Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/8/2021 στις 3:29 ΜΜ, iCyd είπε

Επανήλθα και έχω να κάνω μια ερώτηση.

Επειδή μετρήθηκε ακριβώς το μεγεθος του τοιχου που θα είναι η τηλεοράση καθώς και η απόσταση που θα υπάρχει απο τον καναπέ προς την τηλεόραση κλείνω προς 65" μιας και η απασταση ειναι περίπου 4 μετρα.

Επειδή η συγκεκριμένη nanocell (100hz) που προτάθηκε στις 65" αγγίζει τα 900€ που ξεφευγει απο το budget μου, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε 65" σε εύρως τιμών 600 εως 750 ?

https://www.lagonika.gr/prosfores/20-σε-go4more-εθνικής-σε-τηλεοράσεις-από-499e/

ορμα.

edit. μια γρηγορη ματια που εριξα, δεν βρηκα καποιο μοντελο 60-65" που να εχει 100hz.. δεν κοιταξα τις samsung που για μενα πλεον ειναι σκουπιδια κ με ημερομηνια ληξης.

Επεξ/σία από kallair
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τελικά πήρα την LG 65NANO866NA που είχε προταθεί στην αρχή σε 65".

Απο 899€ βγαίνει στα 719€ που ήταν και μέσα στο αρχικό μου budget.

Ας ελπίσουμε ότι έκανα σωστή επιλογή και το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει χωρίς να υπάρχει θέματα με μαύρα και light bleeding.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, iCyd είπε

Τελικά πήρα την LG 65NANO866NA που είχε προταθεί στην αρχή σε 65".

Απο 899€ βγαίνει στα 719€ που ήταν και μέσα στο αρχικό μου budget.

Ας ελπίσουμε ότι έκανα σωστή επιλογή και το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει χωρίς να υπάρχει θέματα με μαύρα και light bleeding.

καλοδούλευτη.

άμα απενεργοποιήσεις το local dimming και παίξεις λίγο με τη φωτεινότητα και τις υπόλοιπες ρυθμίσεις θα δεις οτι είναι πολύ καλή.

στα 719ευρώ 65αρα 100Hz με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ καλή αγορά.

• Thanks 1
Δημοσ.

λιγο που εψαξα δεν προσεξα αλλη σε αυτο το ευρος τιμης να ειναι 100hz το πανελ της. βεβαια βρηκα αλλα ωραια καλουδια οπως το ambilight της philips που για μενα ειναι τρομερο. καλοδουλευτη κ καλες προβολες φιλε μ. περιμενουμε εντυπωσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ, θα επανέλθω με εντυπώσεις μολις παραλάβω και σεταρω. 

18 λεπτά πριν, kallair είπε

λιγο που εψαξα δεν προσεξα αλλη σε αυτο το ευρος τιμης να ειναι 100hz το πανελ της. βεβαια βρηκα αλλα ωραια καλουδια οπως το ambilight της philips που για μενα ειναι τρομερο. καλοδουλευτη κ καλες προβολες φιλε μ. περιμενουμε εντυπωσεις.

Στην αρχή τις κοιτούσα και γω αλλά δεν ξέρω πως είναι η εικόνα της Philips.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 16/8/2021 στις 7:40 ΜΜ, iCyd είπε

Η αλήθεια είναι πως ολοι λενε τα καλύτερα μεχρι να ρθει το βράδυ. 8 στους 10 λενε πως οταν βλεπουν ταινια σε σκοτεινο δωμάτιο εχουν θεματα με light bleed και αυτο ειναι που φοβαμαι.

Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα. Το βράδυ σε σκοτεινή ταινία γίνεται η αποκάλυψή του backlight bleed.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...