Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Vanguard [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Call-of-Duty-Vanguard-feature-672x372.jp

Official teaser trailer released for Call of Duty: Vanguard

Η Sledgehammer Games ετοιμάζει το νέο Call of Duty: Vanguard το οποίο διαδραματίζεται στον Β'' ΠΠ. Το παιχνίδι θα είναι cross-gen και παρακάτω βλέπουμε το πρώτο teaser trailer. Περισσότερα στο reveal trailer στις 19 Αυγούστου. Επίσης φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει 5 Νοεμβρίου.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
  • Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δε κάνω λάθος, επιστροφή με μηχανή γραφικών του Mw2019. Αμην! Τουλάχιστον να δούμε ωραία γραφικά και όμορφα weapon animations!

Αυτή τη φορά ας ελπίσουμε για μια πιο αυθεντική εμπειρία WW2 - τουλάχιστον για την ατμόσφαιρα και το Single Player campaign.

Του WW2 με "Χολυγουντιανο" πρίσμα πέρασα ευχάριστα παίζοντας το story μόνο - ας είχε ανακρίβειες και λοιπά περίεργα. 

• Like 1
Δημοσ.

Alpha το Σεπτέμβριο, Beta τον Οκτώμβριο, και Νοέμβριο Final, wtf?! :D Φυσικά άμα σκεφτείς ότι τα περισσότερα AAA games τα τελευταία χρονια βγαίνουν σε Alpha φάση και θέλουν χρονια για να στρώσουν, ναι ok τότε βγάζει νόημα. :D

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Ελπίζω και σε κάποιο German/Nazi side mission @campaign

Και εγώ θα το ήθελα, να δούμε επιτέλους και κάτι καινούργιο. Στην τελική υπάρχουν και ιστορίες από τα ναζιστικά στρατεύματα που μπορούν άνετα να εκμεταλλευτούν (πχ 12th army-Walther Wenck) αλλά η αλήθεια είναι πως είναι ένα αρκετά ευαίσθητο θέμα για να αγγίξουν.

Στα του παιχνιδιού, μια από τα ίδια, αλλά το γεγονός ότι διαδραματίζεται στον Β'ΠΠ και με τις γραφικάρες που φαίνεται να έχει είναι σίγουρη αγορά.

Δημοσ.

Καλό φαίνεται

αρκεί να έχει επιλογή να παίξεις NAZI/GERMANY θα ήταν πρωτότυπο

Ένα campaign playthrough και από έμενα

το Multiplayer με αφήνει αδιάφορο για να ασχοληθώ θα πρέπει να μου αποδείξουν ότι το Anti-Cheat τους δουλεύει...

Δημοσ.

Μακάρι να μπορείς να χειριστείς οχήματα όπως στο BF αλλα δεν το νομίζω. Αν εξαιρέσεις το τελευταίο COD, ποτε δεν το είχαν αυτό.

Δημοσ.

Το θέμα μου με όλα τα multi-player games και το οποίο δεν μπορεί να λυθεί είναι οι ίδιοι οι παίκτες και ο τρόπος που παίζουν. Βλέπεις πράγματα εντελώς unrealistic που σου χαλάνε το immersion. Χοροπηδάνε σαν τα κατσίκια, ρίχνουν βολή κατά ριπάς όπου να 'ναι στα κουτουρού, ανεβαίνει ο ένας πάνω στον άλλον, κτλ. Καταντάει να μην είναι gaming αλλά διαγωνισμός αποφυγής βολών και ταχύτητας πατήματος κλικ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...