Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

ή πηρε 3000 και η μητρικη θελει bios upate , αιζει και αυτο μη το ξεχναμε.......δεν παιρνει εικονα

Μπορώ αντί να αλλάξω επεξεργαστή να αγοράσω νέα μητρική; Έχω βρει αυτήν.  Ταιριάζει με τον επεξεργαστή;

Screenshot_20210816-214627_Chrome.jpg

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ, ΔΕΝ ταιριάζει ο επεξεργαστής με τη μητρική

ΑΝ κάποιο από τα 2 το έχετε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ, το επιστρέφετε και αγοράζετε κάτι συμβατό

δηλ :

α) επιστρέφετε τον επεξεργαστή κ ζητάτε άλλον επεξεργαστή socket AM4 

ή

β) επιστρέφετε τη μητρική, κ την αλλάζετε με μητρική socket 1200

Επεξ/σία από Kthulhou
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dimvaf είπε

Μπορώ αντί να αλλάξω επεξεργαστή να αγοράσω νέα μητρική; Έχω βρει αυτήν.  Ταιριάζει με τον επεξεργαστή;

ναι αυτη κανει

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

αυτος θα παει πισω η η μητρικη αν δεν ξεσφραγιστηκε

συγνωμη αυτος απο που ηρθε και εχει 50 ευρω μεταφορικα;

Από εξωτερικό τα παρήγγειλε όλα.  Του τα έκανε δώρο ο θείος του. Ο μικρός είναι 10 χρόνων και φτιάχνει το πρώτο του pc χωρίς να ξέρει. Απλά είδε βιντεακια στο youtube. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kthulhou είπε

οκ, ΔΕΝ ταιρειάζει ο επεξεργαστής με τη μητρική

ΑΝ κάποιο από τα 2 το έχετε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ, το επιστρέφετε και αγοράζετε κάτι συμβατό

δηλ :

α) επιστρέφετε τον επεξεργαστή κ ζητάτε άλλον επεξεργαστή socket AM4 

ή

β) επιστρέφετε τη μητρική, κ την αλλάζετε με μητρική socket 1200

Αυτή η μητρική κάνει; 

2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

ναι αυτη κανει

Ευχαριστώ πάρα πολυ

1 λεπτό πριν, Kthulhou είπε

Έχω βρει αυτήν.  Ταιριάζει με τον επεξεργαστή;

nai είναι socket1200 , 

Ευχαριστώ πάρα πολύ. 

Δημοσ.

βασικά, οκ δοκιμάστε αν δέχονται πίσω την άλλη μητρική κ από εκεί πάρτε την νέα / συμβατή

ΑΝ δεν την δέχονται / δεν την πιστώνουν, τότε πάρτε από όπου τη βρείτε φθηνότερα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο off topic, αλλά θα ήθελα να δώσω μια φιλική συμβουλή μια και έχετε καιρό λογαριασμό στο insomnia. Θα μπορούσατε να ανοίξετε ένα σχετικό θέμα και να ρωτήσετε αν τα parts που σκέφτεται ο υιός είναι συμβατά ή και στο μέλλον αν σκέφτεστε κάτι παρόμοιο 😉

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 10
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Λίγο off topic, αλλά θα ήθελα να δώσω μια φιλική συμβουλή μια και έχετε καιρό λογαριασμό στο insomnia. Θα μπορούσατε να ανοίξετε ένα σχετικό θέμα και να ρωτήσετε αν τα parts που σκέφτεται ο υιός είναι συμβατά ή και στο μέλλον αν σκέφτεστε κάτι παρόμοιο 😉

Ευγενικός και κύριος. Σε κανω promote σε : Υπευθυνος επικοινωνίας insomnia με γονείς :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Μπράβο Τέρη, είπες αυτό ήθελα να πω και εγώ.

Όποιος δεν γνωρίζει καλό είναι να ρωτάει πρώτα εδώ στο forum. Να μην ντρέπεται.

Επίσης, κανένας από εμάς που δίνουμε γνώμες, συμβουλές δεν τα ξέρει όλα, αλλά το καλό με το forum είναι ότι είμαστε πολλοί users, οπότε ο ένας διορθώνει τον άλλο δίνοντας την δική του εμπειρία και γνώση.

Τέλος προς την μανούλα: Μην αγχώνεσαι, πάρε την B460 μητρική που σου είπαν τα παιδιά από το e-shop. Επίσης γνώμη μου θα ήταν να δώσεις στο e-shop όλα τα κομμάτια για να συναρμολογήσουν το PC, εκτός αν ξέρεις κάποιον τεχνικό Η/Υ. Καλό παιχνίδι εύχομαι για τον μικρό σου.

Σημείωση: Την B450 μητρική είτε την επιστρέφεις στο κατάστημα αγοράς, είτε την πουλάς στις αγγελίες εδώ στο forum .

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

συμφωνω απολυτως...! 

Δυστυχως, καποιες φορες με τα παιδια χανεται η απλη λογικη σκεψη...!!  

παιδι 10 χρονων και θελουμε να του κανουμε το χατηρι και να του φτιαξουμε ενα πισι?  ΟΚ, κανενα προβλημα.

ομως..., απο που θα ξεκινησουμε, εφ οσον δεν εχουμε γνωσεις γυρω απο τα πισι? 

1.Ειτε βρισκουμε και ρωταμε εναν γνωστο/φιλο/συγγενη που ασχολειται και ξερει 2 πραγματα παραπανω, να μας καθοδηγησει καπως,

2. ειτε παμε σε ενα καταστημα και λεμε θελουμε ενα πισι. 

αλλα το να στησετε ενα πισι, χωρις βασικες γνωσεις/εμπειρια, και μαλιστα με αγορες απο εξωτερικο, οπου δεν ειναι ευκολες οι αλλαγες,  εμενα προσωπικα με ξεπερναει..........!!  

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Dimvaf είπε

Καλησπέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω δώσει στον ανιψιό μου τα κομμάτια να τα συνδέσει και μου είπε ότι η μητρική που έχουμε πάρει δεν ταιριάζει με την κάρτα γραφικών και τον επεξεργαστή. Θα τον πάρω αύριο τηλέφωνο να τον ρωτήσω ακριβώς τα κομμάτια και θα σας τα γράψω. Επισυνάπτω σε φώτο την κάρτα γραφικών και την μητρική που πήραμε. 

received_254703676295626.jpeg

received_4226186470803929.jpeg

Καλησπέρα σας. Έχω στείλει τα κομμάτια στον ανιψιό μου και τον επεξεργαστή δεν τον θυμάμαι. Θα ρωτήσω αύριο και θα σας γράψω. 

Καλησπέρα. Σας βάζω φώτο την μητρική και την κάρτα γραφικών που πήραμε. Τον επεξεργαστή δεν τον θυμάμαι θα ρωτήσω τον ανιψιό μου αύριο και θα σας γράψω. 

received_254703676295626.jpeg

received_4226186470803929.jpeg

Υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάζουν με τον επεξεργαστή; 

Καλησπέρα 😊 Ο γιος είναι 9μιση χρόνων έχει τρέλα με το Gaming και τα κομμάτια τα παρήγγειλε μόνος του με τον θειο του χωρίς να ξέρει απο pc.  Απλά ο,τι παρακολουθουσε στο youtube. Συνολικά στοίχισαν 1050 ευρώ ... τον έγδυσε τον θείο 🤣🤣🤣

κυρία μου δώστε τα σε ένα τεχνικό να τα περάσει αφού αλλάξετε την μητρική ,για να μην κάνετε ζημιά, χρειάζονται driver's και Windows να περαστουν κάτι που αν δεν γνωρίζετε δεν νομίζω να τα καταφέρετε και επειδή δεν νομίζω να περισσεύουν χρήματα μιλήστε με ένα κατάστημα υπολογιστών να σας τα περάσουν με ασφάλεια με ένα μικρό κόστος,ο επεξεργαστής είναι πολύ καλός εγώ θα τον κράταγα κοιτάζετε για  Z490 μητρική με τον 10400 ξεκινάνε από 130/140 ευρώ

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 2
Δημοσ.

Επαυξάνω για τεχνικό / κατάστημα.

Αν ο ξάδελφος δεν ξέρει πχ πως πρέπει να βάλει πάστα, αν το σύστημα ψύξης είναι υδροψυξη, αν το τροφοδοτικό δεν ειναι σωστό (πολύ μικρής δυνατότητας), αν οι μνήμες δεν ταιριάζουν, αν η κάρτα γραφικών χρειάζεται δική της παροχή, αν........ 

Πχ εγώ στήνω άνετα συστημα με ανεμιστήρα, αλλά δεν αγγίζω καν υδροψυξη, αν έστηνα με υδροψυξη θα ζήταγα να στηθεί από τεχνικό.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...