Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, πέρυσι πέρασα φιλολογία απθ, όμως αποφάσισα να ξανδωσω πανελλήνιες και δεν έδωσα εξεταστικές, παρόλα αυτά έκανα τις απαραίτητες δηλώσεις στην γραμματεία, εν τέλει δεν πέρασα εκεί που ήθελα και θα πάω στην φιλολογία απθ όπου είμαι ήδη γραμμένη 

Η ερώτηση είναι η εξής 

Γίνεται να παρακολουθήσω το πρώτο έτος κανονικά ενώ στα τυπικά είμαι γραμμένη στο δεύτερο, υπάρχουν θέσεις; η θα έχω κυρώσεις; η γραμματεία μου είπε ότι είναι εφικτό, αλλά δεν υπάρχουν πάντα συγκεκριμένες θέσεις; 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορείς να παρακολουθήσεις οτιδήποτε έχεις δηλώσει για το εξάμηνο που τρέχει. Μην αγχώνεσαι. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mrs. Hyde είπε

Μπορείς να παρακολουθήσεις οτιδήποτε έχεις δηλώσει για το εξάμηνο που τρέχει. Μην αγχώνεσαι. 

Ευχαριστώ για την απάντηση σου, πιο πολύ με αγχώνουν τα διαδικαστικά με τις δηλώσεις πάρα τα ίδια τα μαθήματα 😂, είμαι λίγο τυπική και σε αυτά και θέλω να βάλω μια σειρά με την σχολή, άμα ήξερα ότι θα τυχαίναν έτσι δεν θα πήγαινα ξανά για πανελλήνιες 

Δημοσ.

Για μένα, καλά έκανες και προσπάθησες, εφόσον το άλλο σού άρεσε καλύτερα. Ίσως θα έπρεπε να δώσεις ακόμη μια φορά, με καλύτερη προετοιμασία - αν η φιλολογία είναι κάτι που δεν σ' αρέσει. 

-Για τα διαδικαστικά, μην αγχώνεσαι καθόλου. Την πρώτη φορά, ναι, θα σου φανούν λίγο βουνό αλλά, αφού μπεις στο νόημα, δεν είναι τίποτα. Θα πηγαίνεις στο αυτόματο, το άλλο εξάμηνο. 

Καλή αρχή! 

Δημοσ.

Απλά τον Οκτώβριο που θα ξεκινήσει η σχολή θα δηλώσεις τα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου και θα παρακολουθήσεις αυτά. Θα έχεις και την δυνατότητα να δηλώσεις και μαθήματα του τρίτου εξαμήνου αν θες να παρακολουθήσεις και κάποια μαθήματα από εκεί ανάλογα τον χρόνο σου και την όρεξη σου. Ακόμα μπορείς να λάβεις μέρος και στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου που είναι σε κάνα 2-3 βδομάδες, αν κάποιο μάθημα είναι εύκολο για να το ξεφορτωθείς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mihanikos1 είπε

Απλά τον Οκτώβριο που θα ξεκινήσει η σχολή θα δηλώσεις τα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου και θα παρακολουθήσεις αυτά. Θα έχεις και την δυνατότητα να δηλώσεις και μαθήματα του τρίτου εξαμήνου αν θες να παρακολουθήσεις και κάποια μαθήματα από εκεί ανάλογα τον χρόνο σου και την όρεξη σου. Ακόμα μπορείς να λάβεις μέρος και στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου που είναι σε κάνα 2-3 βδομάδες, αν κάποιο μάθημα είναι εύκολο για να το ξεφορτωθείς.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, δυστυχώς λόγο κούρασης από πανελλήνιες δεν θα δώσω εξεταστική Σεπτεμβρίου αλλά θα επιλέξω και κάποια μαθήματα από γ εξάμηνο, να είσαι καλα☺️

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...