Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Vanguard [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω που παίζω αυτες τις μέρες στο PS4 και PS5 την Alpha αυτο που βλέπω, επειδη δεν έχω πάρει το Cold war, ειναι ένα Modern warfare με άλλα γραφικά. Καμία διαφορα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Εγω που παίζω αυτες τις μέρες στο PS4 και PS5 την Alpha αυτο που βλέπω, επειδη δεν έχω πάρει το Cold war, ειναι ένα Modern warfare με άλλα γραφικά. Καμία διαφορα.

modern warfare; Στον Β' Παγκόσμιο δεν βασίζεται το Vanguard;

Δημοσ.
Στις 27/8/2021 στις 11:08 ΜΜ, privateer είπε

Δεν ήξερα ότι υπήρχε red dot sight στο Β' ΠΠ. Βλακείες σαν το BF V , ότι να 'ναι...🤮

Δημοσ.
3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

modern warfare; Στον Β' Παγκόσμιο δεν βασίζεται το Vanguard;

Εννοω οτι είναι ιδιο με το modern warfare αλλα στον WWII. Δεν έχει κάτι καινούργιο

Δημοσ.

Ειναι το τυπικο ιντερνετικο θαψιμο που πεφτει στα call of duty παιχνιδια,με ταυτόχρονη αποθέωση για το αντιστοιχο battlefield,ασχέτως που στην πραξη το battlefield καθε φορα καταληγει σε απογοητευση και το call of duty στα γνωστα,κοινως να πουλαει τρελα.

Την ιδια στιγμη μαλιστα που το τελευταιο BF V ειναι κυριολεκτικά χάλι μαυρο απο hackers/cheater,σε φαση να μην έχει κοσμο online,ακόμα και δωρεαν που το δινουν πλεον.

• Like 2
Δημοσ.

Τα γραφικά παραδόξως φαίνονται λιγάκι υποβαθμισμένα. Περίεργο όντως καθώς χρησιμοποιεί - λένε - τη μηχανή γραφικών του Modern Warfare 2019, ίσως όμως όχι σε full scale, πλήρως; 

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατι τα τελευταία χρόνια δεν βγάζουν ενα COD ή BF στο Βιετναμ. Μήπως ειναι πολύ τζιζ για τους Αμερικάνους?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατι τα τελευταία χρόνια δεν βγάζουν ενα COD ή BF στο Βιετναμ. Μήπως ειναι πολύ τζιζ για τους Αμερικάνους?

E θα πρέπει να έχεις Viet Cong αλλιώς game over :P

Και με το Ιράκ θα μπορούσαν να βγάλουν και στο τέλος του campaign να λέει "nuclear weapons not found" και μετά να δείχνει ένα cinematic στο οποίο κρεμάς τον αρχηγό των εχθρών χωρίς λόγο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο Βιετνάμ πήραν τον πούλο τα Αμερικανά λογικό να μην βγαίνουν πολλά τέτοια games/movies. Μόνο προπαγάνδες με παραμύθια τύπου Rambo.

• Like 2
Δημοσ.

Ενδιαφέρον θα είχε να παίζεις και με τους Nazi, όχι φυσικά από υποστήριξη προς αυτούς αλλά για να δούμε και κάτι άλλο από πλευράς gameplay. Αλλά θα βγουν όλοι και θα κράζουν. Απορώ ακόμη που οι χαρακτήρες στα games δεν είναι όλοι μαύρες, παχύσαρκες γυναίκες.

Υ.Γ. Προφανώς και δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, ίσα ίσα, απλά δεν μου αρέσει η υποκρισία και η υπερ-προβολή συγκεκριμένων θεμάτων από τα social media και τους "influencers" γιατί γίνεται μόνο και μόνο για τα likes και τα retweets και όχι από ενδιαφέρον για αυτές τις ομάδες ανθρώπων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι μόνοι που θα έπρεπε να νιώθουν ντροπή είναι αυτοί που ξαναγράφουν την ιστορία σύμφωνα με τις δικές τους ορέξεις και διαγράφουν κυριολεκτικά μια φυλή ή μια κοινωνική ομάδα ταμπελιαζοντας τους έπειτα ως "τοξικούς" για να την αντικαταστήσουν με μια άλλη ελέω "γιατί έτσι πρέπει και είναι κοινωνικά αποδεκτό" στις παραγωγές τους είτε είναι παιχνίδι είτε ταινία. 

Ούτε ισότητα, ούτε ελευθερία έκφρασης πραγματικά προωθείς ούτε τίποτα έτσι - στα χαρτιά μπορεί να το παίζεις όσο θες βέβαια -. Διαφορετικά δεν βγάζεις ενα έργο το οποίο αναφέρεται σε " παλιές " εποχές. Φτιάχνεις κάτι νέο δικό σου όχι υποστηριζόμενο σε ιστορίες άλλων. Βάζεις και εξωγήινους μέσα αν λάχει.

Γενικά θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε καν πλέον να βγαίνουν παιχνίδια που να αναφέρονται στους 2 Π.Π. Το αποτέλεσμα στην εποχή μας θα βγει κάτι χειρότερο από μέτριο. Ότι βγήκε καλό από αυτήν την εποχή βγήκε είτε στα παιχνίδια είτε στον κινηματογράφο μέχρι το 2010.

Μερικές εξαιρέσεις δεν αλλάζουν τον κανόνα. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...