα και όλα καλά. Στο χέρι σου είναι, αν έχεις φωτό συνομιλιών και διευθύνσεις να τα καταθέσεις, ακόμα καλύτερα. Πρόκειται για εξαπάτηση, οπότε είναι πλημμέλημα. Έχεις τον νόμο με το μέρος σου. Έχω βρεθεί στη θέση σου και βγαίνει άκρη. Απλά να έχεις υπομονή. 2
andress Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως ξέρετε που ακριβώς είναι αυτή η αίτηση? Γιατί στην ιστοσελίδα τους http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=8194 δεν βλέπω κάτι
Nabuko Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, andress είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως ξέρετε που ακριβώς είναι αυτή η αίτηση? Γιατί στην ιστοσελίδα τους http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=8194 δεν βλέπω κάτι https://portal.astynomia.gr/webcenter/portal/digitalServiceElas/Citizens eCrime;jsessionid=ncVTFsalQg49KkYSWrW-n_XeV1-Tgl5N1SpBKN6OyLf-2A265Ce-!-404498471!-2141917682?_afrLoop=170880057510454503#!%40%40%3F_afrLoop%3D170880057510454503%26_adf.ctrl-state%3Dh042hhn7j_4
DrLo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 16 λεπτά πριν, yourfear1 είπε Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, κάνεις την αίτηση σου κανονικά όπως σου λέει στην ιστοσελίδα. Η πάει φυλακή και σου επιστρέφει τα χρήματα, η σου επιστρέφει τα χρήματα και όλα καλά. Στο χέρι σου είναι, αν έχεις φωτό συνομιλιών και διευθύνσεις να τα καταθέσεις, ακόμα καλύτερα. Πρόκειται για εξαπάτηση, οπότε είναι πλημμέλημα. Έχεις τον νόμο με το μέρος σου. Έχω βρεθεί στη θέση σου και βγαίνει άκρη. Απλά να έχεις υπομονή. Ναι, θα τον στείλουνε στο Γκουαντάναμο ... 1 1 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) αγγελίες = εγγύηση οι αξιολογήσεις μου δεν έχω να σχολιάσω κάτι αλλά σίγουρα κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό δεν κάνω αυτό είναι το μόνο σίγουρο ότι αφορά τον TS ναι κάνεις καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. (ΔΗΕ) και αναλαμβάνουν αυτοί Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από ikorolis
NikosKallithea Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Εσυ οου μοιράζεις χρήματα απο εδω και απο εκεί δεν ευθύνεσαι; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, DrLo είπε Ναι, θα τον στείλουνε στο Γκουαντάναμο ... Είναι τυχερός γιατί στην ελλάδα δεν έχουμε Γκουαντάναμο αλλά έχουμε Μακρόνησο και Γυάρο Βέβαια δεν μας ενδιαφέρει που θα τον στείλουν Η θέση του απατεώνα είναι στην φυλακή αλλιώς να μην ήταν απατεώνας επίσης δεν μου αρέσει ότι εκμεταλλεύεται τον χώρο του Insomnia.gr (αγγελίες) για να κάνει τις απάτες του. κάτι τέτοιοι τους αξίζει και ένα καλό χέρι ξύλο για να το θυμούνται σε όλη τους την ζωή.
ougxar Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 28 λεπτά πριν, andress είπε Έκτοτε δεν επικοινώνησε μαζί μου. Σε ενοχλήσεις δικές μου τη μία μου έλεγε ότι ήταν μεθυσμένος Μηπως απλα ειναι νταης? 1
andress Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Το θέμα είναι ότι αφού έχει εξαπατήσει και άλλους γιατί υπάρχει ενεργή ακόμα η αγγελία του στο insomnia. Γιατί αυτός ο χρήστης ακόμα έχει το περιθώριο να εξαπατά ακόμα κόσμο? τι χρειάζεται να γίνει? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις