Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Έχω κάποια saves από παιχνίδια που έπαιξα σε PS5 από δισκάκια φίλων με τον βασικό μου EU λογαριασμό. Κάποια παιχνίδια άξιζαν και θέλω τώρα να τα αγοράσω από τον δευτερεύοντα US λογαριασμό που έχω (για λόγους κόστους). Ξέρουμε αν τα "EU" saves να το πω έτσι, θα είναι συμβατά με τα παιχνίδια που θα αγοραστούν ψηφιακά από το US store?

Δημοσ.

Να'σαι καλά, ευχαριστώ!

4 ώρες πριν, dkmaster είπε

Και τα saves είναι region locked, οπότε δε θα παίζουν.

Να'σαι καλά, ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Αν τα games που πάρεις απο τον US λογαριασμό τα παίξεις μέσα απο τον EU λογαριασμό, λογικα θα δει τα saves

Με ενδιαφέρει το Ghost of Tsushima κυρίως. Το έπαιξα από ένα δίσκο φίλου έχω κανονικά τα EU saves. Τώρα θα το αγοράσω μεν από US account (το director's cut) αλλά θα το παίξω μέσω του EU account μέσω GameShare (έχω και τα 2 accounts στο PS5 και κάνω switch user). Το παιχνίδι θα τρέξει σίγουρα στο EU account, είναι τσεκαρισμένο αλλά πρώτη φορά μου τυχαίνει να έχω ήδη EU saves και να παίρνω μετά το US game. Είναι 50-50 νομίζω, πιστεύω και αυτό που είπε ο @dkmaster ότι μπορεί να είναι region locked τα saves...

Επεξ/σία από iazriel
Δημοσ.
3 ώρες πριν, iazriel είπε

Με ενδιαφέρει το Ghost of Tsushima κυρίως. Το έπαιξα από ένα δίσκο φίλου έχω κανονικά τα EU saves. Τώρα θα το αγοράσω μεν από US account (το director's cut) αλλά θα το παίξω μέσω του EU account μέσω GameShare (έχω και τα 2 accounts στο PS5 και κάνω switch user). Το παιχνίδι θα τρέξει σίγουρα στο EU account, είναι τσεκαρισμένο αλλά πρώτη φορά μου τυχαίνει να έχω ήδη EU saves και να παίρνω μετά το US game. Είναι 50-50 νομίζω, πιστεύω και αυτό που είπε ο @dkmaster ότι μπορεί να είναι region locked τα saves...

To director's cut ισως το δει σαν διαφορετικό game και δεν σου αφήσει τα ιδια saves

Δημοσ.
Στις 17/8/2021 στις 4:21 ΜΜ, vorlon68 είπε

To director's cut ισως το δει σαν διαφορετικό game και δεν σου αφήσει τα ιδια saves

Τελικά το βλέπει και μεταφέρει τα saves. Όλα EU version, δεν το δοκίμασα τελικά με την US και GameShare.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...