Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Καλά όχι και γεμιστήρα να φας κάποιον εδώ, με 5 σφαίρες από κοντά έφυγες..Στο Warzone που είναι BR θες ολόκληρο γεμιστήρα. 1
GhostDel Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Με 1 γεμιστηρα εχω κανει αμετρητες φορες triple kills. Θελει πολυ δουλεια ακομα αντε να δουμε τι θα δουμε 5 Νοεμβριου
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Η stun grenade δεν σε πιάνει όπως στο Warzone, δηλαδή έχει μεγάλες πιθανότητες να σε σκοτώσει ο αντίπαλος κι αν την έχει φάει..Θέλει φτιάξιμο αυτό.
panakos_thess Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Τερματισα τον παιχτη 30LVL τερματισα 4 οπλα 30lvl {οσο παει στο Beta}το διασκεδαζω αλλα υπαρχει ενα ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ το gunplay του 2011 καμια σχεση με το MW2019 τα οπλα σαν νεροπυστολα!!! το χιτ πολυ φτωχο Μονο αρνητικα μπορω να πω!!!ειναι ενα παιχνιδι του 10ε
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Το gunplay ίδιο ακριβώς με το Warzone είναι, ίδιο movement/slide απλά αλλάζουν τα όπλα. Ο ήχος είναι fail και ελπίζουμε να φτιαχτεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 εγώ θα πρότεινα αντί να βγάζουν κάθε λίγο COD ή BF να ασχοληθούν λίγο και με τα CHEAT και τους CHEATERS όπως και τις ποινές γιατί αυτοί χαλάνε το παιχνίδι των παικτών εκτός τα Bugs που έχουν οι τίτλοι τους.
panakos_thess Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το gunplay ίδιο ακριβώς με το Warzone είναι, ίδιο movement/slide απλά αλλάζουν τα όπλα. Ο ήχος είναι fail και ελπίζουμε να φτιαχτεί. Οχι δεν ειναι ιδιο ειναι μυξη Coldwar με MW
7nisiotis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Τι ήχος ρε παιδιά, δεν υπάρχει ήχος..Δεν ακούς βήματα, δεν ακούγεται αν έρχεται το σκυλί να σε κατασπαράξει. Είναι σαν να παίζεις με 10% ένταση
7nisiotis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα graphical glitchy artifacts που σας έλεγα. Αυτή είναι η extreme περίπτωση τους, κάποιες φορές δε φαίνονται τόσο πολύ. Σε άλλες πίστες δεν μου εμφανίζεται πάντως, ΚΑΘΟΛΟΥ. ** έχει δοκιμαστεί η κάρτα τόσο σε άλλα maps, σε παιχνίδια, σε benchmarking όσο και σε άλλα παιχνίδια και δεν εμφανίζεται κάτι παρόμοιο οπότε έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να προκαλείται από την κάρτα μου. Το έκανα μια αναφορά πάντως. https://support.activision.com/vanguard/articles/vanguard-feedback-and-bug-reporting Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2021 από 7nisiotis
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Ρίξε το OC ρε Fortnite kid, δεν είσαι stable
7nisiotis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ρίξε το OC ρε Fortnite kid, δεν είσαι stable Το έκανε και Stock. Είναι random πώς θα εμφανιστούν, ορισμένες φορές είναι λιγότερα. Το δοκίμασα και με άλλους οδηγούς και φυσικά τη πρώτη φορά που το παρατήρησα ήταν στοκ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Το έκανε και Stock. Είναι random πώς θα εμφανιστούν, ορισμένες φορές είναι λιγότερα. Το δοκίμασα και με άλλους οδηγούς και φυσικά τη πρώτη φορά που το παρατήρησα ήταν στοκ. Από OC σε VRAM βγαίνουν αυτά τα artifacts. Εγώ που έπαιξα δεν παρατήρησα πουθενά τόσο έντονα artifacts.
7nisiotis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Από OC σε VRAM βγαίνουν αυτά τα artifacts. Εγώ που έπαιξα δεν παρατήρησα πουθενά τόσο έντονα artifacts. Δε κλοκάρω vram από το 2012. Και στοκ το ιδιο γινεται. Πουθενά αλλου δεν το κανει Δοκίμασα έτσι μια και το είπες -500 στη μνήμη και -1000 και το κάνει πάλι οπότε...
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Η σάπια η 1909 που έχεις φταίει. Βάλε Win11.
7nisiotis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Η σάπια η 1909 που έχεις φταίει. Βάλε Win11. ΌΤΑΝ βγουν σε 2ο partition
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα