Dimvaf Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ να φτιάξω το pc του γιου μου, ο οποίος παρήγγειλε από ίντερνετ κουτί, επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, μητρική κλπ. Η μητρική που πήρε δεν κουμπώνει με την κάρτα γραφικών. Η κάρτα γραφικών είναι MSI GeForce GTX1050 Ti 4gb Gaming. Θέλω να του πάρω μια νέα μητρική που να ταιριάζει με την κάρτα γραφικών. Η Gigabyte B460M DS3H V2 (Rev. 1.0) Motherboard Micro ATX Με Intel 1200 Socket ταιριάζει με την κάρτα γραφικών που έχουμε; Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν τα έγραψα περίεργα αλλά από τεχνολογία είμαι άσχετη. 1
nickol-us Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Γράψε μας αναλυτικά τα κομμάτια να δούμε αν όλα ταιριάζουν. Με ποια μητρική δεν κουμπώνει η κάρτα; Ποιός"κουμπώνει" τα κομμάτια; 3
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, Dimvaf είπε Gigabyte B460M DS3H V2 (Rev. 1.0) Μήπως εννοείτε ότι τα συνδέετε και δε δείχνει εικόνα όταν ανοίγει το σύστημα; Ποιος είναι ο επεξεργαστής; Μπορεί να χρειάζεται Bios update η μητρική για να δεχτεί τον επεξεργαστή. 4
Kthulhou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) όπως σας είπε κ ο Nickol-us πιο πάνω, πείτε μας παρακαλώ ποια μητρική έχετε τώρα (που λέτε πως δεν κουμπώνει η κάρτα γραφικών) ποιον επεξεργαστή έχετε τι κάνει το σύστημα όταν το τροφοδοτείτε? (όταν πατάτε το power on) Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από Kthulhou
Dark_Nightfall Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 52 λεπτά πριν, Dimvaf είπε Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ να φτιάξω το pc του γιου μου, ο οποίος παρήγγειλε από ίντερνετ κουτί, επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, μητρική κλπ. Η μητρική που πήρε δεν κουμπώνει με την κάρτα γραφικών. Η κάρτα γραφικών είναι MSI GeForce GTX1050 Ti 4gb Gaming. Θέλω να του πάρω μια νέα μητρική που να ταιριάζει με την κάρτα γραφικών. Η Gigabyte B460M DS3H V2 (Rev. 1.0) Motherboard Micro ATX Με Intel 1200 Socket ταιριάζει με την κάρτα γραφικών που έχουμε; Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν τα έγραψα περίεργα αλλά από τεχνολογία είμαι άσχετη. Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω , πες μας και τα υπόλοιπα parts , τώρα όσον αφορά την κάρτα γραφικών όλες οι μητρικές είναι συμβατές με κάρτες γραφικών (το slot δηλαδή το PCIe) και κουμπώνουν κανονικά. 2
Dimvaf Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 17 hours ago, nickol-us said: Γράψε μας αναλυτικά τα κομμάτια να δούμε αν όλα ταιριάζουν. Με ποια μητρική δεν κουμπώνει η κάρτα; Ποιός"κουμπώνει" τα κομμάτια; 17 hours ago, nickol-us said: Γράψε μας αναλυτικά τα κομμάτια να δούμε αν όλα ταιριάζουν. Με ποια μητρική δεν κουμπώνει η κάρτα; Ποιός"κουμπώνει" τα κομμάτια; Καλησπέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω δώσει στον ανιψιό μου τα κομμάτια να τα συνδέσει και μου είπε ότι η μητρική που έχουμε πάρει δεν ταιριάζει με την κάρτα γραφικών και τον επεξεργαστή. Θα τον πάρω αύριο τηλέφωνο να τον ρωτήσω ακριβώς τα κομμάτια και θα σας τα γράψω. Επισυνάπτω σε φώτο την κάρτα γραφικών και την μητρική που πήραμε. 17 hours ago, Τέρης Α. said: Μήπως εννοείτε ότι τα συνδέετε και δε δείχνει εικόνα όταν ανοίγει το σύστημα; Ποιος είναι ο επεξεργαστής; Μπορεί να χρειάζεται Bios update η μητρική για να δεχτεί τον επεξεργαστή. Καλησπέρα σας. Έχω στείλει τα κομμάτια στον ανιψιό μου και τον επεξεργαστή δεν τον θυμάμαι. Θα ρωτήσω αύριο και θα σας γράψω. 17 hours ago, Kthulhou said: όπως σας είπε κ ο Τέρης πιο πάνω, πείτε μας παρακαλώ ποια μητρική έχετε τώρα (που λέτε πως δεν κουμπώνει η κάρτα γραφικών) ποιον επεξεργαστή έχετε τι κάνει το σύστημα όταν το τροφοδοτείτε? (όταν πατάτε το power on) Καλησπέρα. Σας βάζω φώτο την μητρική και την κάρτα γραφικών που πήραμε. Τον επεξεργαστή δεν τον θυμάμαι θα ρωτήσω τον ανιψιό μου αύριο και θα σας γράψω. 17 hours ago, Dark_Nightfall said: Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω , πες μας και τα υπόλοιπα parts , τώρα όσον αφορά την κάρτα γραφικών όλες οι μητρικές είναι συμβατές με κάρτες γραφικών (το slot δηλαδή το PCIe) και κουμπώνουν κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάζουν με τον επεξεργαστή; Καλησπέρα 😊 Ο γιος είναι 9μιση χρόνων έχει τρέλα με το Gaming και τα κομμάτια τα παρήγγειλε μόνος του με τον θειο του χωρίς να ξέρει απο pc. Απλά ο,τι παρακολουθουσε στο youtube. Συνολικά στοίχισαν 1050 ευρώ ... τον έγδυσε τον θείο 🤣🤣🤣
triplex1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μια χαρα ταιριαζουν αυτα που βλεπω εγω , το πιο πιθανο ειναι ο επεξεργαστης να ειναι οτι να'ναι ή ο ανηψιος να επιχειρει το πρωτο του πειραμα 4
Kthulhou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Η μητρική δέχεται κανονικότατα την κάρτα γραφικών που έχετε. ΔΕΝ είναι εκεί το θέμα άρα, ή υπάρχει θέμα με τον επεξεργαστή ή ο ανηψιός κάνει κάτι λάθος στο κόκκινο μπαίνει η κάρτα γραφικών 5
Dimvaf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, triplex1 είπε Μια χαρα ταιριαζουν αυτα που βλεπω εγω , το πιο πιθανο ειναι ο επεξεργαστης να ειναι οτι να'ναι ή ο ανηψιος να επιχειρει το πρωτο του πειραμα Κάτι μου είπε για τον επεξεργαστή ότι είναι καλός 180 ευρώ έχει, αλλά δεν ταιριάζει λέει με αυτά. Θα ψάξω να βρω τον επεξεργαστή και θα σας τον βάλω. 1 λεπτό πριν, Kthulhou είπε Η μητρική δέχεται κανονικότατα την κάρτα γραφικών που έχετε. ΔΕΝ είναι εκεί το θέμα άρα, ή υπάρχει θέμα με τον επεξεργαστή ή ο ανηψιός κάνει κάτι λάθος στο κόκκινο μπαίνει η κάρτα γραφικών Μάλλον δεν είναι συμβατά με τον επεξεργαστή που πήραμε. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Κι αν ναι πρέπει να πάρω νέα μητρική που να ταιριάζει;
triplex1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Dimvaf είπε Κάτι μου είπε για τον επεξεργαστή ότι είναι καλός 180 ευρώ έχει, αλλά δεν ταιριάζει λέει με αυτά. Θα ψάξω να βρω τον επεξεργαστή και θα σας τον βάλω. αυτο εννοουσα , η μητρικη ειναι για AMD ενδεχομενως το cpu που παρθηκε να ειναι intel , ενα απο τα 2 και πιθανοτερο ο επεξεργαστης θα παει για αλλαγη Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από triplex1 1
Kthulhou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Dimvaf είπε Μάλλον δεν είναι συμβατά με τον επεξεργαστή που πήραμε. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; πιθανόν, η μητρική έχει υποδοχή (socket) ΑΜ4 για επεξεργαστές RYZEN της AMD ΑΝ πήρατε Intel..... 1
Dimvaf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε αυτο εννοουσα , η μητρικη ειναι για AMD ενδεχομενως το cpu που παρθηκε να ειναι intel , ενα απο τα 2 και πιθανοτερο ο επεξεργαστης θα παει για αλλαγη Το βρήκα!!!! Αυτός ειναι
triplex1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Kthulhou είπε πιθανόν, η μητρική έχει υποδοχή (socket) ΑΜ4 για επεξεργαστές RYZEN της AMD ΑΝ πήρατε Intel..... ή πηρε 3000 και η μητρικη θελει bios upate , αιζει και αυτο μη το ξεχναμε.......δεν παιρνει εικονα
Dimvaf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Kthulhou είπε πιθανόν, η μητρική έχει υποδοχή (socket) ΑΜ4 για επεξεργαστές RYZEN της AMD ΑΝ πήρατε Intel..... Ναι ακριβώς αυτό μου είπε ο ανιψιός μου. Βρήκα τον επεξεργαστή. Τώρα τι κάνουμε? Μπορώ να πάρω νέα μητρική;
triplex1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Dimvaf είπε Το βρήκα!!!! Αυτός ειναι αυτος θα παει πισω η η μητρικη αν δεν ξεσφραγιστηκε συγνωμη αυτος απο που ηρθε και εχει 50 ευρω μεταφορικα; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα