Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Kag1ante είπε

Ξανανοίγω το θέμα με ένα αλλιώτικο πρόβλημα. Επειδή οι γείτονες είναι παρόμοια κατάσταση με του συμφορουμίτη και δεν δίνουν φράγκο για κοινόχρηστο ρεύμα δεν έχουμε πλέον κουδούνι. Υπάρχει κάποιος τρόπος αντί να κατεβαίνω να ανοίγω συνέχεια (τύπου ασύρματο κουδούνι με μπαταρία/δική μου παροχή;)

Καλημερα... Υπαρχει τροπος με αυτονομο κουδουνι δικο σου... Γινεται... Απλα γιατι δεν εχεται κοινοχρηστο ρευμα... Να τους αναγκασεις να το βαλουν... Φοιβισε τους.. Οτι σε περπτωση μιας δυσκολιας βραδινη και παθεις ζημια θα τους κανεις αγωγη...

Κανονικα  θα επρεπε το κοινοχρηστο ρευμα να υπαρχει  παντα και να πληρωνεται...Και οταν γινεται η διακοπη λογω χρεους να μπαινει αμεσα..

Επεξ/σία από takoulou
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, great είπε

τι λες τωρα !!!! εχουμε φτασει σε τετοια σημεια ?? εγω νομιζα οτι πλεον απλα δεν βαζουν πετρελαιο οχι οτι να κοπει το ρευμα σε ολο το δόμα. δηλαδη ουτε ασανσερ εχετε ούτε φώτα στις σκάλες ? Αν πεσει καποιος και σπασει ποδι που κανει μυνηση ? απιστευτο!

Φίλε μου δεν ξερω αλλα δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο. ίσως με κανα γατονι ηλεκτρολο αν φτοιαξεις κατι και σου περασει καλωδια κτλ, αλλα ποιος σου λεει οτι απο τους καλους γειτονες δεν θα παει μια μερα να σου κόψει το καλωδιο στα τέσσερα

Αν επιτρέπετε τι περιοχη;

Μενίδι (τι προτότυπο ξέρω) ασανσέρ δέν υπάρχει στη πολυκατοικία επειδή είναι ισόγειο + 1ος όροφος.

Έχω σκεφτεί απλό κουδούνι (τύπου να χτυπάνε, να το ακούσω εγώ στον 1ο και να κατέβω να ανοίξω)

54 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Υπαρχει τροπος με αυτονομο κουδουνι δικο σου... Γινεται... Απλα γιατι δεν εχεται κοινοχρηστο ρευμα... Να τους αναγκασεις να το βαλουν... Φοιβισε τους.. Οτι σε περπτωση μιας δυσκολιας βραδινη και παθεις ζημια θα τους κανεις αγωγη...

Κανονικα  θα επρεπε το κοινοχρηστο ρευμα να υπαρχει  παντα και να πληρωνεται...Και οταν γινεται η διακοπη λογω χρεους να μπαινει αμεσα..

Μεγάλα χρέη και διαφορές μεταξύ γειτόνων τις οποίες δέν θα αναλύσουμε σήμερα, υπήρχαν απο όταν θυμαμαι να μένω στο κτήριο..

• Sad 1
Δημοσ.

αναλογα με τη διαρυθμιση μπορει να κανεις τη δουλεια σου και με κανα ασυρματο κουδουνι ... εχει και κινεζικα του 20ευρου δε χρειαζεται να πας να παρεις λεγκραντ ξερωγω. πχ (δε το εχω δεν ειναι συσταση να το παρεις, παραδειγμα ειναι)

αν θες κυπρι (να πατας κουμπι να ανοιγει η πορτα) πρεπει να κατεβασεις ρευμα και θα σου κοστισει αρκετα περισοτερα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fredd0 είπε

αναλογα με τη διαρυθμιση μπορει να κανεις τη δουλεια σου και με κανα ασυρματο κουδουνι ... εχει και κινεζικα του 20ευρου δε χρειαζεται να πας να παρεις λεγκραντ ξερωγω. πχ (δε το εχω δεν ειναι συσταση να το παρεις, παραδειγμα ειναι)

αν θες κυπρι (να πατας κουμπι να ανοιγει η πορτα) πρεπει να κατεβασεις ρευμα και θα σου κοστισει αρκετα περισοτερα

Μάλλον τη πρώτη λύση κοιτάω. Δεν με χαλάει να κατεβαίνω να ανοίγω καθώς είναι ένας όροφος μόνο.. ευχαριστώ για τη βοήθεια και άν έχει κάποιος καμία πρόταση μέχρι 40€ πχ δεκτή

Επεξ/σία από Kag1ante

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...