Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Vanguard [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η stun grenade δεν σε πιάνει όπως στο Warzone, δηλαδή έχει μεγάλες πιθανότητες να σε σκοτώσει ο αντίπαλος κι αν την έχει φάει..Θέλει φτιάξιμο αυτό.

Δημοσ.

Τερματισα τον παιχτη 30LVL τερματισα 4 οπλα 30lvl {οσο παει στο Beta}το διασκεδαζω αλλα υπαρχει ενα ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ

το gunplay του 2011 καμια σχεση με το MW2019

τα οπλα σαν νεροπυστολα!!!

το χιτ πολυ φτωχο

Μονο αρνητικα μπορω να πω!!!ειναι ενα παιχνιδι του 10ε

Δημοσ.

εγώ θα πρότεινα αντί να βγάζουν κάθε λίγο COD ή BF να ασχοληθούν λίγο και με τα CHEAT και τους CHEATERS όπως και τις ποινές γιατί αυτοί χαλάνε το παιχνίδι των παικτών εκτός τα Bugs που έχουν οι τίτλοι τους.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το gunplay ίδιο ακριβώς με το Warzone είναι, ίδιο movement/slide απλά αλλάζουν τα όπλα. Ο ήχος είναι fail και ελπίζουμε να φτιαχτεί.

Οχι δεν ειναι ιδιο ειναι μυξη Coldwar με MW

Δημοσ.

Τι ήχος ρε παιδιά, δεν υπάρχει ήχος..Δεν ακούς βήματα, δεν ακούγεται αν έρχεται το σκυλί να σε κατασπαράξει. Είναι σαν να παίζεις με 10% ένταση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα graphical glitchy artifacts που σας έλεγα. Αυτή είναι η extreme περίπτωση τους, κάποιες φορές δε φαίνονται τόσο πολύ. Σε άλλες πίστες δεν μου εμφανίζεται πάντως, ΚΑΘΟΛΟΥ.

** έχει δοκιμαστεί η κάρτα τόσο σε άλλα maps, σε παιχνίδια, σε benchmarking όσο και σε άλλα παιχνίδια και δεν εμφανίζεται κάτι παρόμοιο οπότε έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να προκαλείται από την κάρτα μου.

Το έκανα μια αναφορά πάντως.

https://support.activision.com/vanguard/articles/vanguard-feedback-and-bug-reporting

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ρίξε το OC ρε Fortnite kid, δεν είσαι stable :D

Το έκανε και Stock. 

Είναι random πώς θα εμφανιστούν, ορισμένες φορές είναι λιγότερα.

Το δοκίμασα και με άλλους οδηγούς και φυσικά τη πρώτη φορά που το παρατήρησα ήταν στοκ.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Το έκανε και Stock. 

Είναι random πώς θα εμφανιστούν, ορισμένες φορές είναι λιγότερα.

Το δοκίμασα και με άλλους οδηγούς και φυσικά τη πρώτη φορά που το παρατήρησα ήταν στοκ.

Από OC σε VRAM βγαίνουν αυτά τα artifacts. Εγώ που έπαιξα δεν παρατήρησα πουθενά τόσο έντονα artifacts.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Από OC σε VRAM βγαίνουν αυτά τα artifacts. Εγώ που έπαιξα δεν παρατήρησα πουθενά τόσο έντονα artifacts.

Δε κλοκάρω vram από το 2012.

Και στοκ το ιδιο γινεται. Πουθενά αλλου δεν το κανει

Δοκίμασα έτσι μια και το είπες -500 στη μνήμη και -1000 και το κάνει πάλι οπότε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...