morgoulis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Ποσό που διαθέτουμε : 900 Χρήση υπολογιστή : gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: world of Warcraft (cpu intensive game) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Έχω μια dell 144 hz Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία : θεσσαλονικη Για αναβάθμιση υπολογιστή Αναφέρουμε: δε θα πρω στην παρούσα φάση κάρτα γραφικών εχω την gtx 1060 6gb. Στόχος είναι η rtx 3060 ti μόλις πέσουν λίγο. Επίσης διαθέτω τροφοδοτικό Corsair cx 750 m το οποίο θα αλλαχτεί αργότερα. Θα προτιμούσα κάτι σε ιντελ η αλήθεια είναι . Επίσης να αναφέρω ότι δε γνωρίζω από overclocking κ ότι θα ήθελα η motherboard να έχει WiFi. Ουσιαστικά θελουμε cpu motherboard ram κουτί υδροψυξη κ m2
nickol-us Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Παρόν σύστημα δεν υπάρχει; Σίγουρα δεν υπάρχει οικονομική αναβάθμιση που να αξίζει; Θέλεις οπωσδήποτε Intel; Αυτή την στιγμή, εφόσον διαθέτεις τα χρήματα, καλύτερο cpu είναι ο 5600x. Χοντρικά, αν καταλήξεις σε Amd χρειάζεσαι: Mobo (wifi) 150 5600x 270 Ram 16gb 90 Nvme 1tb 100 Μένουν υπεραρκετά χρήματα για υδρόψυξη. Πες μας τι κουτί έχεις και τι ψυγείο μπορεί να χωρέσει ή αν έχεις σκοπό να αλλάξεις και κουτί. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από nickol-us
morgoulis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, nickol-us είπε Παρόν σύστημα δεν υπάρχει; Σίγουρα δεν υπάρχει οικονομική αναβάθμιση που να αξίζει; Θέλεις οπωσδήποτε Intel; Αυτή την στιγμή, εφόσον διαθέτεις τα χρήματα, καλύτερο cpu είναι ο 5600x. Χοντρικά, αν καταλήξεις σε Amd χρειάζεσαι: Mobo (wifi) 150 5600x 270 Ram 16gb 90 Nvme 1tb 100 Μένουν υπεραρκετά χρήματα για υδρόψυξη. Πες μας τι κουτί έχεις και τι ψυγείο μπορεί να χωρέσει ή αν έχεις σκοπό να αλλάξεις και κουτί. κουτι οπως ανέφερα θα το αλλάξω διοτι αυτό που έχω έχει φθορες. Intel θα προτιμούσα διότι έχω διαβασει ότι στο συγκεκριμένο παιχνιδι τα ιντελ συστηματα δουλεύουν καλύτερα. Θα μπορούσες να με πεις κ intel fanboy. γενικα διακρίνω μια ταση απο αρκετους προς amd δεν ξερω γιατι. επισης δεν γνωριζω απο overclocking κ δεν ξερω αν αυτος που θα μου στησει το μηχανημα θα αναλαβει την ευθυνη. 1 ώρα πριν, triplex1 είπε αυτα είναι παλια. το παιχνιδι δινει recommended αυτα σημερα. Operating System Windows® 10 64-bit Processor Intel® Core™ i7-6700K or AMD Ryzen™ 7 2700X or better Video NVIDIA® GeForce® GTX 1080 8 GB or AMD Radeon™ RX Vega 64 8 GB or better Memory 8GB RAM Storage Solid State Drive (SSD) 100GB available space Internet Broadband internet connection Input Multi-button mouse with scroll wheel Resolution 1024 x 768 minimum display resolution
Προτεινόμενες αναρτήσεις