Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Vanguard [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Το θέμα μου με όλα τα multi-player games και το οποίο δεν μπορεί να λυθεί είναι οι ίδιοι οι παίκτες και ο τρόπος που παίζουν. Βλέπεις πράγματα εντελώς unrealistic που σου χαλάνε το immersion. Χοροπηδάνε σαν τα κατσίκια, ρίχνουν βολή κατά ριπάς όπου να 'ναι στα κουτουρού, ανεβαίνει ο ένας πάνω στον άλλον, κτλ. Καταντάει να μην είναι gaming αλλά διαγωνισμός αποφυγής βολών και ταχύτητας πατήματος κλικ..

Υπάρχουν σειρές παιχνιδιών που δίνουν ακριβώς αυτό που ζητάς. Πχ το R6 που είπε και ο φίλος από πάνω, όπως φυσικά και το αντίπαλο δέος του Call of Duty, το Battlefield.

Φυσικά όμως σε τέτοια παιχνίδια δεν θα δεις ποτέ 100% ρεαλιστικό Gameplay από την στιγμή που ο βασικός σκοπός του παιχνιδιού δεν είναι αυτός, αλλά το να κερδίσει η ομάδα σου, να μαζέψεις πόντους, να πάρεις τα περισσότερα kill. Για αυτό και εγώ για ρεαλισμό επιλέγω πάντα ένα καλό Campaign και αφήνω τα multiplayer μόνο για τον χαβαλέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως μόνο το escape from tarkov είναι στο στυλ που λέω, δεν το έχω παίξει αλλά όπως το βλέπω είναι slow paced, κινείσαι αργά και με προσοχή κτλ. Στα υπόλοιπα είναι ένα σωρό κόσμος και ορμάνε όλοι σαν να μην υπάρχει αύριο :P

off topic mode off..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Το θέμα μου με όλα τα multi-player games και το οποίο δεν μπορεί να λυθεί είναι οι ίδιοι οι παίκτες και ο τρόπος που παίζουν. Βλέπεις πράγματα εντελώς unrealistic που σου χαλάνε το immersion. Χοροπηδάνε σαν τα κατσίκια, ρίχνουν βολή κατά ριπάς όπου να 'ναι στα κουτουρού, ανεβαίνει ο ένας πάνω στον άλλον, κτλ. Καταντάει να μην είναι gaming αλλά διαγωνισμός αποφυγής βολών και ταχύτητας πατήματος κλικ..

Ψάχνεις και συ immersion στο cod...  Στο Battlefield παιτυχαίνει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό αυτό που ψάχνεις. Κυρίως στο Immersion (έτη φωτός μπορστά από COD είτε σε γραφικά είτε σε γενικότερη αίσθηση παιχνιδιού). Τα γιδοχοροπηδηχτά και τα τάκλιν είναι αρκετά περιορισμένα πολύ απλά επειδή με μία δύο σφαίρες είσαι νεκρός (ειδικά σε HC custom servers). Άλλη φιλοσοφία όμως τα δύο παιχνίδια.

Το Vanguard απλά με αυτή τη μηχανή γραφικών δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να απετύχει αυτό που ψάχνεις. Θα έχει destructible environments, real time weather κλπ ή θα έχει jpeg πάλι για backdrop?

Επεξ/σία από mordred
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά ούτε εγώ καίγομαι για το multiplayer* σε αυτόν τον τίτλο πέραν του Single player. Αν δούμε λίγο πιο προσεχτικά το τρέιλερ όμως , ναι μεν εντυπωσιακό, εντοπίζονται και υπερτονίζονται κάποιες μικρές ανακρίβειες ή την κλασσική πλέον wokeποιημενη σως ( βλέπε BFV ). Τέλος πάντων για να δούμε τι θα μας σερβίρουν. Το ww2 του 2017 αν και έπασχε από άλλες ανακρίβειες ήταν ωραίο σινεματικ experience ( σε γενικές γραμμές για ένα playthrough )

*Το integration με το Warzone με ενδιαφέρει όσων αφορά το "mp" στοιχείο μαζί με το νέο μαπ επίσης έχει ενδιαφέρον να δούμε.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
Στις 16/8/2021 στις 9:47 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Το teaser trailer είναι φοβερό ,καλλιτεχνικό και έξυπνο. 

Ο 2ος παγκόσμιος πάντα θα είναι ο πιο ενδιαφέρον σε παιχνίδια αλλά και ταινίες όσα χρόνια και να περάσουν. Σε όσους δεν αρέσει και θέλουν φουτουριστικες παπαριες να πάνε να φάνε γλαροσουπα! 

• Like 2
Δημοσ.

Ρε τι γραφικάρες είναι αυτές!!!!!!!! Το σαγόνι μου έπεσε!

Επίσης το συγκεκριμένο Demo απλά μου το πούλησε μια και καλή το παιχνίδι. Όλα φαίνονται εξαιρετικά και αρκετά σκοτεινό σαν παιχνίδι, όπως θα έπρεπε να είναι ένα παιχνίδι του Β' ΠΠ

Το μόνο που ελπίζω είναι μέχρι τον Νοέμβριο να βρω κάρτα γραφικών ή Next gen κονσόλα, ένα από τα δύο.

Δημοσ.

Τυπικά απλά καλά γραφικά είναι, όχι κάτι groundbraking. Και είδα και λίγο aliasing σε κάποια σημεία και λίγο SSR grain, τα γνωστά. Δεν λέω ότι δεν είναι καλά, αλλά τα γνωστά γραφικά που βλέπουμε χρόνια στα ΑΑΑ παιχνίδια.

Υ.Γ. Μανία πάντως με αυτό το depth of field. Απορώ, τόσο πολύ αρέσει στους devs; Αυτό και το film grain είναι καρκίνος..

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Τυπικά απλά καλά γραφικά είναι, όχι κάτι groundbraking. Και είδα και λίγο aliasing σε κάποια σημεία και λίγο SSR grain, τα γνωστά. Δεν λέω ότι δεν είναι καλά, αλλά τα γνωστά γραφικά που βλέπουμε χρόνια στα ΑΑΑ παιχνίδια.

Υ.Γ. Μανία πάντως με αυτό το depth of field. Απορώ, τόσο πολύ αρέσει στους devs; Αυτό και το film grain είναι καρκίνος..

Το depth of field είναι εξαιρετικό ειδικά όταν θες να κάνεις πιο cinematic το παιχνίδι.  Για το film grain συμφωνώ δεν προσφέρει κάτι μόνο χαλάει την εικόνα.  

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Το depth of field είναι εξαιρετικό ειδικά όταν θες να κάνεις πιο cinematic το παιχνίδι.

+1 αλλά τις περισσότερες φορές υλοποιείται με πρόχειρο τρόπο και απλά θολώνει ότι βρίσκεται σε απόσταση. Το σωστό είναι να μπαίνει σε σκηνές δράσεις για παράδειγμα ώστε να δίνεται έμφαση σε αυτό που συμβαίνει στο προσκήνιο. Το ίδιο και το motion blur. Το καλό είναι το per object και όχι να γίνεται blur όλη η σκηνή..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρκετά καλο το walkthrough με god mode on. Δεν μου άρεσε ότι το κάναν λίγο Mirror Edge: WWII και γενικά δεν μπορώ να ακούω τζιριδες από τύπισσες μέσα στα αυτιά μου, αλλα έπρεπε να έτσι γιατί εκατομμύρια τύπισσες περιμένουν πως και πως το νέο COD...anyways φαίνεται καλο το campaign και μετά το παρα πολύ καλο campaign του προηγουμενου περιμένω κάτι καλο. Απλά ελπίζω να μην είναι πάλι 3 ώρες φάση.

Βασικά είχε τρελό blur μέσα, εμενα αυτό με χαλάει περισσότερο από όλα, και μετά grain, dof, vignette, etc.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...